Eşimin eski iş yerindeki bayan ?

bulutlarveben

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
105
-210
23
Merhaba eşim yaklaşık 1.5 2 sene önce bir sitede güvenlik görevlisiydi bakardı daha doğrusu evlenip boşanmıştı biz tanıştığımızda, sorun o sitede oturan bi bayan o zamanlar da bi nötr enerji almıştım resminden kadın eşime karşı ilgiliydi hatta işten ayrılıyor diye üzülüp maviden gömlek falan almıştı bende heralde tek yaşıyor eşim ondan üzüldü de aldı diye yorumladım herneyse.. eşim uzun zamandır telefonunu karıştırıyorum diye zaten rahatsız oluyor ama korkudan şifreyi değiştiremiyor demin telefonuna baktım kadının numarası kayıtlı değil ama pp resminden anladım o olduğunu mesaj aynen şu ;
Günaydın
Nasılsın

Bu mesaj ilk kez atılmış bi mesaja benzemiyor ve ben eşime nasıl bi konuşma yapmalıyım ? Şuan uyuyor haberi yok mesajdan falan

Kadın eşinizin hâlâ bekar olduğunu sanıyor olabilir mi veya eşiniz kendisini insanlara bekar olarak tanıtıyor olabilir mi ?

Flörtöz bir durum. Kaç yaşındasınız siz ve eşiniz?

Kadın eşinizin evlendiğini biliyor mu?
Biz zaten eşim ordan çıkmadan 3 ay önce nişanlandık mayısta evleneceğimizi biliyordu kadın

Eşim değil o kadın eşime almış ne alakaysa o zaten alsaydı şuan benimle evli olamazdı kaldırdım saçını başını yoldum resmen

Evliler boşanabilir; nişanlar bozulabilir. Ya eşiniz, bekar olduğunu ve evlenmediğini söylediyse ?
Gerçekten o konuda kefilim öyle bişey yapmaz ama benim eşim iyi niyetli insanlara karşı birde, whatsapp durumda zaten evlilik tarihimiz ve benim adımın baş harfi var erkekler olduğu için beraber resim koymuyor demin yine konuştuk bu mevzuyu

Biliyor biz nişanlıydık zaten o ordan çıkarken ki mayısta evleneceğini biliyordu kadın
Ben eşinizin telefonunu kurcalamaniza rahatsız olmasına takılmadım herkes rahatsız olur bende rahatsız olurum eşimde. Ha çaktırmadan kurcalarim o ayrı ama bu rahatsızlığın altında bisey aramam oraya takılmadım. Bu msjlarin onu arkası varmi önemli olan bu. Uzun zamandır konusmadigim bi karsi cinse günaydın nasılsın yazmazdım heralde. Onun yerine selam hayat nasıl gidiyor hersey yolunda mı seni merak ettim falan filan yazdırdım. Yani böyle düşününce eşinizin önceden de konuşmuş olduğu geliyor insanın aklına. Esinizi uyandircaginiza tutup kadını doğrudan arayıp gayet normal konuşsaydıniz. Telefonu ne şekilde cevaplıyor sesinizi duyunca afallicak mi filan anlardınız az çok neler oluyor

Eşinizin evlendiğini biliyor mu kadın? Hani işten ayrılmış ya bilmiyor olma ihtimali var mı ?
Wpp durumda evlilik tarihimiz ve adımın baş harfi var sonsuzluk işareti ile yani salak olması lazım onu görmemesi için , biz zaten ev tuttuk o iş yerine uzak diye ayrıldı ki 2 ay kalmıştı zaten

Kendinizden başka kimseye kefil olmayın. Eşinizle bu mevzuyu mu konuştunuz yoksa mevzunun kenarından mı dolandınız ?

Eşinize direkt olarak, mesajı gösterip; nedenini sordunuz mu ?

Konu sahibi kimseye kefil olma, kendine bile.. Bu işin sonunda şaşıran taraf olma..
Eşin de masum gelmedi eşim yapmaz deme o yüzden iyice gözlemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…