Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

Olduğu gibi verin bence.Sonuçta onun anıları,karışmaya hakkınız yok bana kalırsa.
Kıskanmanızı da gerektirecek bir şey yok.Eski nişanlısı sonuçta,tabii ki de sarılmışlar,el ele tutuşmuşlardır,ama sonuç olarak şu an birlikte değiller,sizinle evlenmek istemiş,bu yeterli değil mi ?

Bence eşin bile unutmuştur o çantayı. Kalmıştır içinde flaş yani. Çok rahatsız oluyorsan sil resimleri öyle ver flaşı. Silmenede bişi diyebileceğini sanmam benimde eşimin bilgisayarında kalmıştı eski kız arkadaşının fotoğrafları, kendi göstermişti al bak merak ediyordun diyebaktım sonrada ben bişi demeden silmişti zaten

okurken içim sızladı valla. siz silseniz bile unutmak zor o anıları.. bence vermeyin o flashı

Biz esimle evlendigimizde evimizde bir kücük odamiz vardi her nekaadar evden gereksiz sey getirmissek oraya firlatmistik yani cöplük odasi gibi birseydi... bir gün izinliydim dedim su odayi yavastan bi toplim anamm bide ne buldum esimin eski sevgilisinden yil 2008 den mektuplar actim okudum ve hic unutmuyorum cok aglamistim ama gercekten gözler domates gibiydi sonra esim geldi eve ve ilk lafi „birine birseymi oldu“ onun yüzerine agliyarak mektuplari yüzünde firlattim oda demistiki „bunlar ne?“ bende onun üzerine halen agliyorum bu arada dedimki eski sevgilinden mektuplar ve gercekten verdigi cevap da „ ne yaziyormus? Bende sandim birine birsey oldu“ yani ciddiye bile almamisti bende pesinden bardak firlatmistim:)))) ondan sonra bir kac resim baska sevgiliden bulmustum hepsini cöpe basdim:)))))

Herkes ne kadar fena. Flashta o fotoraflar niye silinsin. Onlarda bir ani neticede. Ha tabiki sürekli bakilsin demiyorum ama fotoraf silmek bana çok hüzün verici geliyor.

Hayatta herşey bir tecrübedir. O ilişkide eşine bir tecrübeydi ve karakterine etken olmuştur. Ben flashi eşime verirdim ve durumu anlatirdim. Neticede onun anilari, silecekse, o silsin.

Ben olsam o fotoları flaşı hiç göstermezdim. Çok lazım bişey olsa onu zaten orada unutmazdı. O fotoları görüp de aklına getirmenin anlamı yok. Babanne zaten içinde ne olduğu bilmiyordur. Konuyu okurken atma diye aklımdan geçti ama göstermek daha kötü olur bence. Atardım ya da silerdim..

Babaannen çanta verdi içinde eşyaların varmış birlikte bakalım mı derdim sıra flash diske gelince takıp birlikte bakalım derdim ama haberim yokmuş gibi ne yalan söyliyim o an ki tepkisini merak ederdim.

buna benzer bı konuda daha vardı. boşver.senınle evlı ve mutlu.oyle bir bellek gormedın duymadın bılmıyorsun.

Direk kızla olanları silip çantaya koyup verin bide resimleri soracak değil sanırım. Heee ben okadar videoya kadar izlemezdimde siler geçerdim. Görümcenize falan onu sorgulamak ne Alaka??

Bizi biz yapan bugune getiren eski yaşanmışlıklarım ,kimse kimseyle sıfırdan tanışıp evlenmiyor eski nişanlı eş yada sevgili farketmez ,yaşanmış bitmiş siz huzurunuzu bozmayın ,takılmayın böyle şeylere ,
Ben 3 kere nişanlandım ayrıldım ,arada oradan buradan eski fotolar çıksa nolur şimdi eşim var adam napsın

Evet ,rahatsız eder ama..siSen önce nişanlı olduğunu biliyormuşsunuz..elbette birseyler yasadılar..ama bitti.sizinle evlendi ..çok anlaşamamışlar demek ki evliliğe gitmemiş..artık hiç kurcalamayın..sonuçta cebinden çıkmadı..unutmuştur bile o resimleri..tadınızı kaçırmayın boşuna..

Babaannen çanta verdi içinde eşyaların varmış birlikte bakalım mı derdim sıra flash diske gelince takıp birlikte bakalım derdim ama haberim yokmuş gibi ne yalan söyliyim o an ki tepkisini merak ederdim.
Amaç ne bundaki
Kaostan mi besleniyorsunuz
Ya atilir ya verilir ya silinir
Bu kadar ortaligi karistirmaya yasli basli insanlari zor durumda birakmaya ne gerek var allah aşkına

Kızlar davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Lafa gelince aman banane gecmiş bitmiş diyoruz ama konu sahibine empati yapın. Ne yani aynı durumda siz olsaydınız. Hiç umursamayack mıydınız?

Empatiye gerek yok, zaten su an yanibasimda bellekler :)
Yeni taşındım, eşimin eski bellekleri şu an bir kolinin içinde.
Ve o kadar umrumda değil ki, açıp bakmıyorum bile :)
Nesini umursayayim? Ooo fotografları sakladı, aman ne büyük aşk mi diyeyim?
Çok meraklısı olan gider kızı da bulur, benim iki fotoğraftan çekinecek bir durumum yok.

Flashi temizleseniz de gercek değişmiyor bir nişan dönemi gelmiş geçmiş .Artık başka hayatlar kurulmuş .Flashi eşinize aynen verin hiç bir sey söylemeyin .Geçmişten hesap sorma ya da sorgulama gibi bir hakkımız yok diye düşünüyorum .

Konu Sahibi asil fena olan o fotograflarin diskte degil zihinde kalmasidir
Esiniz sizinle evlendigine gore zihninde kalan bir sey yok
Tozluymus canta zaten uzun zamandir acilmamis yani esiniz icin onemli bir sey degilmis.
Esinize cantayi verin karistirdiginizi belli etmeden
Kendisi takarsa falan soylersiniz bu fotograflarin durmasini dogru bulmuyorum diye
Zaten kendisi de siler diye dusunuyorum.

bence bunun için huzurunu kaçırma.. sonuşta iyı kötü bizim de eskı ilişkilerimiz oldu.. ona ver flaşh'ı kızın fotolarını silip ama.. şimdi kızı tekrar görüp anıları canlanmasın.. ben olsam bende çok kıskanırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…