Eşimin doğum günü.

Beterin beteri var ben düğün günü eşim ve kaynanamla sabaha kadar oturup çay içtim 1 hafta işten izin slmıştım batıl inançlaro yüzünden 1hafta dışarı çıkmama izin vermedi nazar değerde çocuğum olmaz diye hoş yine olmadı da neyse beraber balayı yaptık aynı evde

Ay bi küfür edesim geliyoooo boyle ailelere, bi küfür edesim geliyo, allahim elime verseler de bi dovsem rahatlasam yaa. igrenc gercekten. Her halti ailecek kutlamak, bir arada olmak istemek gercekten igrenc. Valla gobek bagini koparamayanlar niye evleniyo. Tuvalete de birlikte gidecekler ellerinde olsa

Belki eşiniz ailesi ile kutlamak istiyor doğum gününü hiç sordunuz mu? Evlilik yıldönümünüz size özel, hadi o baş başa kutlanır ama doğum günümü beni o gün doğuran annemle eşim istemiyor diye kutlayamayacaksam bilemedim bana tuhaf geldi bu kadar lüzumsuz sahiplenme ve aileden ayırma çabası. Hayat çok kısa neticede kaç doğum gününü beraberce kutlayabileceğimizi bilmiyoruz. Bundan dolayı doğum günü sahibine sorun isterseniz kendi gününü nasıl kutlamak istediğini.

Aradığım kişi aradığım yorum

Sonradan anladım ki doğum gününe takilman yakın oturmandan vs. kaynaklanıyor. Balayına gelmek nedir Biz de dugun ertesi sabahı kahvaltiya, balayi dönüşü de altınları saymaya gittik Birçok evlilikte oluyor böyle seyler ama. Sen takmadikca, kendinden emin olup kayinvaliden ile yarisa girmeyip, annen olarak gormeye başlayinca gececek. Had bildirmeye calisma ama sınır koy saygılı bir şekilde. Sonucta öz anne degil elbette kendi çocuğunu sevecek takilma.
Dogum gününun ozel olduğunu düşünmüyor olabilirler. Bana da oyle gelmiyor evlilik yildonumu degil sonuçta. Ama yine de icinde kaldiysa oncesinde de kutlayabilirsin burada esinin istegi daha önemli bence. İnşallah kisa zamanda daha mesafeli bir oturma şekline geçersiniz ayni apartmanda oturup sınır koymak zor

Esiniz dogum gunu heyecanini size yansitamadi? Siz yalniz kutlayamadiniz diye 1 senedir travmadasiniz ? Beynim kör oldu sabah sabah

Öyle yapıcam canım. Ben bazen durumları abartıyorm bunda da öyle birşey varsa aize sorayım istedim

Sitedeki kadınlar büyütsün demedim ki ? Yalnız fikir istiyorsam buraya konu açabilirim diye biliyorum Mune cim yanlış mıyım ? Kişisel gelişimde okurum fikir için konu açıp saygılı şekilde okur dinlerim burdaki problem nedir ?

Bir gün önce ya da bir gün sonra kutlayın, onlar da kendileri ayarlasınlar ne yapacaklarsa. Bence bu kadar kasmayın

Evet evet yaşım küçük o yüzden biraz abartıyor dizginlemeye çalışıyorum. Evliliğimi o kadar sabote ettiler başbaşa yemek yiyemedim misafir alamadım anneme bile gidemedim. Sürekli surat asmalar laf sokmalar bağırmalar iğnelemeler. O kadar biriktiki yaptıkları en ufak beni çok üzüyor. İlk tatilimi bile başbaşa yapamadım. Misafirliklere bile gidemedik. Dedim doğumgününde kocamla kutlıyım yok onda da durmadılar. Her ne kadar kendi içimde abartsamda bunları onlara yansıtmıyorum eşimede. Kendim çözmeye çalışıyorum. Psikolojik baskı o kadar çok yaptılar ki sanki onlaraız plan yaptığımda suçluymuşum gibi hissettiriyorlar.

Çünkü olay kimin sözü geçecek kim paşazadenin özel gününde söz sahibi olacak

Suçlu niye hissedeceksin canım bir gün sonra kutlayacaklar artık o ev senin evlilik senin ikinci planda olmayı öğrenecekler sen kutlayacağını söyle bir gün sonra da istediğiniz planı yapabilirsiniz de

Giggles doğumunun yaklaşmış şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Herşey gönlünce olsun.
Tabikide yok ayrı ayrı kullanabilir fakat ailelerin yanında ben çekinyorum birde dalga geçiyorlar görümcem bir keresinde “hayırdır abi kanarya ölcek mi ne bu ilgii “ demişti. Başbaşa eşimle daha rahat olurum diye hemde surpriz olsun diye ilk kutlamak istedm. Muhtemelen bunada bozulucaklar çağırmadın etmedin nasıl kızsın bilmem ne diye. Elimde olmadan kaygılandım.

Ay sen aynı bensin güzelim ya.

Ben senin yerinde olsam bir tane pasta alıp KV evine gider beraber kutlarım, sonra da kendim ayrı ne yapacaksam yaparım kimseye de söylemem

Hay ağzına sağlık. Kaynanam evlenmeden önce dualar etti kızımla oğlumun arası açılmasın kızım evlendi evlenmemiş gibi hep bizde dedi. Evlendikten sonrada bunu devam ettirmeye çalıştırdılar. İlk başlarda hiç sorun yapmazdım dedim gelsinler. Alalım çağıralım. Ay baktım haftasonlarım haftaiçlerim gezmeler yemekler sürekli birlikteyiz. Çağırmayınca laflar gitmeyince laf sokmalar. Şimdi işte sorun olmicak şeylere takıyorum..

Yanlış anlaşıldı sanırım ben ayırmıyorum. Eşimin ailesinde doğum günleri cümbür cemaat kullanıyor. Zaten ailecek kutlanıcak. Kutlicaklar yani görev gibi düşün kutlanmama ihtimali yok. Ben öncesinde eşimle başbaşa kutlamak istiyorum hepsi bu

Aslında ever travma derken biraz abartmış olabilirm

Evet canım zor takılma sebebim zaten yakın olmamız. Kız eşimle gezmeye gidicez görümcem başlarda benide benide abi diye. Misafir gelince çağırmak zorunda kalırdım.. o yüzden özel olsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…