Dogru hatirliyosun haftada 2 gun izni var bir gununu bana diger gununu kendine ayiriyodu ama bunu artik 2 haftada bir yapiyo aksamlari cocuklada ilgileniyo ama ince dusunemiyo birlikte vakit gecirmek benim kadar onemli degil onun icin..yatakta yarim saat muhabbet etmek cocluk cocukla carsiya gezmeye gitmek ona gore birlikte vakit gecirmek demek yani basbasa kelimesi yok onda biz demek cocuklarla biz demek adamin algisi boyle
Benimse tek beklentim ikili biseyler yalniz hissediyorum sevmeyo sevilmeyi flort donemlerimizi ozluyorum sorumluluklarimi bi an olsun unutup birlikte anin tadini cikarmak istiyorum o ise hep birlikte biseyler yapmayi seviyo cocuklarsiz adim atamiyorz cocuklarda dursa mutlu huzurlu uysal olsa bende o larsiz keyf almiyorum aklim kaliyo ama onlarlada burnumuzdan geliyo suan ise girme yada yardimci tutma imkaanim yok birakcak kimse yok cocuklari
Cocuklari kisa sureligine birine biraksaniz? Anne_ kv gibi?
Benim de ikizlerim olacak. Senin bu dedigin durumu yasamaktan korkuyorum ve sanirim bunu dusunmekten de psikolojim bozuldu iyice. Bir de demezler mi dur bu daha iyi gunlerin,sen onlari dogunca gor,hem iki taneler diyorlar. Iyice sıkılıyor içim,gerekli gereksiz aglayip duruyorum.
Çocuklar dogunca yemek_temizlik_utu_bulasik_cocuklarin bakimi_evi cekip cevirmesi bana kalacakmis gibi hissediyorum, ben eski ben olmayacakmis gibi..
O yuzden de diyorum ben annelige,bu sorumluluga hazir degilmisim,nasil bir hata yapmisim boyle diyorum. Bazen de nankorluk ettigimi dusunuyorum. Cocuklarimizin suçu ne,onlar herseyi hissediyor,istenmedigini dusunecekler,onlarin gunahi ne diyorum.
Sonra bi bakiyorum kendimi aglarken goruyorum... hamileligimi de tek basima geciriyorum ben,esimin sinavlari vardi hergun 8_10 saat ders calisti bu surecte. Neyseki kazandi simdi. ama benim en guzel 7_8 ayım yapayalniz,bosa gecti..o ne olacak?
Cocuklar dogunca bu tempoya nasil yetisecegim diye icim icimi yiyor. Cocuklar esimle olan enerjimi alir mi?
Mesela ben de birlikte uyuyup uyanmak isterim,birlikte kwlti yapmak.. cocuklari anneye birakip sinemaya gitmek,arkadaslarla bulusmak,ne bileyim yamac parasutu yapmak,lunaparka gitmek,canimiz sıkılsa bogaza gidip hava almak,basbasa yemek yesek.. yani bunlar olur mu,cocuklar herseye engel midir..
Cocuklar olsun,ama esimle de sevgili kalmak isterim yine de. Esim cocuklarin bize engel olmayacagini soyledi,annelerimiz oldugu surece aksamki 2_3 saatlik gezmelerin sorun yaratmayacagini,hatta tabikide gitmemiz gerektigini soyledi..
Umarim verdigi sozleri unutmaz.
Ben calisiyorum da,belki is ortami derdimi de unutturur(cocuklara annelerimiz bakacak)
Sizi cok iyi anliyorum,kendi gelecegimi gormus gibi oldum sizde ama umarim boyle olmaz., umarim siz de eski halinize cabucak kavusursunuz.