- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Esimle ilgili degil ki konu esin degismez diyosun sorun esim degil o isten gelince cocuklar 2 saate kadar uyuyo o 2 saatte esim zaten ya cocuklarla ilgilenir ya mutfaga yardim eder yani elinden geldigince yardim ediyo sadece kendimize ozel vakit ayiramiyoruz bu tempoda benim tek yapmaktan zevk aldigim esimle birlikte basbasa olmak biseyler paylasmak ama vakitt yetmiyo cocuklar uyuyo is guc bitiyo ama gucum kalmiyo sizip kaliyorum
Cocuklari kisa sureligine birine biraksaniz? Anne_ kv gibi?Dogru hatirliyosun haftada 2 gun izni var bir gununu bana diger gununu kendine ayiriyodu ama bunu artik 2 haftada bir yapiyo aksamlari cocuklada ilgileniyo ama ince dusunemiyo birlikte vakit gecirmek benim kadar onemli degil onun icin..yatakta yarim saat muhabbet etmek cocluk cocukla carsiya gezmeye gitmek ona gore birlikte vakit gecirmek demek yani basbasa kelimesi yok onda biz demek cocuklarla biz demek adamin algisi boyle
Benimse tek beklentim ikili biseyler yalniz hissediyorum sevmeyo sevilmeyi flort donemlerimizi ozluyorum sorumluluklarimi bi an olsun unutup birlikte anin tadini cikarmak istiyorum o ise hep birlikte biseyler yapmayi seviyo cocuklarsiz adim atamiyorz cocuklarda dursa mutlu huzurlu uysal olsa bende o larsiz keyf almiyorum aklim kaliyo ama onlarlada burnumuzdan geliyo suan ise girme yada yardimci tutma imkaanim yok birakcak kimse yok cocuklari
Dogru hatirliyosun haftada 2 gun izni var bir gununu bana diger gununu kendine ayiriyodu ama bunu artik 2 haftada bir yapiyo aksamlari cocuklada ilgileniyo ama ince dusunemiyo birlikte vakit gecirmek benim kadar onemli degil onun icin..yatakta yarim saat muhabbet etmek cocluk cocukla carsiya gezmeye gitmek ona gore birlikte vakit gecirmek demek yani basbasa kelimesi yok onda biz demek cocuklarla biz demek adamin algisi boyle
Benimse tek beklentim ikili biseyler yalniz hissediyorum sevmeyo sevilmeyi flort donemlerimizi ozluyorum sorumluluklarimi bi an olsun unutup birlikte anin tadini cikarmak istiyorum o ise hep birlikte biseyler yapmayi seviyo cocuklarsiz adim atamiyorz cocuklarda dursa mutlu huzurlu uysal olsa bende o larsiz keyf almiyorum aklim kaliyo ama onlarlada burnumuzdan geliyo suan ise girme yada yardimci tutma imkaanim yok birakcak kimse yok cocuklari
Esimle ilgili degil ki konu esin degismez diyosun sorun esim degil o isten gelince cocuklar 2 saate kadar uyuyo o 2 saatte esim zaten ya cocuklarla ilgilenir ya mutfaga yardim eder yani elinden geldigince yardim ediyo sadece kendimize ozel vakit ayiramiyoruz bu tempoda benim tek yapmaktan zevk aldigim esimle birlikte basbasa olmak biseyler paylasmak ama vakitt yetmiyo cocuklar uyuyo is guc bitiyo ama gucum kalmiyo sizip kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?