Son anneler gününde yaşadığım bir durumu anlatacağım arkadaşlar. Ben henüz 7 aylık evliyim benim ilk eşimin ikinci evliliği, bir de kızı var bu evlilikten.. Gelelim konuya geçen anneler gününde kızı bizdeydi annesine değişik bir hediye hazırlamak istiyordu eski resimlerden oluşan bir slayt gösterisi yapacaktı benden yardım istedi ben de kabul ettim.. Sonra birbirimize fön çektik sohbet muhabbet derken eşim yanımıza geldi "kızım annen sana ulaşamamış benden arıyo" diyerek. O gün aklıma hiç bişey gelmedi belki de ihtimal vermediğimden.. Bir kaç gün sonra kafama dank etti ve eski eşinin anneler gününü kutlayıp kutlamadığını sordum o aramışken kutladım yoksa özellikle arayıp kutlamazdım dedi. Şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim en azından bundan haberim olması gerekmez miydi? Tamam biz daha yeni evliyiz ve çocuğumuz yok ama benim evladım kadar çok sevdiğim üzerinde annemden çok emeğim olan bitanecik kız kardeşim var aramızda 19 yaş fark var benim ona onun bana ne olduğumuzu eşim çok iyi biliyor kardeşim herzaman -eşimin yanında da- sen benim ikinci annemsin- der, en azından bunu düşünerek sembolik de olsa benim de anneler gününü kutlayamaz mıydı? Ya da ileride olması muhtemel çocuklarımızı düşünüp jest yapamaz mıydı? Normalde böyle bi beklentim yoktu ama eski eşinden nefret ettiğini söylemesine rağmen böyle bişey yapmış olması neden bunları düşünerek bana böyle bi şey yapmadı ki düşüncesini oluşturdu kafamda...
Güzellikle alındığımı anlattım ancak olayı kavgaya çevirdi ve bu durum içimde daha büyük bir yara oldu sonradan bundan sonra böyle bi şey olmaz dediyse de başlarda beni suçlu çıkarmaya çalışarak kendini savunması bi daha böyle bi şey olmaz demesinin kıymetini yok etti...
Bugün yine kızı geldi ve annesinin hasta olduğunu söyledi eşimde ne oldu gripmi olmuş diye sordu bu bile battı o an ki bu anneler günü mevzusu olana kadar eski evliliğinde kadını haklı görür eşimi eleştirirdim haklı sebeplerden ötürü ama o kadınla ilgili herşey batar oldu artık bilmiyorum kafam karışık ve çok üzgünüm ne düşüneyim es mi geçeyim temkinli mi olayım ne yapmalıyım sizce?
Güzellikle alındığımı anlattım ancak olayı kavgaya çevirdi ve bu durum içimde daha büyük bir yara oldu sonradan bundan sonra böyle bi şey olmaz dediyse de başlarda beni suçlu çıkarmaya çalışarak kendini savunması bi daha böyle bi şey olmaz demesinin kıymetini yok etti...
Bugün yine kızı geldi ve annesinin hasta olduğunu söyledi eşimde ne oldu gripmi olmuş diye sordu bu bile battı o an ki bu anneler günü mevzusu olana kadar eski evliliğinde kadını haklı görür eşimi eleştirirdim haklı sebeplerden ötürü ama o kadınla ilgili herşey batar oldu artık bilmiyorum kafam karışık ve çok üzgünüm ne düşüneyim es mi geçeyim temkinli mi olayım ne yapmalıyım sizce?
Son düzenleme: