Eşimin düşüncesizliği

Vera00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
229
215
53
32
Arkadaşlar iyi geceler herkese. Konu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım abartıyor muyum yoksa haklı mıyım diye. Çevremde kimseye sormak istemediğim için buraya açtım konuyu
Biliyorsunuz ki 24 Kasım öğretmenler günü. Ben öğretmenim haliyle bugün eşimden bir hediye bekledim
Bi kaç gün önce konusu geçmişti sana çiçek alıcam demişti bana.
Bütün gün çiçek bekliyorum dışarı çıktı alışveriş yaptı beyefendi "elleri çok doldu diye" almamış.
Bi de şöyle başka bir konu daha var ikisi birleşince bu kadar kızdım ve büyüttüm sanırım
Arkadaşının 2 yaşındaki kızının doğum günüydü. Hediye işi ile ben ilgilenecektim. Çok fazla ilgilendi bununla " geldi mi, kargo nerde kaldı, ne beğendin bakayım vs..
24 Kasım günü dışarı Bi de hediye paketi almak için de çıkmıştı İnternetten Bi hediye aldığımız için hediye paketi yoktu.
Sonuç olarak bana gelince önemsememesi ve başka birine gelince önemli görmesi beni çok rahatsız etti. Tartıştık sonrasında. Haklı mıyım yoksa abartıyor muyum

Arkadaşlar iyi geceler herkese. Konu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım abartıyor muyum yoksa haklı mıyım diye. Çevremde kimseye sormak istemediğim için buraya açtım konuyu
Biliyorsunuz ki 24 Kasım öğretmenler günü. Ben öğretmenim haliyle bugün eşimden bir hediye bekledim
Bütün gün çiçek bekliyorum dışarı çıktı alışveriş yaptı beyefendi "elleri çok doldu diye" almamış.
Bi de şöyle başka bir konu daha var ikisi birleşince bu kadar kızdım ve büyüttüm sanırım
Arkadaşının 2 yaşındaki kızının doğum günüydü. Hediye işi ile ben ilgilenecektim. Çok fazla ilgilendi bununla " geldi mi, kargo nerde kaldı, ne beğendin bakayım vs..
24 Kasım günü dışarı Bi de hediye paketi almak için de çıkmıştı İnternetten Bi hediye aldığımız için hediye paketi yoktu.
Sonuç olarak bana gelince önemsememesi ve başka birine gelince önemli görmesi beni çok rahatsız etti. Tartıştık sonrasında. Haklı mıyım yoksa abartıyor muyum
Yani aslında abartılacak bi konu değildir belki ama ben de üzülürdüm ve sorun yapardım bu konuyu. Başka bi hediye mevzusunu önemsemesi sizi üzmüştür haklısınız. Ama çok da büyütmeyin bana kalırsa gönlünüzü almasına izin verin

Abartıyorsunuz.
Ben de benim öğretmenim olmayan insanların öğretmenler gününü, annem olmayanların anneler gününü vs. kutlamaktan hiç hoşlanmıyorum ve anlamsız buluyorum. Ama böyle triplerle gelmesinler diye kutluyorum mecburen. Belki eşiniz de benim gibi düşünüyordur.

Doğum günü, yıldönümü ayrı meseleler bence. Bu tip günlerle aynı kefeye konulmaz.

Içinden ne geliyorsa bırak öyle yapsin.Otesi,beklentin seni yorar.Benimki de bir msjla kutladı mutlu oldum içinden gelen bu demek ki...
Kardesimin eşi kız atanmadi diye kutlamadi bile bir de böylesi var.Bunu düşün

Öncelikle Öğretmenler gününüz kutlu olsun
Hakkınız ödenmez ❤️

Eğer ki alamadığı için üzülmüş ise bunu hissetiyseniz fazla uzatmaya gerek yok

Ama eğer üstüne bir de haklı çıkmaya çalışıp
Sizin kalbinizi daha fazla kırdıysa, haklısınız

Benim esimde böyleydi. Diye diye düzelttim birazcık. Disardaki insanlara ayıp olmasin diye özeniyorlar. Eşlerine gelincede aman nasıl olsa yabancı degil diye düşünüyorlar galiba. Güzelce konuşun bence. Ben beni önemsemediğini düşünüyorum diyin.

Abartıyorsunuz.
Ben de benim öğretmenim olmayan insanların öğretmenler gününü, annem olmayanların anneler gününü vs. kutlamaktan hiç hoşlanmıyorum ve anlamsız buluyorum. Ama böyle triplerle gelmesinler diye kutluyorum mecburen. Belki eşiniz de benim gibi düşünüyordur.

Doğum günü, yıldönümü ayrı meseleler bence. Bu tip günlerle aynı kefeye konulmaz.
Çok da önemsiz bulmuyor öğretmenler gününü. Kendisi de öğretmen bazı arkadaşlarını telefonla aradı öğretmenler gününü kutlamak için
İlişkinin en başında öğretmenler günümüzü kutlayalım diye karar almıştık.

Çok da önemsiz bulmuyor öğretmenler gününü. Kendisi de öğretmen bazı arkadaşlarını telefonla aradı öğretmenler gününü kutlamak için
Siz eşinize hediye aldınız mı peki?

Içinden ne geliyorsa bırak öyle yapsin.Otesi,beklentin seni yorar.Benimki de bir msjla kutladı mutlu oldum içinden gelen bu demek ki...
Kardesimin eşi kız atanmadi diye kutlamadi bile bir de böylesi var.Bunu düşün
Atanmış ataması yapılmamış ücretli sözleşmeli bütün öğretmenler öğretmendir 💙

nedir bu hanim ogretmenlerin eslerinden ogretmenler gunu hediyesi beklemesi? kacinci boyle kari-koca gerilimi duyuyorum. ogretmenseniz atandiysaniz ogrencileriniz, velileriniz alsin, arasin.. esiniz kutlu olsun desin, opsun gecsin.. cicek almasa nereniz eksiliyor? atanmadiysaniz ben de ogretmenim diye ego tatmini aramayin..

bir de cidden iliskide oturup konusurken ogretmenler gunumuzu kutlayalim diye mi kararlastirdiniz ya :KK70:
siz esinize bir sey aldiniz mi?

Son düzenleme:
Ben de üzülürüm, haklısınız.
Ama şöyle bi durum var, hediye paketini-hediyeyi önemsediyse adamda umut ışığı vardır, düzelebilir bence. Fazla uzatmayın büyütmeyi, sıradaki kutlamalarda kendini gösterecektir diye düşünüyorum. Tabi ki siz de boş durmayın onu kutlamanız gereken günlerde(onun özel ve anlamlı günlerinde) önem verdiğinizi gösterin, güzel hediye alın ve özenerek kutlayın.

Öncelikle Öğretmenler gününüz kutlu olsun
Hakkınız ödenmez ❤️

Eğer ki alamadığı için üzülmüş ise bunu hissetiyseniz fazla uzatmaya gerek yok

Ama eğer üstüne bir de haklı çıkmaya çalışıp
Sizin kalbinizi daha fazla kırdıysa, haklısınız
Ellerim doluydu dedi bende eve gelip tekrar dönseydin dedim çiçekçi çok yakın

malum okul kapalı biz sınıfça hem hediye hem de çiçek aldık ve bir velimiz öğretmenin evine bıraktı.geçiştirmedik yani nasılsa okul yok diye.özel günlere önem vermek gerekir eş de olsa arkadaş da olsa derim ben.

nedir bu hanim ogretmenlerin eslerinden ogretmenler gunu hediyesi beklemesi.. ogretmenseniz atandiysaniz ogrencileriniz, velileriniz alsin arasin.. esiniz kutlu olsun desin gecsin.. cicek almasa nereniz eksiliyor? atanmadiysaniz ben ogretmenim diye ego tatmini aramayin..

bir de cidden iliskide oturup konusurken ogretmenler gunumuzu kutlayalim diye mi kararlastirdiniz ya :KK70:
Baştan söyleyeyim sevgililer günü falan kutlamam demişti bende bende kutlamam sevgililer günü hemfikiriz demiştim. Ama öğretmenler günümüzü kutlayalım demişti. Neresi komik anlamadım?
İkimizde atandık ego tatmini ile alakası yok özel bir gün olarak görüyorum ve özel bir gün yaşamak istedim hepsi bu.

Pek çok kez sorulmuş. Siz ne aldınız?

Benim esimde böyleydi. Diye diye düzelttim birazcık. Disardaki insanlara ayıp olmasin diye özeniyorlar. Eşlerine gelincede aman nasıl olsa yabancı degil diye düşünüyorlar galiba. Güzelce konuşun bence. Ben beni önemsemediğini düşünüyorum diyin.
Eşim tam olarak böyle birisi. Dışardaki herkese her şeye özenir ama söz konusu ben olunca nasılsa alınmaz modunda

Abartıyorsunuz herşey hediye demek değildirki hatırlayıp söz ile kutlaması bile daha önemlidir. Bazı seyler parayla satın alınamayacak kadar değerlidir. Hersey hediye demek değildir. Düşünmüş enazından

Back
X