- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Hediye mi düşünüyorsunuz yoksa organizasyon mu?
Ayrıca maddi imkan olanağı ve hangi şehirde olduğunuz da önemli.
Konsere gidin ya da bir yemeğe .
Bi de pasta kesersiniz .
Yani doğum günü ne yapılabilir ki en fazla.
Benim doğum günümde en sevdiğim şey pastayı üflemek şahsen bu yetiyor günün sana ait olduğunu hissetmek için.
Adet sancisi mi kaldi ya agri kesici icsene? Konuskan olmayan adama eglenceli degil faydali dogum gunu yaparim ben olsam istedigi bi seyi alirim duz adamlar romantizme eglenceye de pek gelemez bunalir
Adet sancisi mi kaldi ya agri kesici icsene? Konuskan olmayan adama eglenceli degil faydali dogum gunu yaparim ben olsam istedigi bi seyi alirim duz adamlar romantizme eglenceye de pek gelemez bunalir
Sizin yerinizde olsaydım, yakın çevre illerden birine tatil ayarladım 1 ya da 2 günlük haftasonu için.Aslında hem hediye hemde organizasyon buyuksehirde degiliz ama kücükte degil :)
Ben ise yarayan hediyeleri seviyorum.
Yılın en iyi ablası oscarini almıştı kardeşim bana e bunu napicam bunun yerine bi kazak alaydin diye papara yemişti benden
Sizin yerinizde olsaydım, yakın çevre illerden birine tatil ayarladım 1 ya da 2 günlük haftasonu için.
Perşembe günü de romantik bir akşam yemeği hazırlayıp, o şekilde kutlardım.
Hayir bi yere koysam da gozume cirkin gorunuyo oyle seyler basa bela vallaBen ise yarayan hediyeleri seviyorum.
Yılın en iyi ablası oscarini almıştı kardeşim bana e bunu napicam bunun yerine bi kazak alaydin diye papara yemişti benden
Hımm...Eşim 5 dk icinde yemek bitirip hesap isteyenlerden maleesefff
Hımm...
Benim eşim de öyle.
Çareyi şöyle bulmuştum, güzel bir akşam yemeği için.
Bilirsiniz eğlence, fasıl mekanları vardır.
Fiks menülü seçenekleri vardır ve yaklaşık o yemeğin bitmesi 2,5 saat sürer.
Dolayısıyla hem güzel, hem eğlenceli güzel bir meyeğe gitmiş olursunuz, zaten hesabı da isteyip kalkamaz.
Alkol kullanmıyoruz fakat oldukça eğlenmiştik biz, iki kişi de olsak.
Diğer çevre illere tatil konusu olmaz mı?
Hayir bi yere koysam da gozume cirkin gorunuyo oyle seyler basa bela valla
Boyle almak istedigi almadigi bi sey olabilir, kiyafet olabilir, saat vs olabilir, yani butcene gore kullanmaktan keyif alacagi bi sey olmali bence erkekler boyle hediyeleri seviyo ben de oyle seyler aliyorumNe önerirsiniz
Boyle almak istedigi almadigi bi sey olabilir, kiyafet olabilir, saat vs olabilir, yani butcene gore kullanmaktan keyif alacagi bi sey olmali bence erkekler boyle hediyeleri seviyo ben de oyle seyler aliyorum
Haha :d kiyafet al en guzeli. Is yerinde klasik giyiniyosa guzel bi gomlek kravat, daha gunluk giyiniyosa triko, spor giyiniyosa sweatshirt. Futbol seviyosa takiminin storundan bi sey alabilirsin.Almak istedigi şeyleri biraksa ben alicam kendine siparis vermiş arabasi icin bir anahtarlik bilmem kaç milyon. Tabi sonradan ogrendik hic açık kapıda bırakmıyor. Insan dogum gunum var eşime ipucu verim demezmi ya
Haha :d kiyafet al en guzeli. Is yerinde klasik giyiniyosa guzel bi gomlek kravat, daha gunluk giyiniyosa triko, spor giyiniyosa sweatshirt. Futbol seviyosa takiminin storundan bi sey alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?