- Konu Sahibi BratzGirl_
Ya isminin anlamını atmış gittim baktım emel isminin anlamına geliyormuş.
İsmi gerçek olmayabilir melda ve emel aynı düzeyde kulağa hoş geliyor kesin kadını kıskandı ismini değiştirdi ahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya isminin anlamını atmış gittim baktım emel isminin anlamına geliyormuş.
İsmi gerçek olmayabilir melda ve emel aynı düzeyde kulağa hoş geliyor kesin kadını kıskandı ismini değiştirdi ahaha
Arkadaşlar ben baktım Emel ismi ile aynı anlama geliyor. Şu anda burada emel isimli arkadaşlar varsa kusura bakmayınbunlarda benim ismimin anlamı tatlım
- Peygamberin soyundan gelen, kükreyen.
- İyilik, güzellik.
- Ümit, hırs, arzu.
- İnsan ömrünün yetmeyeceği hülyalar, kuruntular.
- Gerçekleştirilmesi zamana bağlı istek.
nasıl yapabilirim bunu bi fikrin varmıOnu bunu birakta fake olmadigini ispatlayabilir misin? Konularinin inandiriciligi yok
Maşallah eşin de meldayi yakın markaja almismelda ben gibi olmaya çalışıyo aslında eşim bile söyledi bunu
oğlunu görmek istiyosa öyle bi gelirki yuvarlana yuvarlanaOda koşa koşa gelcekti
Ben o kadar yaratici degilim. Kizlar bakin bi napsin konu sahibi? Bulur onlar bisey simdinasıl yapabilirim bunu bi fikrin varmı
bilmesem inanıcamHa bu arada kalkipta arkadasina cinsel hayatininin kotu oldugundan bahsettiyse sorun buyuk olasilikla Melda'da degildir. Muhtemelen adamin kuşu şakıyamıyor, iki cik cik yapip boynunu bukuyor.
Oğlu da gidebilir , hadi geldi oğlunu gördü diyelim , senin evini temizlemek zorunda değil, evlilik evcilik değil unutmaoğlunu görmek istiyosa öyle bi gelirki yuvarlana yuvarlana
Melda ile bir selfie çekilin biz karar verelim kim güzel ve bakımlınasıl yapabilirim bunu bi fikrin varmı
benden sonra meldaya göz koyucak gibi bi durumu varsa zaten defolsun sormaya tenezzül bile etmemMaşallah eşin de meldayi yakın markaja almis
Çocuk kadında degil, senin ibiste değil.. yani cocuk için konuşuyor olamazlar. Kadın kaynanasiyla konuşur ,adam da muhatap olmamali.
Demiyor musun, "sen meldayi nereden takip ediyorsun da bana benzemeye çalıştığıni söylüyorsun, boşaldığın kadında hala gözün mu var" diye????
Boyle bir dil/klavye surcmesi harika yaaa ahahahaMaşallah eşin de meldayi yakın markaja almis
Çocuk kadında degil, senin ibiste değil.. yani cocuk için konuşuyor olamazlar. Kadın kaynanasiyla konuşur ,adam da muhatap olmamali.
Demiyor musun, "sen meldayi nereden takip ediyorsun da bana benzemeye çalıştığıni söylüyorsun, boşaldığın kadında hala gözün mu var" diye????
Mune arkadaş sürekli aynı konuyu tekrarlıyor ve verdiği cevaplardan dolayı kimse inanmadı. Kendisinin fake olmadığını ispatlamak istiyor.nasıl yapabilirim bunu bi fikrin varmı
Niye senin özelliğin ne ki "benden sonra" diyorsun sende bu kafa oldukçaa o kart horoz daha nee tavuklar bulurbenden sonra meldaya göz koyucak gibi bi durumu varsa zaten defolsun sormaya tenezzül bile etmem
niye boşadı meldayı o zamanCatla, melda her zaman ilk goz agrisi kalacak ve hayatini yasamaya devam edecek
Ayrica belirtmeden gecemeyecegim, we melda
Bilirsin tabibilmesem inanıcam
Kaderinde seninle sınanmak varmışniye boşadı meldayı o zaman
Ee sen daha iyi bilirsin kızzzz söyletme biziniye boşadı meldayı o zaman