kolay kolay sinirlenmez yada tartismamiz olmaz. Ama cok kolay kırılabilen birisiEsiniz pasif agresif biri midir normalde?
Evet ,cok haklisiniz. Ben de yoruluyorumBenimde gün içinde ruh halim değişiyor. Ama hiçbir suçu yokken eşime sürekli yansıtsam adam bıkar haklı olarak yani. Sizi sürekli ne yaptım da kırıldı durumuna soktuysa ben olsam ilgilenmem açıkçası. Kendi bozuluyor ise kendi kendine düzelsin. Kimse stres topu değil.
Evet ,tabiki olabilir ama bazen nerdeyse bir hafta ruh gibi oluyor ben de uzuluyorumBelki aklına bir şey geliyordur…
Benim öyle oluyor mesela. Çözümü olmayan bir konu…
Benim kocam durumumu bildiği için idare ediyor çok şükür.
Benim eşim de sizin ki gibi, ilk zamanlar irdeliyordum benimle alakalı mı diye, baktım huyu bu oralı bile olmuyorum kendiliğinden normal ayarlarına dönüyor :)Merhabaa ,nasil aciklasam bilmiyorum 3 yildir evliyim. Ben esimi cok seviyorum o da beni seviyor .Ama nedense bazen aniden sebep yokken soguk davranmaya basliyor .bir saat oncesinde hicbir sey yokken gözümü acip kapatmaya degisiyor. Nedenini soruyorum bir sey olmadigini söylüyor ama bana karsi davranisi degisince acaba yanlis bir sey mi yaptim kalbini mi kirdim diye dusunuyorum. Evet insaniz duygularimiz gun icinde defalarca degisebilir anlamaya calisiyorum ama ben de üzuluyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumlarda.
ama siz gün içinde demişsiniz konuda ben ona göre yorum yapmıştım yukarıda, bir hafta ruh gibi oluyorsa pek normal değil tabi, kendi içinde üzüldüğü çözemediği şeyler vardır belki.Evet ,tabiki olabilir ama bazen nerdeyse bir hafta ruh gibi oluyor ben de uzuluyorum
Gun icinde aniden degisiyor, eski ruh haline donmesi bazen ayni gunde oluyor bazen de bir haftayi buluyor. Beraber film izliyorduk mutfaga gittim geldim bir anda depresif bir halde .bugun de ayni durumdaama siz gün içinde demişsiniz konuda ben ona göre yorum yapmıştım yukarıda, bir hafta ruh gibi oluyorsa pek normal değil tabi, kendi içinde üzüldüğü çözemediği şeyler vardır belki.
Yok ,koc burcuİkizler mi, yengeç mi, terazi mi
çok zor biliyorum, bir sorununuz sıkıntınız var mı peki genel olarak iş ev aile maddiyat vs.Gun icinde aniden degisiyor, eski ruh haline donmesi bazen ayni gunde oluyor bazen de bir haftayi buluyor. Beraber film izliyorduk mutfaga gittim geldim bir anda depresif bir halde .bugun de ayni durumda
Konusurken oyle soguk bir ses tonu oluyor ki karsisindaki insani suclu hissettiriyor ve uzak duruyor . Ama obur zamanlarda cok neseli konuskan sicakkanliDepresyonda olabilir mi belki kafasına taktığı bir konu vardır senden kaynaklı olduğunu nasıl anlıyorsun
kolay kolay sinirlenmez yada tartismamiz olmaz. Ama cok kolay kırılabilen birisi
Hayir, cok şükur yok. Affedersiniz rahatlik mi batiyor anlamadimçok zor biliyorum, bir sorununuz sıkıntınız var mı peki genel olarak iş ev aile maddiyat vs.
ahahahah erkeklere genel de batar zaten, takmayın kendiliğinden normale dönsün.Hayir, cok şükur yok. Affedersiniz rahatlik mi batiyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?