Saklanmış değil belli. Babaannemin evinde unutmuş. Toptozluydu. Köy evi zaten. Birde babaannem flash nedir bilmez kadın 80 yaşında. Yani o konuda şüphem yokSeninle mutluysa cok takilma evet haklisin insan sevdigini baska biriyle gorunce uzulur..Onune bakmassan yasanmaz,hem o cantadan haberi varmi esinin neden hep saklandi acaba ?
Hastamısın. Cvb vermeye bile tenezzül etmiyorumkeske tepkinizi kontrol etseymisiniz de ölen bir sevgilinin fotografina sayginiz olsaymis da yirtilmamis olsaymis
keske tepkinizi kontrol etseymisiniz de ölen bir sevgilinin fotografina sayginiz olsaymis da yirtilmamis olsaymis
Neden ayrılmışlar?Saklanmış değil belli. Babaannemin evinde unutmuş. Toptozluydu. Köy evi zaten. Birde babaannem flash nedir bilmez kadın 80 yaşında. Yani o konuda şüphem yok
Boş boş konuşmuş işte grreksizÇok pardon da alıntı yaptığınız kişi yırtmamış ki hatta fotoğrafı birleştirmeye çalışmış ben mi yanlış okudum?
saygısızlık göremedim. Yanlış anladıysam bildirin lütfen.
Sizde çok meraksızsınız ben bile merak ettim koliyiEmpatiye gerek yok, zaten su an yanibasimda bellekler :)
Yeni taşındım, eşimin eski bellekleri şu an bir kolinin içinde.
Ve o kadar umrumda değil ki, açıp bakmıyorum bile :)
Nesini umursayayim? Ooo fotografları sakladı, aman ne büyük aşk mi diyeyim?
Çok meraklısı olan gider kızı da bulur, benim iki fotoğraftan çekinecek bir durumum yok.
Düğüne bir ay kala eşyalar yüzünden büyük bir tartışma çıkmış. İşin içine ailelerde dahil olmuş. Sonra yüzükleri atmışlar karşılıklıNeden ayrılmışlar?
Eh hiçbirimiz fotoğraflarda ağlayarak poz vermiyoruz. Güzel halimizle, en neşeli durumlarımızı çekiliyoruz değil mi?Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor.