esimin destegine ihtiyacim var o ise farkinda degil

Uykusu olmayan insanı 9da yatağa sokmak tam bi işkence. Onun yerine eşine biraz iş bıraksan. Gündüz yapmak için kendini paraladığın bazı işleri, eşinin yapabileceği, çamaşır yıkamak, asmak, toplamak, ütü yapmak, bulaşık makinası boşaltmak vs. Eşine bırak.

Ben bazı kadınlara çok kızıyorum. Annelerinin padişah gibi yetiştirdiklerini, siz de devam ettiriyorsunuz. Konu sahibi bununla ilgili ayrıntı vermemişsin ama tv izliyosa eşin, böyledir diye tahmin ediyorum.

Onun dışında uyuyamıyorsun gece, erken uykun geliyo doğal olarak ama 9 da normal yaşayan insanlar için uyku saati değil. Ayrıca yetişkin bi kadın olarak, tek başıma yatağa giremiyorum demen bana saçma geldi. 9 da sen gir yatağına uyu, eşin gelsin 11-12 yanına sarılarak uyuyun. O konuda seni haklı bulmadım.

Şu tv ve oyun dışında başka birşey bilmeyen erkekler ne zaman bir baba ve eş olduklarını farkedecekler bilmiyorum...

Bütün konularınız çocuklarınız üzerine benim Anladığım siz çocuklardan bunaldınız,çok da Haklısınız benimde iki çocuğum var Rabbim bağışlasın,bende çok zor zamanlardan geçtim ve benim eşimde sizin tam tersiniz yani ben gece geç yatarım eşim erken eşimde onunla yatmamı ister ama ben o saatte uyuyamam mümkün değil

Küçük çocuğunuzun biraz daha büyümesi lazım rahat etmeniz için,uyku düzenleri çok iyi akşam erken Yatıp sabah erken kalkıyorlar aslında uyku düzenleride çok iyi,ben de 9 da yatırıyorum çocukları banada bir Sürü zaman kalıyor,siz bitkinliğinize bi çare bulun bitkisel tedavi dopink olabilir emzirmenize mani olmayacak takviyeler,önceliği kendinize ve çocuklarınıza verin eşinizin üstüne düştükçe belliki kendini geri çekiyor önce kendinizi iyileştirin yoksa kimseye faydalı olamazsınız sevgiler

Cocuklari kisa sureligine birine biraksaniz? Anne_ kv gibi?
Benim de ikizlerim olacak. Senin bu dedigin durumu yasamaktan korkuyorum ve sanirim bunu dusunmekten de psikolojim bozuldu iyice. Bir de demezler mi dur bu daha iyi gunlerin,sen onlari dogunca gor,hem iki taneler diyorlar. Iyice sıkılıyor içim,gerekli gereksiz aglayip duruyorum.
Çocuklar dogunca yemek_temizlik_utu_bulasik_cocuklarin bakimi_evi cekip cevirmesi bana kalacakmis gibi hissediyorum, ben eski ben olmayacakmis gibi..
O yuzden de diyorum ben annelige,bu sorumluluga hazir degilmisim,nasil bir hata yapmisim boyle diyorum. Bazen de nankorluk ettigimi dusunuyorum. Cocuklarimizin suçu ne,onlar herseyi hissediyor,istenmedigini dusunecekler,onlarin gunahi ne diyorum.
Sonra bi bakiyorum kendimi aglarken goruyorum... hamileligimi de tek basima geciriyorum ben,esimin sinavlari vardi hergun 8_10 saat ders calisti bu surecte. Neyseki kazandi simdi. ama benim en guzel 7_8 ayım yapayalniz,bosa gecti..o ne olacak?

Cocuklar dogunca bu tempoya nasil yetisecegim diye icim icimi yiyor. Cocuklar esimle olan enerjimi alir mi?
Mesela ben de birlikte uyuyup uyanmak isterim,birlikte kwlti yapmak.. cocuklari anneye birakip sinemaya gitmek,arkadaslarla bulusmak,ne bileyim yamac parasutu yapmak,lunaparka gitmek,canimiz sıkılsa bogaza gidip hava almak,basbasa yemek yesek.. yani bunlar olur mu,cocuklar herseye engel midir..
Cocuklar olsun,ama esimle de sevgili kalmak isterim yine de. Esim cocuklarin bize engel olmayacagini soyledi,annelerimiz oldugu surece aksamki 2_3 saatlik gezmelerin sorun yaratmayacagini,hatta tabikide gitmemiz gerektigini soyledi..
Umarim verdigi sozleri unutmaz.
Ben calisiyorum da,belki is ortami derdimi de unutturur(cocuklara annelerimiz bakacak)
Sizi cok iyi anliyorum,kendi gelecegimi gormus gibi oldum sizde ama umarim boyle olmaz., umarim siz de eski halinize cabucak kavusursunuz.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun. Bu gün bunların hepsi gerçekten geçecek ve bu Günlerimizaaklınıza geldikçe gülüp gececeksiniz. Benimde 28 günlük bi yavrum var Esimdende ayriyim

Biri ilkokula yeni başlamış olan, diğeri henüz diş çıkaran iki çocuğa tek başına bakmak ne zordur kimbilir. Hayal bile edemiyorum. Bir yardımcınız olmadan hem vücut olarak, hem de psikolojik olarak yorgun hissetmeniz çok normal.

Siz evliliği farklı hayal etmiştiniz sanırım. Filmlerdeki gibi babanın anneye her konuda yardımcı olduğu, çocuklara baktığı, anne babanın kaç senelik evli olurlarsa olsunlar çocukları gece bakıcıya bırakıp "date night"a çıktıkları, yeni evliler gibi heyecanla seviştikleri evlilikler var mı gerçekten?

Çocuklarınız biraz daha büyüdüğünde işinizin kolaylaşacağını umuyorum. O zamana kadar evli ve çocuklu olmayan bir kadının tavsiyesine ne kadar kıymet verirsiniz bilemem, ama kocanızın her gece erken yatmasını bekleyip sonra hayal kırıklığına uğramak yerine, aynı saatte yatağa gireceğiniz bir iki gece belirleyin. Diğer gecelerde siz daha erken yatıp uykunuzu alın.

İş yükünüzün bir kısmını eşinizle paylaşın. Eğer eve girdikten sonra çıkmayı sevmeyen erkeklerdense, birkaç gün önceden yapmayı arzu ettiğiniz aktiviteyi belirleyip ona haber verin ve bu plana uymasını bekleyin.

Yorgunluğunuzun sebebi belli, ama yine de bir doktora danışarak vitamin takviyesi almayı düşünün. Kolay gelsin. Cankuşlara sevgiler.

haklısın ınsan gercekten bazen bunalıyo...ustelık senın 2 tane...bırkaç saatlıgıne bırakacak bırılerı yokmu guvendgıın.mesela bız plan yaptıkmı halasına bırakıyoruz....hem orda durmayı cok sevıyo hem aklımız kalmıyo....yada ılk çoçuk kaç yasında bılmıyorum ama yaşı uygunsa okul yada oyun gruplarına verebılırsın mesela

Buyugunu etute falan verin ya da uygun fiyata bir abla bulun odevleri ciksin en azindan aradan. 1.sinifa giden cocukla ugrasmak cok zor. Digeri icin birsey diyemeyecegim. Yipranmakta haklisiniz

merhaba,benimde 10 aylık ve 3,5 yaşında iki çocuğum var yaşları ikisininde küçük olduğu için çok zor ve yorucu geçiyor günler.ben şöyle düzene soktum günümü yanımda annenne ada babaanne yoksa çocuklarla sadece yeme içme oynama uyuma gezip tozma yapıyorum kesinlikle ev temizliği,ütü ,çamaşır yapaıyorum.yanımda biri varsa o varken temizliği,ütüyü işlerimi hallediyorum hafta içi kimse yoksa hafta sonu eşi çocuklarla ilgilenirken evi temizliyorum.çogunlkla hafta içi yapıp hafta sonu ailecek gezmeyi yeğliyoruz.hafta sonu birgün ailecek diğer günde bir hafta ben bir hafta eşim kendi arkadaşlarımıza ayırıyoruz.bir hafta o bakar çocuklara ben tek yada arkadaşlarımla takılırım bir hafta da o.

aynı durumdaydık seninle fazlam vardı üstüne.çalışıyordum eşim yardımcı olmadığı gibi birde gidip beni aldatmıştı.çocuklar büyüyorda herşey geçiyorda başbaşa kahve içmeye gidebiliyoruzda.ama ne acıki eşler zamanında destek olmadığı için sancılı geçiyor bu süreç.delipte geçiyor.yıprandığımla kaldım.sana tavsiyem yat keyfine bak.alışırsın bir süre sonra üşüyerek uyumaya.bugünlerde geçecek.büyüyorlarda sonra boş vaktin bile kalıyor.

adam elinden geleni yapıyor.çocuklarda erken uyuyor daha ne olsun. hemen ilaca başlamasanızda bi yardım alın bence. 9 da sizin ve eşinizin uyuması için çok çok erken bir saat.

çocuktan sonra hayat bi süreliğine eskisi gibi olmuyor evet ama birazda iş sizde bitiyor. programlı olup herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.ayrıca vitamin alsanız yada beslenemenize dikkat etseniz biraz daha enerjik olursunuz diye düşünüyorum.

siz böyleyseniz çalışan anneler ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…