Eşimin dogum günü :(

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kizlar 1.5 yildir evliyiz gecen sene dogum gununde kavgaliydik aglamaktan gozlerim şişmiş halde ve adetimin ilk gun aşırı sancılı bir dogum gunu gecirdik. Esimin dogum gunu bu hafta perşembe günü... özel ve güzel ve eşimin hoşlanacagi birsey yapmak istiyorum ama karar veremedim... Eşim konuşkan degildir fazla yani birsey anlatmak istemez ve uzatmaz herseyin ozetini anlatir bu yuzden eglenceli birseyler yapmak istiyorum ama nee fikirlerinizi bekliyorum...

Hediye mi düşünüyorsunuz yoksa organizasyon mu?
Ayrıca maddi imkan olanağı ve hangi şehirde olduğunuz da önemli.

Konsere gidin ya da bir yemeğe .
Bi de pasta kesersiniz .
Yani doğum günü ne yapılabilir ki en fazla.

Benim doğum günümde en sevdiğim şey pastayı üflemek şahsen bu yetiyor günün sana ait olduğunu hissetmek için.

Adet sancisi mi kaldi ya agri kesici icsene? Konuskan olmayan adama eglenceli degil faydali dogum gunu yaparim ben olsam istedigi bi seyi alirim duz adamlar romantizme eglenceye de pek gelemez bunalir

Ben ise yarayan hediyeleri seviyorum.
Yılın en iyi ablası oscarini almıştı kardeşim bana e bunu napicam bunun yerine bi kazak alaydin diye papara yemişti benden

Evet belkide öyle ama bu dogum gunu bence dogum gunleri her dksi ozel gecirilebilmeli blmiyorum degisik fikirlere ihtiyacim var

Adet sancisi mi kaldi ya agri kesici icsene? Konuskan olmayan adama eglenceli degil faydali dogum gunu yaparim ben olsam istedigi bi seyi alirim duz adamlar romantizme eglenceye de pek gelemez bunalir

Konuşkan degil dedigim şòyle yani evde romantik bir yemek olmaz 5 dk da yemek yiyen bir eşm var. Ayrica adet sancisi cok cekerim ben agri kesici icsemde kesmezz

Ben ise yarayan hediyeleri seviyorum.
Yılın en iyi ablası oscarini almıştı kardeşim bana e bunu napicam bunun yerine bi kazak alaydin diye papara yemişti benden

Işe yarayan bir hediyee :) tamam onu bir sekilde kazak ayakkabi hallettik sıkıntı organizasyonda

Eşim 5 dk icinde yemek bitirip hesap isteyenlerden maleesefff
Hımm...
Benim eşim de öyle.
Çareyi şöyle bulmuştum, güzel bir akşam yemeği için.
Bilirsiniz eğlence, fasıl mekanları vardır.
Fiks menülü seçenekleri vardır ve yaklaşık o yemeğin bitmesi 2,5 saat sürer.
Dolayısıyla hem güzel, hem eğlenceli güzel bir meyeğe gitmiş olursunuz, zaten hesabı da isteyip kalkamaz.
Alkol kullanmıyoruz fakat oldukça eğlenmiştik biz, iki kişi de olsak.
Diğer çevre illere tatil konusu olmaz mı?

Malesef olmaz :) işlerden dolayı mumkun degil pek ama bizim buralarda bi yer var ama yaazın çok işliyor şelaleler flan var hep oraya gitmek istedim dogum gununde ama kışa geliyor işte...
Eglence mekani guzel mantikli şarap mı içsek diye. Canli muzik yapan bir çok yer var aslinda... hesabida eşime ödetimmm

Boyle almak istedigi almadigi bi sey olabilir, kiyafet olabilir, saat vs olabilir, yani butcene gore kullanmaktan keyif alacagi bi sey olmali bence erkekler boyle hediyeleri seviyo ben de oyle seyler aliyorum

Almak istedigi şeyleri biraksa ben alicam kendine siparis vermiş arabasi icin bir anahtarlik bilmem kaç milyon. Tabi sonradan ogrendik hic açık kapıda bırakmıyor. Insan dogum gunum var eşime ipucu verim demezmi ya

Almak istedigi şeyleri biraksa ben alicam kendine siparis vermiş arabasi icin bir anahtarlik bilmem kaç milyon. Tabi sonradan ogrendik hic açık kapıda bırakmıyor. Insan dogum gunum var eşime ipucu verim demezmi ya
Haha :d kiyafet al en guzeli. Is yerinde klasik giyiniyosa guzel bi gomlek kravat, daha gunluk giyiniyosa triko, spor giyiniyosa sweatshirt. Futbol seviyosa takiminin storundan bi sey alabilirsin.

Haha :d kiyafet al en guzeli. Is yerinde klasik giyiniyosa guzel bi gomlek kravat, daha gunluk giyiniyosa triko, spor giyiniyosa sweatshirt. Futbol seviyosa takiminin storundan bi sey alabilirsin.

Ne alsam kirletiyor ya :) birgun geliyor aşkm dkkanda şurayi boyayalim dedik pantolonum boya oldu bir gun kazagı. Yok uzerime şu döküldü. Bide kiyafet konusunda cekiyorum ondan çok. Hicbirsey begenmiyor bu kisa bu cok uzun bu dar bu bol bunun kolu ice katlanmiyor. Bu bogazlı.
Iki tane gomlek almistim daha denemeden gitti daraltti neymiş cok daraltmişlar giyeemezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…