- 13 Ocak 2023
- 105
- -210
- 23
-
- Konu Sahibi bulutlarveben
Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor bendenBu konu kadın değil. Eşinizin sizi cepte görmesi kaybetme korkusu duymaması. Buralara dikkat edin. İlk eşinden neden boşanmış. Açıklanmamış bı ihanet mi yoksa? Bilemiyorum
Sizce Hedef Direk mi olmalı yoksa şaşırmalı mı adam olsun cart curt diye birşey yok herkesin başına gelebilir ve burda en büyük suç karşı tarafta evli olduğunu bildiği halde birliktelik yaşıyor çünkü bir erkeği baştan çıkarmak ve elde etmek çok kolay sonuca varması için çözüm araması gerek ve ortadaki tek sorun karşı taraftaki kadın konuşmak isteyen her türlü konuşur zaten kocasına ne diyecek "Beni Aldatma Bı Daha Yazma Adam Ol" bumu?
Gidip kadına, gocama bi daha mesaj atma demesinden daha mantıklı olur. O kadından dışarda sürü ile var, koca bir tane.Sizce Hedef Direk mi olmalı yoksa şaşırmalı mı adam olsun cart curt diye birşey yok herkesin başına gelebilir ve burda en büyük suç karşı tarafta evli olduğunu bildiği halde birliktelik yaşıyor çünkü bir erkeği baştan çıkarmak ve elde etmek çok kolay sonuca varması için çözüm araması gerek ve ortadaki tek sorun karşı taraftaki kadın konuşmak isteyen her türlü konuşur zaten kocasına ne diyecek "Beni Aldatma Bı Daha Yazma Adam Ol" bumu?
Ben nişanlımla aynı yaştayım ve ikinci evliliğim olacak, onun ilk. Ne yani beni cepte mi görecek şimdi yandım desenize :)))Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
Aldatmada en büyük suç eşte tabiki. Sadakat yükümlülüğü eştedir, karşı taraf ahlaksız bir şey yapıyor bile bile evet ama suç eşinde.
Öncelikle Telofon kurcalama işini zaten eşinin gözü önünde yapma ve aniden eşinden telofonu iste işin varmış gibi vereceği tepkileri takip et o numarayı kendine kaydet eşinden önce karşı taraf ile bi konuşma yapman bence daha sağlıklı olur erkeklerin her an ne diyip ne tepki vereceği belli olmuyor çünkü her şey kesin bir sonuca varınca eşini karşına almalısın bence
Ablacım inşallah sen de 1 yıl sonra, yaşça büyük ve daha önce boşanmış kocam yüzüme bakmıyo benle ilgilenmiyo diye konu açmazsın. İnşallah sen kendini ona nimet görüyorken o seni kendine hak görmüyordur.Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
Karşı tarafın, bile bile ahlaksız bir şey yapıp yapmadığını bilmiyoruz.
Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
Yine bir "Ben kocamdan gencim; kocam beni el üstünde tutmalı vb vakası". Geçmiş olsun.
19 yaşındaymış çok da şaapmamak lazımOwwww verilen akıllara bak muhteşem
Gerçekten buna mı guveniyor sunuz?Çok toysunuz.Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
Gerçekten sistemin öyle ilerlemediğini yakında öğrenirGerçekten buna mı guveniyor sunuz?Çok toysunuz.
Saçını başını yolarım diyor baksanaGerçekten sistemin öyle ilerlemediğini yakında öğrenir
Bunlar nişanlıyken kadın varmış ve nişanlı olduklarını biliyormuş. Yani adamın hayatında biri var. bunu bile bile adama yazıyorsa evet ahlaksızlık yaptığı. Adamın da nişanlı olduğu halde kadına karşılık vermesi de ahlaksızlık. Bu hikayede tek masum konu sahibi. Resmen kadını paravan gibi kullanmışlar
Ailesine güveniyor
2 gün sonra gelir buraya yazar kocam beni döödü diye o zaman anlar o işlerin öyle olmadığınıSaçını başını yolarım diyor baksana.
Bunlar nişanlıyken kadın varmış ve nişanlı olduklarını biliyormuş. Yani adamın hayatında biri var. bunu bile bile adama yazıyorsa evet ahlaksızlık yaptığı. Adamın da nişanlı olduğu halde kadına karşılık vermesi de ahlaksızlık. Bu hikayede tek masum konu sahibi. Resmen kadını paravan gibi kullanmışlar
Yazık ya,telefon biziklamakla hayat mı geçer?Ama gerçi 8 yasta küçükmüş eşinden.Adam nasıl korkuyordur kim bilir2 gün sonra gelir buraya yazar kocam beni döödü diye o zaman anlar o işlerin öyle olmadığını