- 3 Ağustos 2021
- 259
- 638
- 29
-
- Konu Sahibi bulutlarveben
Karşısındaki insanın evli olduğunu bile bile ilişki yaşayan kadınlar ve erkekler var hele ki bu zamanda sayıları çok fazlaGerçekten o konuda kefilim öyle bişey yapmaz ama benim eşim iyi niyetli insanlara karşı birde, whatsapp durumda zaten evlilik tarihimiz ve benim adımın baş harfi var erkekler olduğu için beraber resim koymuyor demin yine konuştuk bu mevzuyu
Esinize belli etmeden once kadina yazsaniz nasil olur ? En azindan yalan soylemesine imkan olmaz. Gorusmeyeli nasilsin yazin. Ne kadar oldu gorusmeyeli diye agzini arayin. Ne kadardir gorusuyoruz diye yoklayin... Bu konusmalari kaydedin. Sonrasinda ne yapacaginiza karar verin. Bosanmak mi, devam etmek mi ? Eşe soylemek mi yoksa kadini halledip devam etmek miMerhaba eşim yaklaşık 1.5 2 sene önce bir sitede güvenlik görevlisiydi bakardı daha doğrusu evlenip boşanmıştı biz tanıştığımızda, sorun o sitede oturan bi bayan o zamanlar da bi nötr enerji almıştım resminden kadın eşime karşı ilgiliydi hatta işten ayrılıyor diye üzülüp maviden gömlek falan almıştı bende heralde tek yaşıyor eşim ondan üzüldü de aldı diye yorumladım herneyse.. eşim uzun zamandır telefonunu karıştırıyorum diye zaten rahatsız oluyor ama korkudan şifreyi değiştiremiyor demin telefonuna baktım kadının numarası kayıtlı değil ama pp resminden anladım o olduğunu mesaj aynen şu ;
Günaydın
Nasılsın
Bu mesaj ilk kez atılmış bi mesaja benzemiyor ve ben eşime nasıl bi konuşma yapmalıyım ? Şuan uyuyor haberi yok mesajdan falan
Kuyruklu köpek olayiyla karsi karsiyayizKarşıdan birşey görmese zaten cesaret edemez konu çok açık ve net.
Beni de esim uykumda mincirsa ben de korkarim, ben olsam mincirmadan once adamin ağzından yazardim önce, gelecek cevaba gidisata gore, tavuk gibi şişe takıp cevirme de yapılabilirdiAnlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
Oooo 8 yaş küçükseniz ve sizden korkuyorsa kesinlikle yapamaz .Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
nız kadın da az manyak degil hem evli hem 2 ay gorsugu site görevlisini niye merak edip nasilsin diyir deli mi ne. Eşinizden de şuphelenin bence. Keske esiniz gibi yazsaydınız ne diyecekdi o zaman belli olurdu. Bir on flört olmadan kimze öyle emsaj atmazYazdım bana yazdırdı
Yanıtladık arkadaşlar aynen o bayanın dediğini gibi yazdım sonrasında kadın baya bir bekledi utandı sanırım rahatsızlık vermek istememiştim sadece merak ettiğim için yazdım , özür diliyorum kendisine iletirsin yazdı kadın da eşimden büyük bu arada ve evli
Sizin eşiniz basit diye herkes öyle olacak değil.Sizce Hedef Direk mi olmalı yoksa şaşırmalı mı adam olsun cart curt diye birşey yok herkesin başına gelebilir ve burda en büyük suç karşı tarafta evli olduğunu bildiği halde birliktelik yaşıyor çünkü bir erkeği baştan çıkarmak ve elde etmek çok kolay sonuca varması için çözüm araması gerek ve ortadaki tek sorun karşı taraftaki kadın konuşmak isteyen her türlü konuşur zaten kocasına ne diyecek "Beni Aldatma Bı Daha Yazma Adam Ol" bumu?
Ah safım ahGerçekten o konuda kefilim öyle bişey yapmaz ama benim eşim iyi niyetli insanlara karşı birde, whatsapp durumda zaten evlilik tarihimiz ve benim adımın baş harfi var erkekler olduğu için beraber resim koymuyor demin yine konuştuk bu mevzuyu
Senin gibileri daha varmi yaw bu dunyadaİlk yazdığımı okumuş olmanızı isterdim kesinleşmeden aldatmak denilemez sorun burda o yüzden en büyük suç şu an karşı tarafta
Kız mıncırdım neeeajahajahhh konuyu ciddiye alamadımEşim uyandı kaldırdım doğrusu saçını başını yoldum mıncırdım
Kocanız sizi aldatsaydı da böyle mi düşünürsünüz?Sizce Hedef Direk mi olmalı yoksa şaşırmalı mı adam olsun cart curt diye birşey yok herkesin başına gelebilir ve burda en büyük suç karşı tarafta evli olduğunu bildiği halde birliktelik yaşıyor çünkü bir erkeği baştan çıkarmak ve elde etmek çok kolay sonuca varması için çözüm araması gerek ve ortadaki tek sorun karşı taraftaki kadın konuşmak isteyen her türlü konuşur zaten kocasına ne diyecek "Beni Aldatma Bı Daha Yazma Adam Ol" bumu?
Eşinizin sizi ne kadar cepte gördüğü bunlarla değil de kendi ayaklarınızın üstünde ne kadar durduğunuzla ilgili olduğunu düşünüyorumAnlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden
Ben birine bir sey soracaksam konuya boyle bir mesajla girebilirimMerhaba eşim yaklaşık 1.5 2 sene önce bir sitede güvenlik görevlisiydi bakardı daha doğrusu evlenip boşanmıştı biz tanıştığımızda, sorun o sitede oturan bi bayan o zamanlar da bi nötr enerji almıştım resminden kadın eşime karşı ilgiliydi hatta işten ayrılıyor diye üzülüp maviden gömlek falan almıştı bende heralde tek yaşıyor eşim ondan üzüldü de aldı diye yorumladım herneyse.. eşim uzun zamandır telefonunu karıştırıyorum diye zaten rahatsız oluyor ama korkudan şifreyi değiştiremiyor demin telefonuna baktım kadının numarası kayıtlı değil ama pp resminden anladım o olduğunu mesaj aynen şu ;
Günaydın
Nasılsın
Bu mesaj ilk kez atılmış bi mesaja benzemiyor ve ben eşime nasıl bi konuşma yapmalıyım ? Şuan uyuyor haberi yok mesajdan falan