Teşekkür ederimGiggles doğumunun yaklaşmış şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Herşey gönlünce olsun.
Tabikide yok ayrı ayrı kullanabilir fakat ailelerin yanında ben çekinyorum birde dalga geçiyorlar görümcem bir keresinde “hayırdır abi kanarya ölcek mi ne bu ilgii “ demişti. Başbaşa eşimle daha rahat olurum diye hemde surpriz olsun diye ilk kutlamak istedm. Muhtemelen bunada bozulucaklar çağırmadın etmedin nasıl kızsın bilmem ne diye. Elimde olmadan kaygılandım.
Travma gibi işte. Sanki her an yine kaynanam görümcem biyerden çıkıcakta planımı bozucaklar laf yapıcaklar gibi hissediyorum.Esiniz dogum gunu heyecanini size yansitamadi? Siz yalniz kutlayamadiniz diye 1 senedir travmadasiniz ? Beynim kör oldu sabah sabah
bıraz mıAslında ever travma derken biraz abartmış olabilirm
Ya böyle düşünmeniz beni üzüyor inanın. Bakın hoşunuza gidicek gelişme söyliyim.. eşimi tatlı almaya gönderdim kardeşine uğrıyığ yiğenini sevmiş sonra bi kutuda kardeşine almış istedi diye. Tamam dedim geçtim yani aslında ben abartmıyorum. Lakin kız gelip neden almadın alıcaksın gidip alıyorsun diye bağırıp çağrınca bi dakka dur diyesim geliyor. Mesela gezmeyede gelsinler gidelim oturalım lakin belli süre sonra kaynanam sormadan “geliceksin gidicez” diye emir vermeye başladı. Hadi dedim neyse gidelim yemeğe sonra yemeğim varkende anlamadı. İznim yok gelemeyiz köye diyorum “ ee sormicaksın bile yani “ diye günde 3 kere aradı. Daral geliyor giggles. Normal olan şeylerde bile bunalttıklarından korkarak yaklaşıyorum elimde değil.Ay altlı üstlü çekiştire çekiştire adamı ortadan ikiye bölecekler en son
Hahaha çok güldüm yaTeşekkür ederim
Biraz ciddi üslubumu bozacağım şimdi
Ya hayatım git önden kutla
Al sana güzek mi güzel sürpriz
Hatta şakasını da yapın gününde baş başa kalamayız diye mecbur artık önden kutluyorum artık filan deyin
Azcık salın valla kendinizi
Bu ne ciddiyet bu ne gerginlik
Sonra ailesiylr isterse festival yapın
Bu kızımızın konuları hep aynı tarzSiz hayatınızda travma yaşatacak olay görmemiş, yaşamamışsınız, o yüzden azıcık can sıkılmasını travma zannediyorsunuz.
El birliği ile sitedeki kadınlar mı büyütecek sizi?
Fikir istiyorsanız kişisel gelişiminize odaklanın böylece "vay doğum gününü baş başa geçiremedik" diye travma geçirmezsiniz.
Kız şimdi olsa demezmiyim. Canımı sıkan orda kutlamak değil ben aileye sonradan girdim diye dışlayarak söylemeleri. İnsan der ki bi planın varmı nasıl yapalım biz böyle düşünüyorz vs vs. Direk kızımla planladık dedi şok oldum. Cahilim sessizim o aralar durumumuz kötü bi de pastayı bana aldırdılar. Ay ne günlerdi ya
Eşide diyordur vay be ben neymişim böyle de haberim yokmuş. Eminim evlenmeden önce sen kutlican ben kutlicam diyen olmamıştır. Şuan paylaşılmayan adama döndü. Biri ordan çekiyor diğeri ordan çekiyor önce ben kutlicam hayır önce ben diye. Adamın kolunu koparcaklar.Çünkü olay kimin sözü geçecek kim paşazadenin özel gününde söz sahibi olacak
Senin eşin ailesine bağımlı kayınvalide de bunu bildiği içn boşatırım diyecek kadar ileri gidebiliyor bana kayınvalidem boşatırım diyecek peh hadi boşat derim çağır oğlunu kimi tehtid ediyorsun? Kimse kimse için kolayy kolay boşatırım diyemez umarım cidden köye giderler gerçi bu koca varken köyde olmaları da bişey ifade etmez. Kardeşiyle göbek bağı bitişik bence sende önceden falan kutlama niye çekiniyorsun eşimin doğum günü plan yaptım bitti bu kadar basit aslında kanaryaYa böyle düşünmeniz beni üzüyor inanın. Bakın hoşunuza gidicek gelişme söyliyim.. eşimi tatlı almaya gönderdim kardeşine uğrıyığ yiğenini sevmiş sonra bi kutuda kardeşine almış istedi diye. Tamam dedim geçtim yani aslında ben abartmıyorum. Lakin kız gelip neden almadın alıcaksın gidip alıyorsun diye bağırıp çağrınca bi dakka dur diyesim geliyor. Mesela gezmeyede gelsinler gidelim oturalım lakin belli süre sonra kaynanam sormadan “geliceksin gidicez” diye emir vermeye başladı. Hadi dedim neyse gidelim yemeğe sonra yemeğim varkende anlamadı. İznim yok gelemeyiz köye diyorum “ ee sormicaksın bile yani “ diye günde 3 kere aradı. Daral geliyor giggles. Normal olan şeylerde bile bunalttıklarından korkarak yaklaşıyorum elimde değil.
Siz plan yapmış mıydınız evde ahaha çok eğlendim ya yok sayarak kendilerini kanıtlayacaklardı önceden yapmamışlardır eminim evlenince bi değere biniyorAynisi bana yapilmişti. Eşimin evliyken ilk dogum gununde gorumcemler plan yapmis ve asla beni insandan sayip haber vermemislerdi "biz plan yapiyoruz" diye.
Ustune eşime mesaj atip haber verdiler beni sayan yine yok.
O hazirladiklari doğum gunu pastasini kendi kendilerine yedirdim ya. :)))))) Eşim hazirladiklari plana katilmadi.7 sene oldu bir daha dogum gunu derdim olmadi.
Çekingen olmayin. Onlar cekindi mi siz ne hissedersiniz diye. Nasil istiyorsaniz onu soyleyin.
Nasılsınız kızlar ? Ben kanarya. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Bilirsiniz evliliğimin ilk senesi gerek yaşımın küçük olmasından gerek ise acemiliğimden hiçbir şey istediğim gibi olmadı. Çok hevesliydim belkide çok anlam yükledim bilmiyorum ama eşimle evli ilk doğumgünümüz görümcemin evinde kutlandı. Konularımı bilenler için bu vukuatlar onlara normal gelir. Sesim çıkmadı sonrada hevesim kaçtı eşimle kutlamadım doğumgünü moralimde bozuldu zaten.
Benim kayınvalidem gelini ve damadınını sever gibi görünür fakat aslında tek isteği kızı ve oğluyla yakın olmak. Bunu eleştirmiyorum yanlış anlamayın eşimin doğum gününüde kızımın evinde kutlansın abisine süpriz yapsın sende kek yapar gelirsn diye saf dışı bırakmıştı beni. Kardeşidr tabi kutlasın buna lafım yok ama kendimi kötü hissettim ilkdi başbaşa olsun isterdim.
Şimdi bu sene aralık sonunda eşimin doğum günü. Sizce ne yapabilirim ? Hediye olarak aklıma bişey gelmiyor geçen seneden travma oluştu. :) Başbaşa kutlamak benimde hakkım çünkü. İşin acı tarafı öyle baskıladılar ki bu durumdan suçluluk hissediyor gibiyim. Öncesinde ilk ben eşimle plan yapmak istiyorum ne yapabilirim ? Geçen senenin verdiği travmayla o kadar gitti ki hevesim aklıma hiç bir şey gelmiyor. Evde kutladığımda ailesinide çağırmam gerekiyor mu ? Çok kararsızım. Bana eşimin doğumgünü kutlayalım dediklernde nasıl tepki vermeliyim ? Elbette karı koca plan yapıcam diyeceğim fakat bu konuda bencil mi düşünüyorum bilmiyorum. Kayınvalidemler benim tam tersim görümcem kocasının doğumgününü cümbür cemaat kutladı. Ben onlara biraz ters geliyorum. Kutlicaklar zaten de ben kutlayım onlar da plan yapabilirler bu çok normal değil mi ? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar.
Siz plan yapmış mıydınız evde ahaha çok eğlendim ya yok sayarak kendilerini kanıtlayacaklardı önceden yapmamışlardır eminim evlenince bi değere biniyor
Ya cidden evlenen erkekler niye böyle kıymete biner anlamamBiz çokta eglenmedik cunku mesajlariyla eşimi darlayip durmuşlardi hepsi birden ustune geldiler gelmiyor diye. Gerginlik oldu yani oturduk evde.
Evet sirf bana gosteriş olsun diye planlanmiş cunku kendi aralarinda birbirlerine boyle supriz yaptiklarini duymadim. Zaten eşim demisti ailede her sene geleneksel dogum gunu kutlama adetleri yokmuş normalde. Hoş olsa da ayni tepkiyi verirdim ama yapilan tamamen beni yok saymak icindi.
BilsemYa cidden evlenen erkekler niye böyle kıymete biner anlamam
Benim eşimin annesi de ağlamıştı evleniyor diye defalarca...Bilsemabim veya erkek kardesim de yok ki.
Ayyy vallahi aynı şeyi düşündüm...şehzade mübarek.Eşide diyordur vay be ben neymişim böyle de haberim yokmuş. Eminim evlenmeden önce sen kutlican ben kutlicam diyen olmamıştır. Şuan paylaşılmayan adama döndü. Biri ordan çekiyor diğeri ordan çekiyor önce ben kutlicam hayır önce ben diye. Adamın kolunu koparcaklar.
Siz ciddi misiniz ? Ben olsam yediremem işte çekinirim o yüzdendir konu açmalarım.Aynisi bana yapilmişti. Eşimin evliyken ilk dogum gununde gorumcemler plan yapmis ve asla beni insandan sayip haber vermemislerdi "biz plan yapiyoruz" diye.
Ustune eşime mesaj atip haber verdiler beni sayan yine yok.
O hazirladiklari doğum gunu pastasini kendi kendilerine yedirdim ya. :)))))) Eşim hazirladiklari plana katilmadi.7 sene oldu bir daha dogum gunu derdim olmadi.
Çekingen olmayin. Onlar cekindi mi siz ne hissedersiniz diye. Nasil istiyorsaniz onu soyleyin.
Kız niye dalga geçiyorsunuz benimle adamı çekiştirdiğim falan yok yeni gelin hevesi işte mazur görünEşide diyordur vay be ben neymişim böyle de haberim yokmuş. Eminim evlenmeden önce sen kutlican ben kutlicam diyen olmamıştır. Şuan paylaşılmayan adama döndü. Biri ordan çekiyor diğeri ordan çekiyor önce ben kutlicam hayır önce ben diye. Adamın kolunu koparcaklar.
Konu açıyorsanız, fikir istiyorsanız yazılanları yapın madem. 40 tane aynı türde konunuz var, dönüp öncekilere yazılanları okursanız diğer 39a da cevap olur.Sitedeki kadınlar büyütsün demedim ki ? Yalnız fikir istiyorsam buraya konu açabilirim diye biliyorum @Mune cim yanlış mıyım ? Kişisel gelişimde okurum fikir için konu açıp saygılı şekilde okur dinlerim burdaki problem nedir ?