Eşimin eski iş yerindeki bayan ?

Sizce Hedef Direk mi olmalı yoksa şaşırmalı mı adam olsun cart curt diye birşey yok herkesin başına gelebilir ve burda en büyük suç karşı tarafta evli olduğunu bildiği halde birliktelik yaşıyor çünkü bir erkeği baştan çıkarmak ve elde etmek çok kolay sonuca varması için çözüm araması gerek ve ortadaki tek sorun karşı taraftaki kadın konuşmak isteyen her türlü konuşur zaten kocasına ne diyecek "Beni Aldatma Bı Daha Yazma Adam Ol" bumu?
Sen bu iğrenç ataerkil zihniyetini nerden aldıysan çöpe at, 19 yaşımdaymışsın yol yakınken kafanı değiştir.

calci kadın adamı memleketlerinden getirtmiş iş bulamadığı için. bir mesajda siteden bilmem kaç dairesi var demiş muhtemelen o güvenlik işini kadın bulmuş adama. yani memleketten var tanışıklık sitede güvenlik yaparken tanışmamışlar yani.
bu konuda kimsenin kimseye karşılık verdiği yok bence. konu sahibesinin yaşının verdiği toyluktan başka.
O dediği adamın eski eşi, yani onu memleketten getiren, durumu iyi olan.

Nasıl yanıtlasın, demek ki kadınla konuşuyor sürekli. Ya “o zaman neden konuşuyorsun “ diye cevap gelirse😄😄 bakalım eşinde bu mesajı atmaya yürek var mı

Ya işte böyle bir şeyler karıştıranlar genelde bu fikri duyunca ırım kırım ediyor. Oradan anlaşılıyor bu işte bir iş olduğu... Yoksa kadın evli olduğunu biliyormuş adamın. Kıvırır mecburen.
Yazdım bana yazdırdı

Yanıtladık arkadaşlar aynen o bayanın dediğini gibi yazdım sonrasında kadın baya bir bekledi utandı sanırım rahatsızlık vermek istememiştim sadece merak ettiğim için yazdım , özür diliyorum kendisine iletirsin yazdı kadın da eşimden büyük bu arada ve evli

Neyi merak etmiş tam olarak. Eşinize güveniyorsanız bir şey diyemem. Adamın hiç alakası yok belki. Ama iyi niyetle, hal hatır sorma bile olsa bence kadınla hiç muhatap olmaması en doğrusu.

calci kadın adamı memleketlerinden getirtmiş iş bulamadığı için. bir mesajda siteden bilmem kaç dairesi var demiş muhtemelen o güvenlik işini kadın bulmuş adama. yani memleketten var tanışıklık sitede güvenlik yaparken tanışmamışlar yani.
bu konuda kimsenin kimseye karşılık verdiği yok bence. konu sahibesinin yaşının verdiği toyluktan başka.

Zaten kıskanç birisi konu sahibi. Ablasını rahat olmasını bile kıskanmış 🥴

Bu konu kadın değil. Eşinizin sizi cepte görmesi kaybetme korkusu duymaması. Buralara dikkat edin. İlk eşinden neden boşanmış. Açıklanmamış bı ihanet mi yoksa? Bilemiyorum

Anlaşmama hem toyluk hemde kız getirmiş eşimi memleketlerinden buraya beraber maddi şeyler yüzünden kız ailesine de düşkünmüş uzun hikaye ama eşim beni cepte göremez ben eşimden 8 yaş küçüğüm ilk evliliğim ve gerçekten korkuyor benden

Nooption Nooption Adam ilk eşiyle beraber, memleketlerinden ayrılıp farklı bir şehre gelmişler. Adamın memleketinden gelişinin; sitede oturan kadınla ilgisi yok.

Nooption Nooption Adam ilk eşiyle beraber, memleketlerinden ayrılıp farklı bir şehre gelmişler. Adamın memleketinden gelişinin; sitede oturan kadınla ilgisi yok.

Nooption Nooption Konu çok karışık ya. Kim kiminle nereden gelmiş, kim kiminle evli, kim kime gömlek almış
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi 🥴

Yok o akıl veren bir kız var ya,o 19 yaşında😊.

Ben ona demedim zaten dertkoseme dedim 19 diye

Konu sahibine demedi 19 yaşında diye. Muhteşem akıllar veren Dertkosem e dedi :KK70:

hee yanlış anlamışım baktım şimdi.
Z zxshermine konu sahibesinin değil yazdıkları 19 yaş.

Depresif Penguen Depresif Penguen evet; sonradan fark ettim "dertkosem"e dediğinizi. Yaşı teyit etmeden emin olmayın yine de. Profil yaşı 22 olup; gerçek yaşı 32 olan üyeler de olabiliyor.

Gerçekten 19 yaşındaysa da: evlenecek ve çocuk sahibi olacak kadar büyümüş ve yetişkin bir kadın; ne yazdığının da bilincinde olmalı.

Depresif Penguen Depresif Penguen evet; sonradan fark ettim "dertkosem"e dediğinizi. Yaşı teyit etmeden emin olmayın yine de. Profili 22 olup; kendi 32 olan üyeler de olabiliyor.

Gerçekten 19 yaşındaysa da: evlenecek ve çocuk sahibi olacak kadar büyümüş ve yetişkin bir kadın; ne yazdığının da bilincinde olmalı.
Ya 32 yaşında ve hala böyle bir kafası varsa zaten geçmiş olsun.
19 yaşındaysa da haklısın evet ama kafasını değiştirmek için geç sayılmaz

Gömlek alma olayi olmasa, sizin kuruntunuz derdim. Bunlar resmen flört asamasindalar. Hediye almak, günaydın vb. mesajlar... okuldan vs arkadaşı da degil. Kocana güvenme, takipte ol

Gerçekten o konuda kefilim öyle bişey yapmaz ama benim eşim iyi niyetli insanlara karşı birde, whatsapp durumda zaten evlilik tarihimiz ve benim adımın baş harfi var erkekler olduğu için beraber resim koymuyor demin yine konuştuk bu mevzuyu

Bu kadar iyi niyetli melaike bir adamsa sorun ne?
Zaten sizi aldatmaz???

Yazdım bana yazdırdı

Yanıtladık arkadaşlar aynen o bayanın dediğini gibi yazdım sonrasında kadın baya bir bekledi utandı sanırım rahatsızlık vermek istememiştim sadece merak ettiğim için yazdım , özür diliyorum kendisine iletirsin yazdı kadın da eşimden büyük bu arada ve evli

Bence böyle yazmak iyi bir fikir değildi.

Aralarında bir şey varsa kadın bu mesajdan dolayı sizin yanınızda olduğunu anlayıp ona göre bir cevap vermiştir.

Önce bir eşinizi ölçüp tartsaydınız.

İlla kadınla iletişime geçecekseniz daha profesyonel yapsaydınız. Örneğin eşiniz normal hal hatır soran nitelikte bir cevap verseydi, kadın ne kadar ileri gidecekti? Ya da eşinizi aratıp konuştursaydınız, kadının samimiyeti ne olacaktı? Uzun zamandan sonra ilk defa görüşüyor gibi mi, yoksa sürekli iletişim varmış gibi mi konuşacaktı?

X