Eşimin eski iş yerindeki bayan ?

Bu konu kadın değil. Eşinizin sizi cepte görmesi kaybetme korkusu duymaması. Buralara dikkat edin. İlk eşinden neden boşanmış. Açıklanmamış bı ihanet mi yoksa? Bilemiyorum
Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden

Telefonu engelleyebilir ya da yazdıklarına cevap vermeyebilir. Bunlar yapılması gereken hareket. Sizinki "dişi kuyruk sallamasa" muhabbeti. Yanlış bir yaklaşım sizinki

Gidip kadına, gocama bi daha mesaj atma demesinden daha mantıklı olur. O kadından dışarda sürü ile var, koca bir tane.

Ben nişanlımla aynı yaştayım ve ikinci evliliğim olacak, onun ilk. Ne yani beni cepte mi görecek şimdi yandım desenize :)))

Owwww verilen akıllara bak muhteşem

Ablacım inşallah sen de 1 yıl sonra, yaşça büyük ve daha önce boşanmış kocam yüzüme bakmıyo benle ilgilenmiyo diye konu açmazsın. İnşallah sen kendini ona nimet görüyorken o seni kendine hak görmüyordur.

Karşı tarafın, bile bile ahlaksız bir şey yapıp yapmadığını bilmiyoruz.

Bunlar nişanlıyken kadın varmış ve nişanlı olduklarını biliyormuş. Yani adamın hayatında biri var. bunu bile bile adama yazıyorsa evet ahlaksızlık yaptığı. Adamın da nişanlı olduğu halde kadına karşılık vermesi de ahlaksızlık. Bu hikayede tek masum konu sahibi. Resmen kadını paravan gibi kullanmışlar

Yine bir "Ben kocamdan gencim; kocam beni el üstünde tutmalı vb vakası". Geçmiş olsun.

Gerçekten buna mı guveniyor sunuz?Çok toysunuz.

Adamın kendisini insanlara bekar olarak tanıtıp tanıtmadığını bilmiyoruz.

calci kadın adamı memleketlerinden getirtmiş iş bulamadığı için. bir mesajda siteden bilmem kaç dairesi var demiş muhtemelen o güvenlik işini kadın bulmuş adama. yani memleketten var tanışıklık sitede güvenlik yaparken tanışmamışlar yani.
bu konuda kimsenin kimseye karşılık verdiği yok bence. konu sahibesinin yaşının verdiği toyluktan başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…