- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.722
-
- Konu Sahibi bulutlarveben
Ailesinin nesine güveniyor ? Hayat bu; kimse kimsenin her daim yanında ve arkasında olamayabilir.
Sen bu iğrenç ataerkil zihniyetini nerden aldıysan çöpe at, 19 yaşımdaymışsın yol yakınken kafanı değiştir.Sizce Hedef Direk mi olmalı yoksa şaşırmalı mı adam olsun cart curt diye birşey yok herkesin başına gelebilir ve burda en büyük suç karşı tarafta evli olduğunu bildiği halde birliktelik yaşıyor çünkü bir erkeği baştan çıkarmak ve elde etmek çok kolay sonuca varması için çözüm araması gerek ve ortadaki tek sorun karşı taraftaki kadın konuşmak isteyen her türlü konuşur zaten kocasına ne diyecek "Beni Aldatma Bı Daha Yazma Adam Ol" bumu?
O dediği adamın eski eşi, yani onu memleketten getiren, durumu iyi olan.calci kadın adamı memleketlerinden getirtmiş iş bulamadığı için. bir mesajda siteden bilmem kaç dairesi var demiş muhtemelen o güvenlik işini kadın bulmuş adama. yani memleketten var tanışıklık sitede güvenlik yaparken tanışmamışlar yani.
bu konuda kimsenin kimseye karşılık verdiği yok bence. konu sahibesinin yaşının verdiği toyluktan başka.
Ben 22 ye yeni girdim eşim 29 yaşında
19 yaşındaymış çok da şaapmamak lazım
Nasıl yanıtlasın, demek ki kadınla konuşuyor sürekli. Ya “o zaman neden konuşuyorsun “ diye cevap gelirsebakalım eşinde bu mesajı atmaya yürek var mı
Yazdım bana yazdırdı
Yanıtladık arkadaşlar aynen o bayanın dediğini gibi yazdım sonrasında kadın baya bir bekledi utandı sanırım rahatsızlık vermek istememiştim sadece merak ettiğim için yazdım , özür diliyorum kendisine iletirsin yazdı kadın da eşimden büyük bu arada ve evli
Yok o akıl veren bir kız var ya,o 19 yaşındaKonu sahibi 19 değil; 22 yaşında.
Ben ona demedim zaten dertkoseme dedim 19 diyeKonu sahibi 19 değil; 22 yaşında.
calci kadın adamı memleketlerinden getirtmiş iş bulamadığı için. bir mesajda siteden bilmem kaç dairesi var demiş muhtemelen o güvenlik işini kadın bulmuş adama. yani memleketten var tanışıklık sitede güvenlik yaparken tanışmamışlar yani.
bu konuda kimsenin kimseye karşılık verdiği yok bence. konu sahibesinin yaşının verdiği toyluktan başka.
Konu sahibi 19 değil; 22 yaşında.
O dediği adamın eski eşi, yani onu memleketten getiren, durumu iyi olan.
Bu konu kadın değil. Eşinizin sizi cepte görmesi kaybetme korkusu duymaması. Buralara dikkat edin. İlk eşinden neden boşanmış. Açıklanmamış bı ihanet mi yoksa? Bilemiyorum
Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
calci kadın adamı memleketlerinden getirtmiş iş bulamadığı için. bir mesajda siteden bilmem kaç dairesi var demiş muhtemelen o güvenlik işini kadın bulmuş adama. yani memleketten var tanışıklık sitede güvenlik yaparken tanışmamışlar yani.
Yok o akıl veren bir kız var ya,o 19 yaşında.
Ben ona demedim zaten dertkoseme dedim 19 diye
Konu sahibine demedi 19 yaşında diye. Muhteşem akıllar veren Dertkosem e dedi
Ya 32 yaşında ve hala böyle bir kafası varsa zaten geçmiş olsun.Depresif Penguen evet; sonradan fark ettim "dertkosem"e dediğinizi. Yaşı teyit etmeden emin olmayın yine de. Profili 22 olup; kendi 32 olan üyeler de olabiliyor.
Gerçekten 19 yaşındaysa da: evlenecek ve çocuk sahibi olacak kadar büyümüş ve yetişkin bir kadın; ne yazdığının da bilincinde olmalı.
Nooption Konu çok karışık ya. Kim kiminle nereden gelmiş, kim kiminle evli, kim kime gömlek almış
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi
Şaka mısın? Erkek evliyse konuşmayacak kimseyle bakmayacak. Bu kafayla cok aldatilirsin senKarşıdan birşey görmese zaten cesaret edemez konu çok açık ve net.
Gerçekten o konuda kefilim öyle bişey yapmaz ama benim eşim iyi niyetli insanlara karşı birde, whatsapp durumda zaten evlilik tarihimiz ve benim adımın baş harfi var erkekler olduğu için beraber resim koymuyor demin yine konuştuk bu mevzuyu
Yazdım bana yazdırdı
Yanıtladık arkadaşlar aynen o bayanın dediğini gibi yazdım sonrasında kadın baya bir bekledi utandı sanırım rahatsızlık vermek istememiştim sadece merak ettiğim için yazdım , özür diliyorum kendisine iletirsin yazdı kadın da eşimden büyük bu arada ve evli