Eşimin doğum günü.

Teşekkür ederim

Biraz ciddi üslubumu bozacağım şimdi
Ya hayatım git önden kutla
Al sana güzek mi güzel sürpriz
Hatta şakasını da yapın gününde baş başa kalamayız diye mecbur artık önden kutluyorum artık filan deyin
Azcık salın valla kendinizi
Bu ne ciddiyet bu ne gerginlik

Sonra ailesiylr isterse festival yapın

Ay altlı üstlü çekiştire çekiştire adamı ortadan ikiye bölecekler en son
Ya böyle düşünmeniz beni üzüyor inanın. Bakın hoşunuza gidicek gelişme söyliyim.. eşimi tatlı almaya gönderdim kardeşine uğrıyığ yiğenini sevmiş sonra bi kutuda kardeşine almış istedi diye. Tamam dedim geçtim yani aslında ben abartmıyorum. Lakin kız gelip neden almadın alıcaksın gidip alıyorsun diye bağırıp çağrınca bi dakka dur diyesim geliyor. Mesela gezmeyede gelsinler gidelim oturalım lakin belli süre sonra kaynanam sormadan “geliceksin gidicez” diye emir vermeye başladı. Hadi dedim neyse gidelim yemeğe sonra yemeğim varkende anlamadı. İznim yok gelemeyiz köye diyorum “ ee sormicaksın bile yani “ diye günde 3 kere aradı. Daral geliyor giggles. Normal olan şeylerde bile bunalttıklarından korkarak yaklaşıyorum elimde değil.

Hahaha çok güldüm ya önden kutlayacağım sadece çağırmak zorundasınn diye psikolojik baskıları azdı beynimde.
Ay görsen giggles hareketlerini neymiş bi ablasının gelini iş yapmıyormuş kocasını göndermiyormuş diye kıza gerizekalı diyor. Benim böyle gelinim olsa boşatırım diyor. Görümcemle konuşurlarken gelin kız kardeşi kıskanırsa olmaz o iş o kızdan hayır gelmez diyor. O yüzden yaptığım her şeyden kaygılanırdım. Düzelttim çoğu şeyi çok şükürde işte şimdide acaba bencillikmi yapmış olurum diye biraz düşündüm. Yapmazmışım gidemde hediye bakam

Bu kızımızın konuları hep aynı tarz
Kıskanç kv - fesat görümce - birtürlü büyemeyen eş- ve minnoş ama mağdur gelinimiz.
Ben bile ezberledim artık.
Demeniz gibi hayatında hiç travma görmemiş, Allahda yaşatmasın inşallah da bunları travma olarak bilmeye devam etsin

Aynisi bana yapilmişti. Eşimin evliyken ilk dogum gununde gorumcemler plan yapmis ve asla beni insandan sayip haber vermemislerdi "biz plan yapiyoruz" diye.
Ustune eşime mesaj atip haber verdiler beni sayan yine yok.

O hazirladiklari doğum gunu pastasini kendi kendilerine yedirdim ya. :)))))) Eşim hazirladiklari plana katilmadi. 7 sene oldu bir daha dogum gunu derdim olmadi.

Çekingen olmayin. Onlar cekindi mi siz ne hissedersiniz diye. Nasil istiyorsaniz onu soyleyin.

Çünkü olay kimin sözü geçecek kim paşazadenin özel gününde söz sahibi olacak
Eşide diyordur vay be ben neymişim böyle de haberim yokmuş. Eminim evlenmeden önce sen kutlican ben kutlicam diyen olmamıştır. Şuan paylaşılmayan adama döndü. Biri ordan çekiyor diğeri ordan çekiyor önce ben kutlicam hayır önce ben diye. Adamın kolunu koparcaklar.

Senin eşin ailesine bağımlı kayınvalide de bunu bildiği içn boşatırım diyecek kadar ileri gidebiliyor bana kayınvalidem boşatırım diyecek peh hadi boşat derim çağır oğlunu kimi tehtid ediyorsun? Kimse kimse için kolayy kolay boşatırım diyemez umarım cidden köye giderler gerçi bu koca varken köyde olmaları da bişey ifade etmez. Kardeşiyle göbek bağı bitişik bence sende önceden falan kutlama niye çekiniyorsun eşimin doğum günü plan yaptım bitti bu kadar basit aslında kanarya

Siz plan yapmış mıydınız evde ahaha çok eğlendim ya yok sayarak kendilerini kanıtlayacaklardı önceden yapmamışlardır eminim evlenince bi değere biniyor

Bizim ailede doğum günleri bayağı önemli. Kv kp eşimin kardeşi,eşi ailecek masa başında oturur yer içer pastamızı keser kutlarız. Aramız çok iyi ondan. Hem ailesinin de hakkı var kutlamaya. Ama akşam evde eşimle başbaşa kutlarız. Yani gündüz onlarla akşam başbaşa. Siz neden böyle yapmıyorsunuz?

Siz plan yapmış mıydınız evde ahaha çok eğlendim ya yok sayarak kendilerini kanıtlayacaklardı önceden yapmamışlardır eminim evlenince bi değere biniyor

Biz çokta eglenmedik cunku mesajlariyla eşimi darlayip durmuşlardi hepsi birden ustune geldiler gelmiyor diye. Gerginlik oldu yani oturduk evde.

Evet sirf bana gosteriş olsun diye planlanmiş cunku kendi aralarinda birbirlerine boyle supriz yaptiklarini duymadim. Zaten eşim demisti ailede her sene geleneksel dogum gunu kutlama adetleri yokmuş normalde. Hoş olsa da ayni tepkiyi verirdim ama yapilan tamamen beni yok saymak icindi.

Ya cidden evlenen erkekler niye böyle kıymete biner anlamam

Ayyy vallahi aynı şeyi düşündüm...şehzade mübarek.

Siz ciddi misiniz ? Ben olsam yediremem işte çekinirim o yüzdendir konu açmalarım.

Kız niye dalga geçiyorsunuz benimle adamı çekiştirdiğim falan yok yeni gelin hevesi işte mazur görün

Konu açıyorsanız, fikir istiyorsanız yazılanları yapın madem. 40 tane aynı türde konunuz var, dönüp öncekilere yazılanları okursanız diğer 39a da cevap olur.

Deney mi yapıyorsunuz, test mi yapıyorsunuz, insanların sabrını ya da iyi niyetlerini mi ölçüyorsunuz bilmiyorum ama sizin gibi böyle 3-4 kişi var, Israrla aynı konuları açıyorlar. Gerçekten yardıma ihtiyacı olanların konuları kenarda köşede kalıyor.

Burada yazılanlardan hangisini yapmak aklınıza gelmedi mesela? Önce ailesi ile kutlayıp sonra sadece baş başa kutlamak mı gelmedi? Ailesine önceden bu sene yalnız ikimiz kutlamaya karar verdik demek mi gelmedi? Emrivaki yaparlarsa biz çoktan plan yaptık demek mi gelmedi? Hangisi aklınıza gelmedi gerçekten?

Garipseyenlere "ben daha küçüğüm, yaşım daha küçük" yazıyorsunuz, ama evlenmek için küçük değilsiniz belli ki. İnsan yeri geliyor bir çocuğa istemiyorsa bazı şeyleri yaptıramıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…