Eşimin eski nişanlısına ait bi dolu eşya buluyorum sürekli ?

O not kağıtları böyle günlük tarzı, ufak ufak iç dökmek için karalanmış şeyler galiba. Kaç erkek uğraşır bunlarla ya, vay romantik serseri
Niye ki, sevgililikte böyle şeyler çok normal. Biz bir sevgilimle (2014-15) her ilkbahar sonbahar kedi evi yapardık, ayrıldıktan sonra bir ara buluşmak istedi, suntalardan minyatür kedi evi yapmış,içine de ince uzun kağıdı kıvıra kıvıra bir not yazmış (ayrılık sonrası her şey için teşekkür notu gibi bir sey) ben şimdi bunu nasıl atayım aynı çocuk küçük prens koleksiyonum var ve onun dilindeki kitabı bulamadım diye ingilizce küçük prensi alıp Arapçaya çevirip bir de resimlerini çizerek kitap haline getirmişti.
Kitaplığımin en güzel yerinde duruyor. Beş de çocuk yapsam vallahi atmam ya, neden atayım ki?
Mesele insana eski sevgiliyi hatırlatma meselesiyse insan yeter ki hatırlamak istesin, gördüğü UP yazılı plakalar bile anılarını hatırlatır.
Bence böyle şeylerin - eşya karıştırdım ,mektup gördüm falan... Kavga meselesi olmaması lazım.
Ha adam 'senle o bir misin' minvalinde bir cevap verdiyse bu bambaşka bir konu, öyle adamın ağzına s.çilir.
Ama genel olarak evinde huzur arayan eski defterler acmamali, çünkü çöpü karistirirsan elbet hoşuna gitmeyen bir şey götürsün.
Kimse de kimseye geçmişinin hesabını vermek zorunda değil. Ne yasandiysa yaşandı,önemli olan bitmesi

Ve siz hamilelik topiclerinden çıkmıyorsunuz hala..

Sen gerçekten çok numunelik adamlara denk gelmişsin ya. Burası ortadoğu aşkım, burda erkek değil deccal yetiştiriyorlar. Çok seviyorsa dünyayı falan ayağına seriyorlar da, not kağıdına aşk sözcükleri falan, ı ıh.

Benim ex benim ders kitaplarıma aşk sözcükleri yazmıştı mesela bana hikaye de yazıp bastırmıştı hepsini attım çünkü o dönemde çok kıymetli olan o şeyler artık benim için bir hiç açıkçası ne diye tutayım dedim her şeyi atmıştım. Hayır benim gibi olmak zorunluluğu da yok elbette bazıları çok duygusal oluyor tutuyor o anıları ama yeni eş rahatsızsa ve durum açıklanamıyorsa (zamanında evet çok sevdim ama şimdi yaprak kımıldamıyor. Bitti gitti. Gelse umrumda olmaz. Öbür taraf varsa ve ikinizden birini seçtirseler seni hiç tereddütsüz seçerim. Bence artık o da herkes gibi vs artık ne demek istediğim anlaşıldı bence ) büyük problem çıkartılır. Ben ortalığı yıkar, boşanırdım

İlk sevgili olduğumuzda eşimin çok sevdiği kız arkadaşı vardı ama 10 yıl öncesinin yani bir olayda adı geçti ve direkt söyledim. Eğer senin "the one" dediğin kişi oysa başlamadan bitirelim demiştim. Yani böyle ex durumlarını konuşup kapatma taraftarıyım o yüzden. Konu sahibini anlıyorum.

Adamın unutamadığına dair bir emare yok ki, sadece bazı şeyleri atmamış. "Ev taşıdik" demiş ama adam Belki de farketmedi bile ufak tefek notları nereye sıkıştırdığını. Mesela benim mektuplarim ve eski fotolar, günlüklerimin- eski karnelerimin vs olduğu çantada duruyor . Ev tasisam o çantayı alır başka eve götürürüm. İçinde ne var ne yok bilmem ki detaylı şekilde.
Ya da kitapligimda bir kitabin içinde el yapımı ayraç var, birinde çiçek kuruttum. Ben nereden bileyim ki Allah bilir hangi kitabin içinde.
Bir kere de eski sevgilimin evinde en sevdiği kitabın içine aşk notu koymuştum, kitabı actiginda görür mutlu olur diye. Aradan 8 sene geçti, belki de kitabı eşi açmıştır yani.
Bence konu sahibi birazcık da takıntı yaptığından kendi desiyor.
Senin kocanın eskiden arkadaşınla konuştuğun mesajlarını okuyup okuyup 'maca gidelim dedigimde hiç sevmem demiştin ama Ali'yle gitmişsin!!!' kavgası çıkardigini hayal etsene . Ya da beraber kapadokyaya gittiğinizde 'burada cok tatlı bir dükkan vardi' dediğinde 'sen gelmiş miydin ki? Heeee doğru exle de buraya gelmistin' diye hatırlayıp surat astigini.
Kabus gibi resmen.
Bence çok yıkıcı davraniyor

Aslında bahsi geçen adam ortadogunun en çöp ulkelerinden birinin vatandasiydi aha bu da arapça küçük prensim
Atmadim, atmam, eski sevgilimi de unutmadım,gençlik hafızamda çok tatlı bir anı olarak duruyor, silinsin de istemem.
Biriyle evlenince vaftiz olup günahlarından arınır gibi tüm geçmişinden, anılarından arınmak bana saçma geliyor ya .
Önemli olan günün sonunda kiminle evli olduğun, geçmişin - anıların - eskiden söylenen aşk sözlerinin nostaljiden başka degeri yok

Bu gerçekten çok tatlıymış. Evlenince anılardan arınmak değil de daha çok şey oluyor nasıl desem hayatındaki insanı ne kadar sevdiğini farkediyosun ve aslında anılar anılarda kalsın deyip yok ediyorsun. Çünkü şu ana odaklanıp yeni anıları şuanki hayatına ait adamla doldurmak daha tatlı geliyor. Ben eskiye dair ne varsa sildim attım. He ama benimki korkunç bir adama ait anılardı. Güzel olsaydı atar mıydım sanırım atardım. Çünkü şuan dünyanın en harika insanıyla beraberim geçmişteki insanlarla olan anılara yer yok diye düşünüyorum

Daha ciddi bir konusma yapin derim.
6 yil beraber yasadigim sevgilimle sayfalarca mektubumuz vardi. Ayni evdeyiz dusunun, normalde de benim evimle onun evinin arasinda da 1 sokak var. Mektuplari imha ettim ama kitaplarimin arasından hala cicek/not cikma ihtimali var.
Eski esimle ise hic mektup olayimiz olmadi. Oyle birisi degildi. Onun sevgi dili farkliydi. Sabah kahvaltisina patates kizartmak, aksam en sevdigi yemegi yapmak, manevi degeri olan hediyeler vermek gibi.
Sonuç olarak hayatindaki kisi değişse bile onun sevgi anlayisina gore sirf o mutlu olsun diye caba gosteriyorsun. Cicek seviyorsaniz bikez olsun mutlu olun diye alabilirdi. Esin mutlu olsun diye bir demet cicek almak ondan bisey eksiltmezdi. Hadi onu geçtim verdigi cevabi pervasizca buldum. Kirildiginizi dusunup gelip sarilip opup, unutmusum ozur dilerim diyebilirdi.
Cocuk denemelerine ara verin

Yani ister istemez morelim bozuldu sizce ne yapsam nasıl davranmalıyım ?

Eşinizin sosyal medya hesaplarını; kendi hesabınız olarak görmeyi bırakın. Adamın instagram hesabını didik didik etmeniz ayrı saygısızlık; konuşmanın taraflarından biri olmadığınız halde, oturup yazışmaları okumanız ayrı saygısızlık.

Bulduğunuz fotoğraflar da, basılı değil de; dijital fotoğraflar olabilir mi ? İnsan aynı yıllara ve yaşlara yeniden dönemiyor. Bir insanın aklında ve kalbinde eski ilişkisi tamamen bittiyse; o fotoğraflar sadece kendi gençliğinden birer hatıra oluyor.

Onu alaymış o zaman senle işi ne.
Madem çok seviyormuş nerde kız senle niye evli.

Ay o bir şey mi konu sahibi.
Benim arkadasom evli eski sevgilisi ile fotoları duruyor Facebook ta.
Yani samimi değil ama sonuçta eski sevgilisi o adam.
Kocası bilmiyor mesela yada sormamış bile.
Arkadasom kocasını da çok seviyor.
Onlar benim gençlik hatıralarım diyor bazı insanlar böyle geçmişe değer veriyor.
Ben silerim mesela banane onu mu tutucam.
Ama benim yapım bu hatta arkadasom kızar hatıra onlar diye .
Ben gelecek ve an odaklıyım bilmiyorum geçmişten kalan biz iz istemem hayatımda.
Eski eşyaları da atarım .
Herkesin yapısı farklı işte

Ay görsem üzülürüm ya. Gördüğüm en güzel kadınsın, senden başkasını sevemem falan yazacak. Yok aksiyetem tuttu düşününce. Hatıra matıra istemem geçmiş falan tanımam,ben görmeyeyim.

Hayir cevremde kusturacak derece romantiklik yapan erkekler gordum hele o not kagitlari Kucuk kucuk kagit kesip farkli dillerde seni seviyorum ve her gune ask notlari yazmalar kalpcik kesmeleeer...
Bunlari yapan gayeet erkeklerdi ve Turkiyedeeee hepsi.

Biz eşimle tuvalette notlaşirdik mesela. Ne kadar romantik bilemicim.

Tuvalet mi ahahahhahhahahah

Sanirim onu cok sevmis. Bazi iliskiler mantikla sevgi karisiktir. Bazilari da saf tutkulu ask uzerinedir. O iliskiden cikinca size ona davrandigi gibi davranamamistir ama sizi de kacirmak istememistir evlenilecek kiz mantigiyla. Ben unutabildigini dusunmuyorum. Kiz donse ben geldim birak herseyi dese. Birakmaz diyebilir misiniz?

Zamanında totosu yetip aşkının arkasında durmamış, aile korkusundan g.tü titremiş, şimdiden sonra şu rahatı bırakıp da gitmez bi yere sanmıyorum.

Bence bu konuda asil olay hediye, not yazmiş olmasi degil. Adam eski nişanlisina daha özenliymiş, konu sahibine degil. Konu sahibi de buna bu anilar sayesinde şahit oluyor. Bu adam "benim yapim bu cicek almam vs " diye kandiracaksa da boyle seyleri ortada birakmasaydi, kalbini kirmasaydi kizin.

Boyle bir arkadasim var. Nişanlisina coook aşikti bu anlaşiliyordu ama yurumedi ayrildilar sonra bu arkadasim başka kizla evlendi ama asla eski nişanlisina gosterdigi emegi özeni eşine göstermedi ben disardan bakan biri olarak farki goruyordum. Bazilari da böyle işte.

Tuvalet mi ahahahhahhahahah

Evet sabah kalkinca göreyim diye oraya koymuş ben de devam ettirince bir sure tuvalette not kagitlari birakiyorduk. (Eşim işe giderken ben uyanik olmuyorum sabah ondan)

Ay bence çok Bayık biri bana yapsa gülerim bu ne ya lisede miyiz.
Bu mu aşkın göstergesi.
Kalpler resimler falan kusarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…