Niye ki, sevgililikte böyle şeyler çok normal. Biz bir sevgilimle (2014-15) her ilkbahar sonbahar kedi evi yapardık, ayrıldıktan sonra bir ara buluşmak istedi, suntalardan minyatür kedi evi yapmış,içine de ince uzun kağıdı kıvıra kıvıra bir not yazmış (ayrılık sonrası her şey için teşekkür notu gibi bir sey) ben şimdi bunu nasıl atayımO not kağıtları böyle günlük tarzı, ufak ufak iç dökmek için karalanmış şeyler galiba. Kaç erkek uğraşır bunlarla ya, vay romantik serseri
Ve siz hamilelik topiclerinden çıkmıyorsunuz hala..Kızlar merhaba direk size özet geçeyim ben artık içimde tut tut patlayacağım . Eşimle sevgiliyken ve taşınırken 3 4 defa eski sevgilisi ile resimlerini eşyalarını buldum ona daha yeni sevgiliyken de gerekirse her yeri kurcala temizle demiştim geçmişi beni ilgilendirmez elbette fakat görmek istemiyorum sürekli dedim . Aradan sene geçti neyse yeni eve taşındım bir kaç gün önce kadar yine boy boy resimler mektuplar buldum ve evet okudum özellikle eşimin yazdıklarını. Eşim bana daha sevgiliyken ben doğum günlerini falan sevgililik günlerini falan umursamam yapım bu demişti . Fakat bariz eski nişanlısına şey yazmış doğum gününde yanında olamayacağım sevgililer gününde de yanında olamayacağımlar . Gidip dedim ki bu senin yapın ise sana göre değilse hiç yapmamış olmalısın . İnstagramında ta bekarken ki mesajları vardı sileyim temizliyelim eskileri diye bakınırken arkadaşlarına çiçek yollamış bunu beğenir mi falan eski diye umursamadım fakat bana sadece istemede çiçek aldın dedim illa ben sana maddi bir şey yap demiyorum bi çiçek al Canlı ya da kopar getir ama ben demeden yap artık dedim. Zamanında yaptıysan benim neyim eksik dedim sen kafanda kuruyorsun ne saçmalıyorsun onunla aynı kefeye koyma kendini dedi. Eski nişanlısından konu açıldı bir gün yine normal sohbet ediyoruz benim ailem onu sevmedi arkasından konuştu ama o kız bana kimsenin yapmadığını yaptı para gönderdi ( ceza almış bir süre beraat etmiş yüz kızartıcı vs şeyler değil bu arada arkadaşlar ) beraat almış neyse mahkeme de suçsuz olduğu anlaşılınca . Bana diyor ki ben onun hakkını ödeyemem vefa borcum var ona . Mektuplarda baktığım da ise bizimki ona para gönderiyormuşMail adresinde ona yazdığı şiirleri buldum taslaklamış sanırsın nazım Hikmet. Her defasında da unutmuşum orada olduğunu bile hatırlamıyorum diyor . Yani ister istemez morelim bozuldu sizce ne yapsam nasıl davranmalıyım ?
Sen gerçekten çok numunelik adamlara denk gelmişsin ya. Burası ortadoğu aşkım, burda erkek değil deccal yetiştiriyorlar.Niye ki, sevgililikte böyle şeyler çok normal. Biz bir sevgilimle (2014-15) her ilkbahar sonbahar kedi evi yapardık, ayrıldıktan sonra bir ara buluşmak istedi, suntalardan minyatür kedi evi yapmış,içine de ince uzun kağıdı kıvıra kıvıra bir not yazmış (ayrılık sonrası her şey için teşekkür notu gibi bir sey) ben şimdi bunu nasıl atayımaynı çocuk küçük prens koleksiyonum var ve onun dilindeki kitabı bulamadım diye ingilizce küçük prensi alıp Arapçaya çevirip bir de resimlerini çizerek kitap haline getirmişti.
Kitaplığımin en güzel yerinde duruyor. Beş de çocuk yapsam vallahi atmam ya, neden atayım ki?
Mesele insana eski sevgiliyi hatırlatma meselesiyse insan yeter ki hatırlamak istesin, gördüğü UP yazılı plakalar bile anılarını hatırlatır.
Bence böyle şeylerin - eşya karıştırdım ,mektup gördüm falan... Kavga meselesi olmaması lazım.
Ha adam 'senle o bir misin' minvalinde bir cevap verdiyse bu bambaşka bir konu, öyle adamın ağzına s.çilir.
Ama genel olarak evinde huzur arayan eski defterler acmamali, çünkü çöpü karistirirsan elbet hoşuna gitmeyen bir şey götürsün.
Kimse de kimseye geçmişinin hesabını vermek zorunda değil. Ne yasandiysa yaşandı,önemli olan bitmesi
Sen gerçekten çok numunelik adamlara denk gelmişsin ya. Burası ortadoğu aşkım, burda erkek değil deccal yetiştiriyorlar.Çok seviyorsa dünyayı falan ayağına seriyorlar da, not kağıdına aşk sözcükleri falan, ı ıh.
Adamın unutamadığına dair bir emare yok ki, sadece bazı şeyleri atmamış. "Ev taşıdik" demiş ama adam Belki de farketmedi bile ufak tefek notları nereye sıkıştırdığını. Mesela benim mektuplarim ve eski fotolar, günlüklerimin- eski karnelerimin vs olduğu çantada duruyor . Ev tasisam o çantayı alır başka eve götürürüm. İçinde ne var ne yok bilmem ki detaylı şekilde.Kesinlikle herkesin bir geçmişi vardır o konuda çok haklısınız. Benim eşimden önceki sevgilimle 9 yıl aynı evde yaşadım eşim de biliyor (eşim liseden en yakın arkadaşım). Önemli olan o dönemde adamın çok sevmesi vs değil ama bu konuda. Konu sahibi de zaten ilk gördüğünde umursamamış. Kaldır her şeyi bir daha görmek istemiyorum demiş. Adam atmamış bir de yeni eve taşımış. Ona hediye alırken konu sahibine almamış, doğum gününü önemserken konu sahibini önemsememiş. Konu sahibinin üzüldüğü konu bu adam beni onu sevdiği kadar sevmiyor mu düşüncesi bence.
Bir de 20 yıldır unutamadığı biri varsa bir zahmet keşiş gibi yaşasınben unutamasam yaşardım. Kimseyi başka birinin gölgesinde yaşatmanın anlamı yok. İlla evleneceğim ben duramam diyorsa da dürüst olsun. Zamanında çok sevdim, unutamıyorum. O özeldi bitti ama haberin olsun desin. Yani kim kabul eder bilmiyorum ama ben asla kabul etmezdim. Eski ilişkilerimizi yalarken çok sevdik ama şimdi birbirimizden başka kimseyi sevmiyoruz. Gelseler s.ktiri çekeriz en çok sevdiğim de eşim. Olmasa evlenmezdim.
Aslında bahsi geçen adam ortadogunun en çöp ulkelerinden birinin vatandasiydiSen gerçekten çok numunelik adamlara denk gelmişsin ya. Burası ortadoğu aşkım, burda erkek değil deccal yetiştiriyorlar.Çok seviyorsa dünyayı falan ayağına seriyorlar da, not kağıdına aşk sözcükleri falan, ı ıh.
Bu gerçekten çok tatlıymış. Evlenince anılardan arınmak değil de daha çok şey oluyor nasıl desem hayatındaki insanı ne kadar sevdiğini farkediyosun ve aslında anılar anılarda kalsın deyip yok ediyorsun. Çünkü şu ana odaklanıp yeni anıları şuanki hayatına ait adamla doldurmak daha tatlı geliyor. Ben eskiye dair ne varsa sildim attım. He ama benimki korkunç bir adama ait anılardı. Güzel olsaydı atar mıydım sanırım atardım. Çünkü şuan dünyanın en harika insanıyla beraberim geçmişteki insanlarla olan anılara yer yok diye düşünüyorumAslında bahsi geçen adam ortadogunun en çöp ulkelerinden birinin vatandasiydiEki Görüntüle 3236351 aha bu da arapça küçük prensim
Atmadim, atmam, eski sevgilimi de unutmadım,gençlik hafızamda çok tatlı bir anı olarak duruyor, silinsin de istemem.
Biriyle evlenince vaftiz olup günahlarından arınır gibi tüm geçmişinden, anılarından arınmak bana saçma geliyor ya .
Önemli olan günün sonunda kiminle evli olduğun, geçmişin - anıların - eskiden söylenen aşk sözlerinin nostaljiden başka degeri yok
Kızlar merhaba direk size özet geçeyim ben artık içimde tut tut patlayacağım . Eşimle sevgiliyken ve taşınırken 3 4 defa eski sevgilisi ile resimlerini eşyalarını buldum ona daha yeni sevgiliyken de gerekirse her yeri kurcala temizle demiştim geçmişi beni ilgilendirmez elbette fakat görmek istemiyorum sürekli dedim . Aradan sene geçti neyse yeni eve taşındım bir kaç gün önce kadar yine boy boy resimler mektuplar buldum ve evet okudum özellikle eşimin yazdıklarını. Eşim bana daha sevgiliyken ben doğum günlerini falan sevgililik günlerini falan umursamam yapım bu demişti . Fakat bariz eski nişanlısına şey yazmış doğum gününde yanında olamayacağım sevgililer gününde de yanında olamayacağımlar . Gidip dedim ki bu senin yapın ise sana göre değilse hiç yapmamış olmalısın . İnstagramında ta bekarken ki mesajları vardı sileyim temizliyelim eskileri diye bakınırken arkadaşlarına çiçek yollamış bunu beğenir mi falan eski diye umursamadım fakat bana sadece istemede çiçek aldın dedim illa ben sana maddi bir şey yap demiyorum bi çiçek al Canlı ya da kopar getir ama ben demeden yap artık dedim. Zamanında yaptıysan benim neyim eksik dedim sen kafanda kuruyorsun ne saçmalıyorsun onunla aynı kefeye koyma kendini dedi. Eski nişanlısından konu açıldı bir gün yine normal sohbet ediyoruz benim ailem onu sevmedi arkasından konuştu ama o kız bana kimsenin yapmadığını yaptı para gönderdi ( ceza almış bir süre beraat etmiş yüz kızartıcı vs şeyler değil bu arada arkadaşlar ) beraat almış neyse mahkeme de suçsuz olduğu anlaşılınca . Bana diyor ki ben onun hakkını ödeyemem vefa borcum var ona . Mektuplarda baktığım da ise bizimki ona para gönderiyormuşMail adresinde ona yazdığı şiirleri buldum taslaklamış sanırsın nazım Hikmet. Her defasında da unutmuşum orada olduğunu bile hatırlamıyorum diyor . Yani ister istemez morelim bozuldu sizce ne yapsam nasıl davranmalıyım ?
İnstagramında ta bekarken ki mesajları vardı sileyim temizliyelim eskileri diye bakınırken arkadaşlarına çiçek yollamış bunu beğenir mi falan eski diye umursamadım fakat bana sadece istemede çiçek aldın dedim
Yani ister istemez morelim bozuldu sizce ne yapsam nasıl davranmalıyım ?
Sen gerçekten çok numunelik adamlara denk gelmişsin ya. Burası ortadoğu aşkım, burda erkek değil deccal yetiştiriyorlar.Çok seviyorsa dünyayı falan ayağına seriyorlar da, not kağıdına aşk sözcükleri falan, ı ıh.
Tuvalet mi ahahahhahhahahahHayir cevremde kusturacak derece romantiklik yapan erkekler gordum hele o not kagitlari Kucuk kucuk kagit kesip farkli dillerde seni seviyorum ve her gune ask notlari yazmalar kalpcik kesmeleeer...
Bunlari yapan gayeet erkeklerdi ve Turkiyedeeee hepsi.
Biz eşimle tuvalette notlaşirdik mesela.Ne kadar romantik bilemicim.
Sanirim onu cok sevmis. Bazi iliskiler mantikla sevgi karisiktir. Bazilari da saf tutkulu ask uzerinedir. O iliskiden cikinca size ona davrandigi gibi davranamamistir ama sizi de kacirmak istememistir evlenilecek kiz mantigiyla. Ben unutabildigini dusunmuyorum. Kiz donse ben geldim birak herseyi dese. Birakmaz diyebilir misiniz?Kızlar merhaba direk size özet geçeyim ben artık içimde tut tut patlayacağım . Eşimle sevgiliyken ve taşınırken 3 4 defa eski sevgilisi ile resimlerini eşyalarını buldum ona daha yeni sevgiliyken de gerekirse her yeri kurcala temizle demiştim geçmişi beni ilgilendirmez elbette fakat görmek istemiyorum sürekli dedim . Aradan sene geçti neyse yeni eve taşındım bir kaç gün önce kadar yine boy boy resimler mektuplar buldum ve evet okudum özellikle eşimin yazdıklarını. Eşim bana daha sevgiliyken ben doğum günlerini falan sevgililik günlerini falan umursamam yapım bu demişti . Fakat bariz eski nişanlısına şey yazmış doğum gününde yanında olamayacağım sevgililer gününde de yanında olamayacağımlar . Gidip dedim ki bu senin yapın ise sana göre değilse hiç yapmamış olmalısın . İnstagramında ta bekarken ki mesajları vardı sileyim temizliyelim eskileri diye bakınırken arkadaşlarına çiçek yollamış bunu beğenir mi falan eski diye umursamadım fakat bana sadece istemede çiçek aldın dedim illa ben sana maddi bir şey yap demiyorum bi çiçek al Canlı ya da kopar getir ama ben demeden yap artık dedim. Zamanında yaptıysan benim neyim eksik dedim sen kafanda kuruyorsun ne saçmalıyorsun onunla aynı kefeye koyma kendini dedi. Eski nişanlısından konu açıldı bir gün yine normal sohbet ediyoruz benim ailem onu sevmedi arkasından konuştu ama o kız bana kimsenin yapmadığını yaptı para gönderdi ( ceza almış bir süre beraat etmiş yüz kızartıcı vs şeyler değil bu arada arkadaşlar ) beraat almış neyse mahkeme de suçsuz olduğu anlaşılınca . Bana diyor ki ben onun hakkını ödeyemem vefa borcum var ona . Mektuplarda baktığım da ise bizimki ona para gönderiyormuşMail adresinde ona yazdığı şiirleri buldum taslaklamış sanırsın nazım Hikmet. Her defasında da unutmuşum orada olduğunu bile hatırlamıyorum diyor . Yani ister istemez morelim bozuldu sizce ne yapsam nasıl davranmalıyım ?
Zamanında totosu yetip aşkının arkasında durmamış, aile korkusundan g.tü titremiş, şimdiden sonra şu rahatı bırakıp da gitmez bi yere sanmıyorum.Sanirim onu cok sevmis. Bazi iliskiler mantikla sevgi karisiktir. Bazilari da saf tutkulu ask uzerinedir. O iliskiden cikinca size ona davrandigi gibi davranamamistir ama sizi de kacirmak istememistir evlenilecek kiz mantigiyla. Ben unutabildigini dusunmuyorum. Kiz donse ben geldim birak herseyi dese. Birakmaz diyebilir misiniz?
Aslında bahsi geçen adam ortadogunun en çöp ulkelerinden birinin vatandasiydiEki Görüntüle 3236351 aha bu da arapça küçük prensim
Atmadim, atmam, eski sevgilimi de unutmadım,gençlik hafızamda çok tatlı bir anı olarak duruyor, silinsin de istemem.
Biriyle evlenince vaftiz olup günahlarından arınır gibi tüm geçmişinden, anılarından arınmak bana saçma geliyor ya .
Önemli olan günün sonunda kiminle evli olduğun, geçmişin - anıların - eskiden söylenen aşk sözlerinin nostaljiden başka degeri yok
Tuvalet mi ahahahhahhahahah
Ay bence çok Bayık biri bana yapsa gülerim bu ne ya lisede miyiz.Hayir cevremde kusturacak derece romantiklik yapan erkekler gordum hele o not kagitlari Kucuk kucuk kagit kesip farkli dillerde seni seviyorum ve her gune ask notlari yazmalar kalpcik kesmeleeer...
Bunlari yapan gayeet erkeklerdi ve Turkiyedeeee hepsi.
Biz eşimle tuvalette notlaşirdik mesela.Ne kadar romantik bilemicim.