Eşimin eski iş yerindeki bayan ?

Gerçekten o konuda kefilim öyle bişey yapmaz ama benim eşim iyi niyetli insanlara karşı birde, whatsapp durumda zaten evlilik tarihimiz ve benim adımın baş harfi var erkekler olduğu için beraber resim koymuyor demin yine konuştuk bu mevzuyu
Karşısındaki insanın evli olduğunu bile bile ilişki yaşayan kadınlar ve erkekler var hele ki bu zamanda sayıları çok fazla

Merhaba eşim yaklaşık 1.5 2 sene önce bir sitede güvenlik görevlisiydi bakardı daha doğrusu evlenip boşanmıştı biz tanıştığımızda, sorun o sitede oturan bi bayan o zamanlar da bi nötr enerji almıştım resminden kadın eşime karşı ilgiliydi hatta işten ayrılıyor diye üzülüp maviden gömlek falan almıştı bende heralde tek yaşıyor eşim ondan üzüldü de aldı diye yorumladım herneyse.. eşim uzun zamandır telefonunu karıştırıyorum diye zaten rahatsız oluyor ama korkudan şifreyi değiştiremiyor demin telefonuna baktım kadının numarası kayıtlı değil ama pp resminden anladım o olduğunu mesaj aynen şu ;
Günaydın ☺️
Nasılsın

Bu mesaj ilk kez atılmış bi mesaja benzemiyor ve ben eşime nasıl bi konuşma yapmalıyım ? Şuan uyuyor haberi yok mesajdan falan
Esinize belli etmeden once kadina yazsaniz nasil olur ? En azindan yalan soylemesine imkan olmaz. Gorusmeyeli nasilsin yazin. Ne kadar oldu gorusmeyeli diye agzini arayin. Ne kadardir gorusuyoruz diye yoklayin... Bu konusmalari kaydedin. Sonrasinda ne yapacaginiza karar verin. Bosanmak mi, devam etmek mi ? Eşe soylemek mi yoksa kadini halledip devam etmek mi

Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
Beni de esim uykumda mincirsa ben de korkarim, ben olsam mincirmadan once adamin ağzından yazardim önce, gelecek cevaba gidisata gore, tavuk gibi şişe takıp cevirme de yapılabilirdi

Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
Oooo 8 yaş küçükseniz ve sizden korkuyorsa kesinlikle yapamaz . 🙄

Gereksiz kıskançlık gördüm. Her hal hatır sorduklarıyla veya soranlarla aldatılma ihtimalimiz olsaydı vay halimize.

Yal
Yazdım bana yazdırdı

Yanıtladık arkadaşlar aynen o bayanın dediğini gibi yazdım sonrasında kadın baya bir bekledi utandı sanırım rahatsızlık vermek istememiştim sadece merak ettiğim için yazdım , özür diliyorum kendisine iletirsin yazdı kadın da eşimden büyük bu arada ve evli
nız kadın da az manyak degil hem evli hem 2 ay gorsugu site görevlisini niye merak edip nasilsin diyir deli mi ne. Eşinizden de şuphelenin bence. Keske esiniz gibi yazsaydınız ne diyecekdi o zaman belli olurdu. Bir on flört olmadan kimze öyle emsaj atmaz

Sizce Hedef Direk mi olmalı yoksa şaşırmalı mı adam olsun cart curt diye birşey yok herkesin başına gelebilir ve burda en büyük suç karşı tarafta evli olduğunu bildiği halde birliktelik yaşıyor çünkü bir erkeği baştan çıkarmak ve elde etmek çok kolay sonuca varması için çözüm araması gerek ve ortadaki tek sorun karşı taraftaki kadın konuşmak isteyen her türlü konuşur zaten kocasına ne diyecek "Beni Aldatma Bı Daha Yazma Adam Ol" bumu?
Sizin eşiniz basit diye herkes öyle olacak değil.

Gerçekten o konuda kefilim öyle bişey yapmaz ama benim eşim iyi niyetli insanlara karşı birde, whatsapp durumda zaten evlilik tarihimiz ve benim adımın baş harfi var erkekler olduğu için beraber resim koymuyor demin yine konuştuk bu mevzuyu
Ah safım ah

Sizce Hedef Direk mi olmalı yoksa şaşırmalı mı adam olsun cart curt diye birşey yok herkesin başına gelebilir ve burda en büyük suç karşı tarafta evli olduğunu bildiği halde birliktelik yaşıyor çünkü bir erkeği baştan çıkarmak ve elde etmek çok kolay sonuca varması için çözüm araması gerek ve ortadaki tek sorun karşı taraftaki kadın konuşmak isteyen her türlü konuşur zaten kocasına ne diyecek "Beni Aldatma Bı Daha Yazma Adam Ol" bumu?
Kocanız sizi aldatsaydı da böyle mi düşünürsünüz?
Benim irrkeğimi ağına düşürmek kolay,o bir irkek suç kadının mi derdiniz?İlginç birisiniz.

Eşinizin sizi ne kadar cepte gördüğü bunlarla değil de kendi ayaklarınızın üstünde ne kadar durduğunuzla ilgili olduğunu düşünüyorum

Sevgili konu sahıbı, asla kefıl olma kımseye, bak bende kocamdan bu yonde emınım ama asla yapmaz demıyorum, o anlık nefsıne yenık dusende olur bellı olmaz.

Merhaba eşim yaklaşık 1.5 2 sene önce bir sitede güvenlik görevlisiydi bakardı daha doğrusu evlenip boşanmıştı biz tanıştığımızda, sorun o sitede oturan bi bayan o zamanlar da bi nötr enerji almıştım resminden kadın eşime karşı ilgiliydi hatta işten ayrılıyor diye üzülüp maviden gömlek falan almıştı bende heralde tek yaşıyor eşim ondan üzüldü de aldı diye yorumladım herneyse.. eşim uzun zamandır telefonunu karıştırıyorum diye zaten rahatsız oluyor ama korkudan şifreyi değiştiremiyor demin telefonuna baktım kadının numarası kayıtlı değil ama pp resminden anladım o olduğunu mesaj aynen şu ;
Günaydın ☺️
Nasılsın

Bu mesaj ilk kez atılmış bi mesaja benzemiyor ve ben eşime nasıl bi konuşma yapmalıyım ? Şuan uyuyor haberi yok mesajdan falan
Ben birine bir sey soracaksam konuya boyle bir mesajla girebilirim 🙄🙄🙄 misal devaminda, bizim bilmem nerdeki isyerine guvenlik araniyor, var mi cevrende guvenilir tanidigin biri vs vs

Yanlış anlamış olabilirim ama mesajı konu sahibine cevaplatmış eşi, üstelik kim olduğunu belli ederek. Merak ettim öylesine siz iletirsiniz gibi bir cevap gelmiş sonrasında bir süre bekleyerek. Bu süreyi de kadının utanmasına yormuş konu sahibi. Eşiniz bu işlerde baya profesyonel konu sahibi benden söylemesi.

Bu mesaj gün içinde normal bi saatte yazıldıysa ben takılmazdım, belki gece rahatsız olabilirdim bilemiyorum ama sanki çok bişey yokmuş gibi geldi. Ben birine bişe sormak için mesaj atsam gecenin köründe şöyle salak bi mesaj gelse kafayı yerdim heralde. Kocalarınız da pek kıymetli yahu. O mesajı görmezden gelseydiniz de anlardı kadın , eş ağzından yazmak çok ergence.

Bir video vardı biz gençkene “Yılmazı meseneden sileceksinn diye”, o geldi aklıma 😅😃😂 Ayrıca sitede 16 dairem olacak sitenin güvenliğiyle mi kırıştırırım ayol, hedeflerim büyük olur 🥸🥸

X