Menüde et varsa yanına güzel bir soslu garnitür şöyle mısırlı brokolili kapya biberli. Bence pilav falan yanına eşlikçi koymayın zira ağırlaştırır bunu istemeyiz çünkü gece güzel bitebilir:) Birkaç meze yapabilirsiniz. Çıtır soğan halkası olablir soğan halkası kokutmaz. Ara sıcaklardan azar azar ama çeşit bol olura göz doyurur şık ve afrodizyak durur. Birde libidoyu tavan yaptıran ağızda eriyen hafif bir tatlı olursa muazzam:) kızarmış dondurma olabilir.
Her ikinize de teşekkür ederim. Ss aldım yazdıklarınızıPeynir olabılır
Kaşarlı mantar
Tereyağlı karides güveç
Levrek marın
Fava
Sezar salata
Meyve
Kuruyemiş
Umarım çok güzel geçerNice güzel yaşlara mutlu sağlıklı ve hep böyle sevgi dolu
Hayır çok romantik. Daha evlenmeden evimizi tutup eşyalarımı yerleştirdiğimiz de bana mum ışıklı güzel bir masa hazırlamıştıodunsa hic ugrasma demeye geldim.
Okurken benimde canım çekti olsa da yesem modundayımKırmızı şarapla kırmızı et ve onun eşlikçileri gider. Et türü ne seviyosanız onu yapın ızgara şeklinde. Ortaya da meze önerilerim,
Gravyer peynirli ufak bir peynir tabağı,
Zeytinyağlı Şevketi bostan,
Zahter,
Zeytinyağlı közlenmiş kırmızı kapya biber,
Belki tereyağlı humus..
Bir de mevsim meyvelerinden süslü bir tabak, işte bu kadar.
Sıralarken canım çekti akşama ben de bi organizeye mi girişsem bilemedim.
Keyfiniz bol olsun.
Ahh Yazarken bile kilo alıyorum ben, bakalım kısmetOkurken benimde canım çekti olsa da yesem modundayımakşama siz yapın bizde masa da görelim :)
Öyle mi diyorsunuz :) Yaa aslında şarap bile daha almadım beyaz şarap daha mı iyi olurAhh Yazarken bile kilo alıyorum ben, bakalım kısmet
Bu arada hem romantik hem afro yiyecekler düşünürseniz beyaz sarap üzerinden bir menü olmalı derim.
Pembe şarap yani rose sarap genelde instagirl lerin foto için içtiği şarap bence, erkeklere hitap edecek cinsten değil :)Bir de pembe şarap varmış sanırım. Yaa et yanında araştırdım da genelde kırmızı şarap iyi olurmuş ama dediğim gibi çok bilgili değilim bu konudaBi soru daha hangi renk şarap olsun
Yengeç diyon iyi hoş ama ben yengeci nasıl yaparımPembe şarap yani rose sarap genelde instagirl lerin foto için içtiği şarap bence, erkeklere hitap edecek cinsten değil :)
Yani kırmızı sarap menusu belli, beyaz sarapta da balık menusu gider. Afro etkili olsun istıyorsanız yengeç kullanınbunu bir tekne turunda yediğim yengeçten tecrübe ettim hakikaten etkiliymiş
Teknede güneş alkol çarpıyor ya yengeçle alakası yokPembe şarap yani rose sarap genelde instagirl lerin foto için içtiği şarap bence, erkeklere hitap edecek cinsten değil :)
Yani kırmızı sarap menusu belli, beyaz sarapta da balık menusu gider. Afro etkili olsun istıyorsanız yengeç kullanınbunu bir tekne turunda yediğim yengeçten tecrübe ettim hakikaten etkiliymiş
Yengeç ben beğenmedim ama belki siz seversınız eşiniz açıksa yeni tatlara güzel olacaktırYengeç diyon iyi hoş ama ben yengeci nasıl yaparımhayatımda hiç yemedim bile
En iyisi kırmızı şarap
Yaa aslında bende pembe dha iyi olacak gibi geliyor. Menü kafamda oluştu gibi mezeler olarak kuruyemiş peynir tabağı patlıcan salatası gibi et olarak da antrikot düşünüyorumYengeç ben beğenmedim ama belki siz seversınız eşiniz açıksa yeni tatlara güzel olacaktır
Romantık geceler için kırmızı daha uygun
Ben pembe severım ama bir arkadaşta yazmış o böyle spontane gelişen bir durum için daha uygun
Kırmızı saraba et menüsü uygun
Zaten etin içinde olduğu bir menüde çok yenmiyor
Yavaş yavaş yenıldiği için çoktan doyuluyor
Meyve kuruyemiş bir kaç meze yeter
Daha çok kıyafet ve makyaja önem verin
Size bakmaktan yemeği görmesin bile
O zaman süper çok yorulup doldurmaya gerek yok masayıYaa aslında bende pembe dha iyi olacak gibi geliyor. Menü kafamda oluştu gibi mezeler olarak kuruyemiş peynir tabağı patlıcan salatası gibi et olarak da antrikot düşünüyorumkendime gelince zaten giyeceklerim hazır yemek bile yiyebileceğimizi sanmıyrm
Bende öyle düşünüyorumO zaman süper çok yorulup doldurmaya gerek yok masayı
Teknede güneş alkol çarpıyor ya yengeçle alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?