Aileler arası doğum günü krizi

ben konuyu yanlış mı anladım.

siz doğumgünü daveti vermek istediniz anneniz ben gelmem dedi, siz de iptal ettiniz.
sonra anneniz doğumgününüzden bir gün önce kendi evinde iki kızınınkini kutlamak istedi, eşiniz onay vermedi, siz de oraya gitmediniz.
bir gün sonra kv davet etti oraya da gitmediniz.

keşke eşinizi ikna etseydiniz kendi annenize gidip ertesi gün de kv ye gitseydiniz.

tabi keşke en baştan herkes sizin davetinizi kırmasaydı.
en yanlış bu gibi duruyor bence.
daha 1 aylık evlisiniz, böyle bir davet için heveslenmişsinizdir.

ama maalesef görünen köy kılavuz istemez, siz bu aileleri pek bir araya getirmeyin, biriyle yaptığınız bir etkinliği de diğerine ayrıntılı anlatmayın. annenizin bazı sözleri kabul edilebilir değil, bence ikiz kardeşinizle konuşup annenizi biraz sakinleştirmesini rica edebilirsiniz.

Ya koca koca insanların doğum günü organize etmeleri bana tuhaf geliyor eşler arasında ufak bisey yapar olur biter.aileler girince senin taraf benim taraf huzur birakmiyorlar

eşiniz gitmemekte haklı kendince , ama siz anneniz ile kayınvalidenizin arasının kötü olduğunu bile bile aileler arası doğumgünü kutlaması yapmayı niye düşündünüz ben orasını anlamadım,madem ikiziniz varmış,direk annenlerde kutlasaydınız keşke.

Birkere ben özendim aileleri eşimin doğum günü için çağırdım. Sonuç ne oldu. Her biri birinin lafına alındı. Bozuk bozuk oturdular. Bir daha tövbe dedim. Ki normalde tartışma olmadı bile.

Gereksiz. Her biri farklı günlerde kutlasın. Siz doğum günün olduğu günü kocanızla kutlayın.

Birkere ben özendim aileleri eşimin doğum günü için çağırdım. Sonuç ne oldu. Her biri birinin lafına alındı. Bozuk bozuk oturdular. Bir daha tövbe dedim. Ki normalde tartışma olmadı bile.

Gereksiz. Her biri farklı günlerde kutlasın. Siz doğum günün olduğu günü kocanızla kutlayın.

ben de oğlumun doğumgünü için ortak bir plan düşünmüştüm bir ara.
hani aralarında sorun da yok.
ama hepsinde ayrı naz olduğu için ondan bile vaz geçmiştim :)

1 aylık evliyim.Yarın doğumgünüm olacak ama burnumdan geldi artık.Heves filan bırakmadılar bende.Yarın için eşimle plan yapmıştık herkesi çağırıp evde kutlama kararı aldık.Anneme söyledim ben gelmem kayınvalidennyüzünü görmek istemiyorum dedi düğünden dolayı araları oldukça kötü. Bende o zaman tek onlar gelecekse sadece kocamla kutlarım dedim bu arada benim ikizim de var .annem iki gün sonra arayıp dün için doğum günü hazırlığı yapmış ben ve kardeşimin doğum gününü kendi evinde kutlamak için. Eşimde durumdan haberim yok bi gün önceden söylüyorlar üstelik bizim yaptığımız plana da köye gideceğiz diye gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum dedi bende sorun çıkmasın diye kendim de gitmedim çünkü ezip geçmiş olacaktım oturdum saatlerce ağladım annem trip yaptı eşim inat etti ve biz gitmedik onlar kendileri kutladılar artık.Kayınvalidem de bugün için görümcem ile plan yapıp evde kutlayacaklarms eşim de aradı ona da gelmeyeceğiz biz beraber kutlamak istiyoruz dedi.Sizce eşime kızmakta haksız mıyım gitmek istiyordum tamam emrivaki yaptı annem ama olsun yine de gitmek istedim.

Valla tam bir kaosa cevirmissiniz olayi, benim ikizim olsa onla birlikte kutlamak isterdim herhalde, etrafimdaki ikizler hep oyle yapiyorlar ama sizin annenizin biraz ayip etmesi olmus yani ustunden 1 yil gecmis dugunun sizin dogum gununuz hatri icin 2-3 saatligine dayansaymis yani. Bana kalirsa dogum gunu planini ikizinizle yada sadece esinizle yapmaliydiniz herneyse. Caniniz ne istiyorsa onu yapin sonucta sizin dogum gununuz kimsenin istegine gore davranmaniza gerek yok, herkesi memnun etmek imkansiz.

ben de oğlumun doğumgünü için ortak bir plan düşünmüştüm bir ara.
hani aralarında sorun da yok.
ama hepsinde ayrı naz olduğu için ondan bile vaz geçmiştim :)

Millet ne güzel bir araya gelirler. Laflar ederler sonra birşey olmamış gibi devam ederler.

Bizimkilerde alıngan. Nasıl gittim kendi ailem gibi buldum bilmem.

Seninkileri öyle herhalde:KK45:

Millet ne güzel bir araya gelirler. Laflar ederler sonra birşey olmamış gibi devam ederler.

Bizimkilerde alıngan. Nasıl gittim kendi ailem gibi buldum bilmem.

Seninkileri öyle herhalde:KK45:

bizimkilerin bir taraf alıngan, diğer taraf nazlı.

hani bir şey yapacağım size uyar mı dersin "bakarız" derler, hiç tamam falan yok, e öyle olunca ben de plan falan yapamıyorum doğal olarak.

X