- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.570
- 298
- Konu Sahibi BratzGirl_
-
Neden helallik istemiş siz anladınız mı? Ben orasını anlamadım gerçektenYazık ya böyle eski eşin kıllarına,kayınvalidenin laflarına takılarak ve kendinizi mükemmel sanarak geleceksiniz belli yaşa. Sonra eşinizin yeni sevgilisinin başparmak kıllarını falan takmaya başlayacaksınız.
Hayır şimdi para bile yetmemiş kendinizi avutmaya yıllar sonra o da yetmez oralara gelirsiniz diye düşünüyorum.
Artık helallik için arayana siz güzel konuşursunuz aydınlanmışsınız da bugünden o konuda.
Hayir melda tek basina bi efsaneArkadaşın adı emel olduğuna göre..
Melda ve emel kuma arkadaşlar
Asdfghjklşkjhgfdsdfghjkljhgfdsdfghjkljhgfdsdfghjkljhgfdsadfghjkjhgfdsdfghjkjhgfds kız alemsinbunlarda benim ismimin anlamı tatlım
- Peygamberin soyundan gelen, kükreyen.
- İyilik, güzellik.
- Ümit, hırs, arzu.
- İnsan ömrünün yetmeyeceği hülyalar, kuruntular.
- Gerçekleştirilmesi zamana bağlı istek.
Olmayan vicdanı sızlamış.Neden helallik istemiş siz anladınız mı? Ben orasını anlamadım gerçekten
Ne kadar da övünülecek bir şey. O yüzden mi 11 yaş büyük,çocuklu adama eşim eşim diyosun?benim hayatımda erkekten bol bir şey yok biliyormusun
kayınvalidemi kendi evime getiririm temizliğe yardımaMelda yeni aşklara yelken açarken sen kayınvalidenin evini temizlemeye gidersin artık.
Yapmayin lütfen daha meldayi aklayamadik birde emel cikmasin başimiza
Onu bunu birakta fake olmadigini ispatlayabilir misin? Konularinin inandiriciligi yokkayınvalidemi kendi evime getiririm temizliğe yardıma
Oda koşa koşa gelcektikayınvalidemi kendi evime getiririm temizliğe yardıma
Ya isminin anlamını atmış gittim baktım emel isminin anlamına geliyormuş.Hayir melda tek basina bi efsane
Bu konu inandırıcılığını yitirdi bende. Açılış şekli, verdiği cevaplar basbayağı eğlenmek için. Zekası bu kadarıni uydurmasina müsade eden bir trolcük görüyorum ben.Kız ne güzel yerden yakalamışsin.
Konu sahibinin sosyoekonomik seviyesi yerlerde heralde. 17 yaşında iki kere Nişan atmayı marifet sanıyor. Etrafında 'bu kız daha küçük, ne yapıyorsunuz siz' diyen bile olmamış.
Şaka gibi. En sonunda aielsi yeter ki evlensin diye 30 yaşında,çocuklu adamı kabul etmek zorunda kalmış, adamın ailesinin kızı istemems olmasına rağmen.
Bunlar nasıl hayatlar ya...
Bir de konu sahibi o kadar harika , o kadar güzel ki herkes peşinde.
Ama coluklu çocuklu, fakir fukara, yaşlı başlı adam bulmus. Daha iyisini bulamamış.
Kız ne güzel kafa pırıl pırıl var mı bi püf noktası bizde yapalım geceleri çamaşır suyuna mı basıyosun beyninikayınvalidemi kendi evime getiririm temizliğe yardıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?