Aileler arası doğum günü krizi

anneniz duygusal davranmış .. Hem kendi Davetinize gelmemiş hemde sizin kocanızı ve kocanızın ailesini ezip oraya gitmenizi bekliyor. Bu tavır sizin yuvanızı yıkar ben diim.. Eşinizin ailesi annen var biz gelmeyiz dememiş Siz gitmeyince de üstüne bir şey dememişler bir de görümceniz sizi düşünüp kutlmama yapmaya calısıyor muhtemelen siz eşiniz mutlu olun diye bana samimi geldi.. Anneniz ise tam tersi davranmış .. olgun ve arabulucu davranması gerekn o o büyük sonuçta eşinize bi oğlum dese belki işler çözülür ama banane kocandan o gelmezse gelmesin falan şeklinde tavrı çok kötü.

eşin hakli
annen bencıllık yapmıs
bence en guzelı boyle seylerı eş ıle basbasa kutlamak ya da sadece arkadaslarla kutlamak
aıle ısın ıcıne gırınce ılla bı sey oluyor :KK70:

Koca koca insanlarsiniz, dogum gunu yuzunden cocuk gibi sorun cikariyorsunuz.
Komik degil mi sizce?
Kutlanmayiversin dogum gununuz, esinizle yapin bir seyler olsun bitsin.
Onu cagirmak bunu cagirmak ustune olduramayip kavga etmek. Durduk yere sorun yasamissiniz.

1 aylık evli olsam doğum günümde ne annemi ne kaynanamı görmek istemem valla, ben de direk kocam köylü olacam herhalde :KK45:
ayrıca eşinizi takdir ettim, senin annen planı bozdu diyip de kendi annesine zorla götürebilirdi sizi, iki tarafa da eşit davranmış, pek çok erkek bu dengeyi kuramazdı. ona kızmak yerine bu konuda takdir etmelisiniz.

Doğumgünü değil de sorun işte ailelerin sürekli bizi böyle zora sokmaları. Aralarında olan gerginliği bize aksatmaları ve bizim huzurumuzu bozmaları işte.zaten daha yok kutlamayı filan düşünmüyorum kutlamyrdm da zaten bu sene ne olduysa herkese bi heves geldi sanırım

1 aylık evliyim.Yarın doğumgünüm olacak ama burnumdan geldi artık.Heves filan bırakmadılar bende.Yarın için eşimle plan yapmıştık herkesi çağırıp evde kutlama kararı aldık.Anneme söyledim ben gelmem kayınvalidennyüzünü görmek istemiyorum dedi düğünden dolayı araları oldukça kötü. Bende o zaman tek onlar gelecekse sadece kocamla kutlarım dedim bu arada benim ikizim de var .annem iki gün sonra arayıp dün için doğum günü hazırlığı yapmış ben ve kardeşimin doğum gününü kendi evinde kutlamak için. Eşimde durumdan haberim yok bi gün önceden söylüyorlar üstelik bizim yaptığımız plana da köye gideceğiz diye gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum dedi bende sorun çıkmasın diye kendim de gitmedim çünkü ezip geçmiş olacaktım oturdum saatlerce ağladım annem trip yaptı eşim inat etti ve biz gitmedik onlar kendileri kutladılar artık.Kayınvalidem de bugün için görümcem ile plan yapıp evde kutlayacaklarms eşim de aradı ona da gelmeyeceğiz biz beraber kutlamak istiyoruz dedi.Sizce eşime kızmakta haksız mıyım gitmek istiyordum tamam emrivaki yaptı annem ama olsun yine de gitmek istedim.

Eşin doğru olanı yapmış eşine kızacak bir durum yok ortada .. Kızman gereken tek kişi annen canım maalesef ..

Anneniz çok değişik bir kadın gibi geldi bana, çocuk gibi inatlaşması çok tuhaf. Düğünde büyük olaylar kavgalar yaşanmadıysa kızının doğumgünün hatırına bir güncük sabretmesi gerekirdi.
Eşin de gayet normal davranmış. Eşinizin doğumgününde benzerini kayınvalideniz yapsa siz de bozulurdunuz, bozulduysa da haklı.
Ayrıca iki tarafa da hayır demek en doğrusu orada da iyi yapmış. Anneniz sizin doğumgününüzde saçma sapan sebeplerle sizi kırıp sonra ayağına çağırması bile tuhaf ben olsam ben de gitmem istemem. Ayıp bir şey yaptığı. Sizin davete hayır diyor sonra bana gel diye bir zahmet çağırıyor. Kendim kırılır gitmezdim eşimden önce.
Son olarak bir aylık evliyken zaten neden başbaşa kutlamadınız ki, bizim bu yıl ilk senemizdi, ikimiz de doğumgünümüzü başbaşa kutladık.

Suan sadece basit bir dogum gunu anneniz sizin hatriniza bazi seylere katlanmali ne olmus olabilir yuzune bakmak istemeyecek ileride bebek oldumu hic gorusmemek olmaz cocugunuzun dogum gununu dusunemiyorum bile.

Daha yeni evliymissiniz. Başbaşa kutlasaydiniz ya doğum gününüzü. Ağlayarak gecirmissiniz yok yere.
Pardon daha olmamış doğum gününüz. Hala şansınız var. Evde.romantik romantik kutlayin derim. Kimseyi de karistirmayin.

Bencede eşin dogru olani yapmis iki tarafada gitmemissiniz sıkıntı yok esinle bugun guzelce eglen hicbir yok gibi davran

1 aylık evliyim.Yarın doğumgünüm olacak ama burnumdan geldi artık.Heves filan bırakmadılar bende.Yarın için eşimle plan yapmıştık herkesi çağırıp evde kutlama kararı aldık.Anneme söyledim ben gelmem kayınvalidennyüzünü görmek istemiyorum dedi düğünden dolayı araları oldukça kötü. Bende o zaman tek onlar gelecekse sadece kocamla kutlarım dedim bu arada benim ikizim de var .annem iki gün sonra arayıp dün için doğum günü hazırlığı yapmış ben ve kardeşimin doğum gününü kendi evinde kutlamak için. Eşimde durumdan haberim yok bi gün önceden söylüyorlar üstelik bizim yaptığımız plana da köye gideceğiz diye gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum dedi bende sorun çıkmasın diye kendim de gitmedim çünkü ezip geçmiş olacaktım oturdum saatlerce ağladım annem trip yaptı eşim inat etti ve biz gitmedik onlar kendileri kutladılar artık.Kayınvalidem de bugün için görümcem ile plan yapıp evde kutlayacaklarms eşim de aradı ona da gelmeyeceğiz biz beraber kutlamak istiyoruz dedi.Sizce eşime kızmakta haksız mıyım gitmek istiyordum tamam emrivaki yaptı annem ama olsun yine de gitmek istedim.
Ne güzel hepsi ayrı kutlamak istemiş,seviliyosunuz:)

Bence eşin en iyisini yapmış. Senin ailene gitmeyip kendi ailesine gidelim deseydi ters olurdu ama iki tarafa da eşit olmuş.

X