Eşimin eski nişanlısına ait bi dolu eşya buluyorum sürekli ?

Ama insanlar değişir. Yapmıştır, ne boş olduğunu görmüştür. Artık istemiyordur. Ümüğüne mi yapışacak yani adamın,'bana çiçek al' diye. Boyle şeyler önemliyse isteme hariç çiçek almayan adamla evlenmeseydi.
Ben de ilk gençlik yıllarımda kavga edince falan ağlardım, üzülerek mesaj beklerdim,on saat mesaj gelmesin sinirden arayıp adamı kiskirtir hatta ayrilirdim vs. Ama zaman içinde daha az duygusal biri oldum, artık kavga etsek canımı sikmadan günüme devam ediyorum. Kavgadan sonra mesaj gelmezse kendi bilir, belli bir süre tutup (ortalama on gün) sonunda hiç bir cümle kurmadan engelliyorum,ne kadar zaman geçirmiş olursaj olalım :)
İnsanlar - ilişkiye bakışi vs değişir yani. Yirmilerimdeki aşıkla otuzlarindaki aşık farklıdır. Kazıklar yedikçe vs bazı şeyler önemini yitirir,insnain artık hevesi kalmaz. Bana normal geliyor.
İnsanız degisiriz. Mesela bugün çok rahatlıkla 'bir Nisan şakası ne ya, ne salakca' diyebilirim. Samimi hissim bu . Ama bir 5-6 sene önce günlerce şaka düşünürdüm, sevgilimin yüreğine indirirdim falan. Amma ve lakin,değiştim.
Adam da değişmiştir. Büyük bir olay değil ki. Sonuçta konu sahibi onu aldiginda böyleymiş, tanıştıktan sonra değişmemiş.
Adam eskiden daha iyi bir sevgiliymis diye karısı devamlı kavga mı çıkartsin, bence unutmaya çalışsın,kafasında kucultmeye çalışsın bu meseleyi. Yoksa olan yuvasina olur

By the way ben de eğer kişi duşa girecekse aynaya kalp falan çizerim,isim yazarım. Duştan çıkınca buhardan o işaret net olur :) gunici romantizm arayana tavsiyemdir

Değişebilir tabi ki. Ama gözüne de sokmasaymiş. Benim yapim bu diyince muhtemelen konu sahibi adam hep boyleymiş karakteri bu diye dusunmustur
Başkasina gül bahcesi sunup, dibine kadar yaşayip sonra kendisine hevesi geçmiş şekilde gelen birini kim ister bilemedim.
Ben kendi adima yorumlasam karakterim bu diyip kenara cekilen biriyle de birlikte olmam kime nasil davrandigindan bagimsiz o ayri.
Ben de her ilişkiyi bir oncekiyle ayni şekilde yaşamadim ama bu değişimlerde bazen kişiler de etkili olabiliyor. Kendi agziyla demiş zaten kendini onunla bir tutma diye.

Adam cok fazla özensiz davraniyor.

Evlendiğim hafta, yeni aldığımız konsolun kapağını açtım ve bir ajanda çıktı karşıma. İçinde şiirler dolu, isme yazılmış özel olarak. Ve atmaya kıyamamış isimleri daksillemiş. Görünce orta yerinden yırtıp parçaladım. Çünkü yeni evliyim, yeni eşyalar ama eskiden bir şiir defteri. Tepkisi şuydu : "Ne hakla yırtarsın şiir defterimi"

Cahillik işte, sineye çektim o zamanki kafayla.

Şimdi boşandım şükürler olsun

Zamanında totosu yetip aşkının arkasında durmamış, aile korkusundan g.tü titremiş, şimdiden sonra şu rahatı bırakıp da gitmez bi yere sanmıyorum.
Benim bi exim var. Ara ara haber gonderir bana. Ben evlenene kadar bekledi bi umut. Simdi 2 cocugu var. Gel desem birakip gelicek. Hem kendiminkilere hem onunkilere babalik yaparim bi sozune bakar diyomus. Ne esinin yerinde olmak isterim ne cocuklarinin. Akla bakale yine sinirlendim mal ya. Takan takiyo allah korusun

Eşiniz sizi seviyor olabilir ama ona aşıkmış. Geçmişi kurcalamayı bırakın ki daha fazla canınız yanmasın.

aynı çocuk küçük prens koleksiyonum var ve onun dilindeki kitabı bulamadım diye ingilizce küçük prensi alıp Arapçaya çevirip bir de resimlerini çizerek kitap haline getirmişti.
Vay be bu nasıl guzel bir jest nasıl uğraşmış öyle?

Vay be bu nasıl guzel bir jest nasıl uğraşmış öyle?
Aslında bir sebepten beni hayal kırıklığına ugratmisti,sonra barismistik. "Benden zor bir şey iste" dedi,ben de arapça küçük prensi hiç bir yerde bulamıyordum,onu istedim. O zaman bu kadar Arap yoktu İstanbul'da o da aradı tarafı bulamadı 'ben cevirsem olur mu?' dedi, 'resimlerini de cizersen kabul' dedim
Şimdi ben bu tatlı kitabı , koleksiyonumun en nadide parçasını nasıl atayım? Neden hayatımi çok sevdigim bir insanla birleştirdim diye bu kadar güzel bir anıyı unutmak zorunda kalayim?
Yengeç burcuyum valla ben, hatıralarım olmadan yaşayamam

normal gelmedi bama silmemesini. Mektuplar bile duruyor garip. Ama bir yanan da erkekler bu konuda salak oluyor biraz kadın olsa a dan z ye temizlerdi. Bilemedim esinizi siz tanırsınız.

Onu daha çok sevmis hissiyatı olusmuş sizde haklı olarak ister istemez kiyas olmuş. Ama o kadar sevse onunla evlenirdi diye düşünüyorum.

Gerçi erkeklerde söyle bir problem var kavusamazlarsa aşk oluyor. Evlense velki bosanirdı o kadımdan ama evlenemeyince unutmuyor bazıları.

Ben olsam bu olaya aşırı üzülürdüm bi arada

Yok bunu atamazsin buna kiyilmaz. El emeği imrendim ayol normalde kıskancım ama benim eşim böyle birseyi saklasa kizmam valla

Yanı saklıyor mu mesajları derdi ney? Ben bu olayı çok psıkopatca buluyorum

Kafamda büyürse boşanmaya kadar gider. Sizin karşılaştığınız kadar şeyle karşılaşsam ben boşanırdım sanırım. Şüphe duymaya başladıysam bu beni çok üzer, her iki tarafada eziyet olur. Sadece bir kisinin anilarinin saklanmasi guven muven birakmaz bende.

Onu alaymış o zaman senle işi ne.
Madem çok seviyormuş nerde kız senle niye evli.
Herkes sevdiğiyle evlenemiyor maalesef .
Yıllar önce bir ilişkim vardı ilk aşkım. Severek ayrıldık(yanlış bir anlaşılmadan)
Sonra gitti evlendi arkadaşlarının dediğine göre unutmak için ,ve ailesinin zoruyla .evlendikten yıllar sonra mesaj attı unutamadığını falan söyledi. İki çocuğu olmuş ilgili baba ilgili eş diye duyarken içtiği birgün instagramdan aradı ağladı zırvaladı, şimdi ikimizin çocukları olacaktı , beni bıraktın vs gibi şeyler. Bi daha rahatsız edersen karına söylerim derim.
Neyse şükür 2 yıldır falan ses seda yok unuttu herhal he evlenmek için çabalayamazmıydık çabalardık ama ben çabalayacak kadar aşık değildim ve ona da izin vermedim.
Yani herkes sevdiğiyle evlenemiyor işin özeti.
çevremde bir çok örnek var , gördüğüm, duyduğum..sevdiğiyle değil de başkasıyla evlenen ve bunlar genelde erkek oluyor.

Ay yapmasınlar zaten onun yerine başka şeyler yapsınlar .
O sevgi değil bence işte.
Gerçekten seven adam seni bırakmaz başkasıyla olabilme ihtimali onu delırtır.
Eşiyle canı sıkılınca sana sarmıştır.
Evli adamlar bunu çok yapar bana da yaptılar ama ben sevdi beni diyemem kimse için emin olma bu kadar yani:)

Zaman geçtikçe çoğu şey anlamını yitiriyor zaten.

Canim içimden ne geçti ister doğru ister yanlış kırmak üzmek de istemem ama ona aşık olmuş. Seni idare edecek kadar sevmiş. Başka bir şey yok. Kavga etmenin ne faydası var neye yarar ki içine sindirebiliyorsan devam. Ama nasıl siner bilmem çok üzücü.

İlk eşinde odun oğlu odun olup, 50sinden sonra bulduğu eşe şiir yazanı da gördük ya. Kimde ne huy var bilemiyorsun ki.

Zaman geçtikçe çoğu şey anlamını yitiriyor zaten.
Aynen öyle. 14 Şubat kutlaması demiş. Ben de eskiden kutlardim, çok önemli bir gündü benim için. Şimdi umrumda bile degil, hatırlanmasa neden hatırlanmadi demem, kendim de kutlamam.
Adama artık boş geliyordur. Ne yapacak. Adamı sevdiğinde aldığında böyleymiş. Kimseyi kandirmakla alakası yok yani
İlk eşinde odun oğlu odun olup, 50sinden sonra bulduğu eşe şiir yazanı da gördük ya. Kimde ne huy var bilemiyorsun ki.
Yazana değil,yazdırana bakacaksın o zaman.

Bana da saçma geliyor eskiden anlamlıydı.
Şiir miir de yazmasın kimse öyle aşırı romantik tipleri sevmiyorum zaten.
Gülerim yani.
Vardı böyle tipler ben sevmem herkesin kendi tercihi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…