- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- 248
- Konu Sahibi Penelope34
-
Ayy neler yaşamışsınız peki siz annesiniz o da baba neden bu 64 bin küsür parayı baba vermek zorunda anne olarak sizn göreviniz ne öğrenebilirmiyim neden adamlara yapmak zorundaymış muamelesi yapıyosunuz maşşallah çocuğunuz iyi şartlarda yaşıyor daha siz ne nafakası bekliyorsunuz ki bunları sağlayan bi babası olduğu için şükredin ve ayrılıp gitmiş el olmuş bi adamdan kendi kişisel ihtiyaçlarınız için beklentiye girmekten vazgeçin bırakın yeniden düzen kurup evlensinler
Ve yeni hanımları eski eşi gözlerinde büyütüp sorun gibi görmesinler.
Gerçekten müsriflik bence...
Insanlar ne kadar da lüküs yaşıyormuş.
Ahh yada biz cok fakiriz
ya saçmalamayın allah aşkına yaa botox şu bu yaptıran kadın tatile çocuğu için mi çıkıyor sadecetatili karsilamak zorunda evet, o tatile cocuk icin cikiliyor cunku. bunu avukata da sorabilirsiniz. estetik ve botoks da konu sahibinin iddiasi. kusura bakmayin, belki de kendini hakli gostermek icin bu sekilde bir iddiada bulundu?
Bazı yorumları okuyunca o kadar şaşırıyorum ki... kimse kusura bakmasın ama ben bir erkek olsam eski eşime -eğer mesleği yoksa,çalışmıyorsa- asla para falan vermem. Çocuğumun ihtiyacını karşılayacak nafakayı veririm o kadar. Kadınlar kendilerini neden erkeklere muhtaç hâle getiriyolar anlamıyorum. O verilen para boşanıldığı için kadına verilmesi gerekilen bir para değil,kadının hakkı değil. Üç bin lirayı kim bulmuş da nafaka olarak ödüyor o da ayrı. Yok sosyo kültürek ortammış,eğitimmiş,sertifikaymış anlamam ben. Herkes ayağını yorganına göre uzatıcak. Bir erkek olarak şöyle düşürüm: Bu kadın ben evlenmeden önce nasıl geçiniyordu peki? Boşandık ve bitti. Ben bu kadına bakmak zorunda değilim. Aksi düşünceler bana aptalca geliyor
Iyi de adam burda babalik gorevini yapmamisAyy neler yaşamışsınız peki siz annesiniz o da baba neden bu 64 bin küsür parayı baba vermek zorunda anne olarak sizn göreviniz ne öğrenebilirmiyim neden adamlara yapmak zorundaymış muamelesi yapıyosunuz maşşallah çocuğunuz iyi şartlarda yaşıyor daha siz ne nafakası bekliyorsunuz ki bunları sağlayan bi babası olduğu için şükredin ve ayrılıp gitmiş el olmuş bi adamdan kendi kişisel ihtiyaçlarınız için beklentiye girmekten vazgeçin bırakın yeniden düzen kurup evlensinler
Ve yeni hanımları eski eşi gözlerinde büyütüp sorun gibi görmesinler.
okudunuzu anlama yetiniz var mi?
kurusu kurusuna bunlari benim annem odedi hanimefendi
Hanfendi durumunuz varmışki yapabilmilmişsinizokudunuzu anlama yetiniz var mi?
kurusu kurusuna bunlari benim annem odedi hanimefendi. eski esten ben bir kurus ne kendim ne de cocuk icin almadim.
Altına imzamı atarım yazdıklarınızın .Bazı yorumları okuyunca o kadar şaşırıyorum ki... kimse kusura bakmasın ama ben bir erkek olsam eski eşime -eğer mesleği yoksa,çalışmıyorsa- asla para falan vermem. Çocuğumun ihtiyacını karşılayacak nafakayı veririm o kadar. Kadınlar kendilerini neden erkeklere muhtaç hâle getiriyolar anlamıyorum. O verilen para boşanıldığı için kadına verilmesi gerekilen bir para değil,kadının hakkı değil. Üç bin lirayı kim bulmuş da nafaka olarak ödüyor o da ayrı. Yok sosyo kültürek ortammış,eğitimmiş,sertifikaymış anlamam ben. Herkes ayağını yorganına göre uzatıcak. Bir erkek olarak şöyle düşürüm: Bu kadın ben evlenmeden önce nasıl geçiniyordu peki? Boşandık ve bitti. Ben bu kadına bakmak zorunda değilim. Aksi düşünceler bana aptalca geliyor
Belkide konu sahibiyle aldatmıştır karısınıHayır bide adam aldatmış galiba, aldatılan bir kadın daha nasıl para ister anlayamıyorum, aldatma geçmişi olan bir adamla konu sahibi neden evli o da ayrıntı
Annesi yapmış nekadar güzelIyi de adam burda babalik gorevini yapmamis
saka gibisiniz gercekten.Hanfendi durumunuz varmışki yapabilmilmişsiniz
Bu devirde hangi aile çocuğuna bu imkanı sağlayabiliyor ki şükredin şikayet etmek yerine.
Baya da saglam para kazaniyor yasam koclari. Ne is yaptiklarini net bilmiyorum da psikologla danisman karisimi bir sey gibiZaten genelde öyle denirdi, kocanın maaşı yetmiyorsa çalış derlerdi hali hazırda evli olan kadına ama eski eş olunca yaşam standardı önemli, eski eş ödemeli yapmalı etmeli, yaşam koçluğu ne bana biri anlatabilir mi
keşke mesajını birden fazla kez beğenebilseydim :))Altına imzamı atarım yazdıklarınızın .
Hanfendi ne şaka gibi olcam bebenizin bütün masraflarını yazmışsınız kuruş kuruşa artık nekadar dolmuşsanız adamdan hiç nafaka almadım diyosunuz yılda 70bin nafakayı kimse veremez zaten memnunsanız dile getirmeyin dile getirdiyseniz şikayet etmiyorum demeyin. İyigünler.saka gibisiniz gercekten.
konumuz benim sukrum degil. sikayet etmedim ayrica da, orneklendirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?