Eşimin dogum günü :(

Biraz klasik ama ben eşime şöyle bi sürpriz yapmıştım o da acaip şaşırmıştı. Esimi tıraş olmaya gönderdim o arada evin farklı yerlerine güzel sözlerle ipuçları yazılı kâğıtlar yapıştırdı. Buzdolabina camlara kavanoz içine falan. Giymesini istediğim kıyafetleri yatağın üzerine hazırladım ama bunları hepsini küçük notları takip ederek buldurdum. Sonra bakkaldan kırmızı kalpli çikolata aldım son ipucunu ordan aldirdim. Tabi bakkala da durumu anlattım :) ben o arada bi mekana gittim oraya da şehir dışından arkadaşlarını davet etmiştim. Eşim mekana girer girmez garson paatayla geldi iyi ki doğdun falan işte sonrası. Eşim çok etkilenmisti o zaman. Bi fikir işte

Bu karmaşayı çözebilecegini sanmiyorum ama kiyafetleri hazirlayip uzerine not kondurrup sni şu adreste bekliyorum cok guzel anlamli ve mantikliii

Oy oy isin zor senin ya

Ben kalicı ve guzel bir hediye olsun istemiştim. 2 yıl sevgililik 2- 3 ay nişanlılık geçirdik sonra evlendik 1.5 senefir de evliyiz. Özel günlerimi ve özel zamanlarımı kaydettiğim bir defterim vardı. Oradan tarih tarih bir ajandaya yazdım. Fotoğrafı olanlarıda çıkarttırıp yanına o günün fotosunu yapıştırdım. Hem bize hem çocuklarimıza hatira. O da aldı aklına geldiği kadarıyla o gün nasıl geçti, randevuya geç mi geldi, arabayla nikah işlemi yaptırırken arabayla kaza mı yaptı yazdı herşeyi. Çok guzeldi. Onun en sevdigi yemegi yaptım, yanına da tatlı aldım. Güzel ve kendi halimizdeydik

Herzaman kisa öz konuşmak sıkar ama emin ol şanslisin.Kocanın çok konuşanı ve çok bileni makbul değil. Süprizlere için bütçene uygun bir ufak hediye al pasta ve resim cekilin

Çok güzelmiş :) bizde kendi halimizde mutavazi bir kutlama yerine çılgınlık yapıp ona parasutle atlama hediyesimi versem gecen konusu gecti parasutle atlayalim dedi de :)

Herzaman kisa öz konuşmak sıkar ama emin ol şanslisin.Kocanın çok konuşanı ve çok bileni makbul değil. Süprizlere için bütçene uygun bir ufak hediye al pasta ve resim cekilin

Şanslıyım da kime gore... :)))
Ben cok konusurum yani arkadaslarimla sabaha kadar sohbet şamata espri flan onun arkadaslariyla da ayni ama ona gelince kitleniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…