- Konu Sahibi Starshine91
Değil bence.Oyle demek yerine cevap yazmadi. Normal mi ya ??
Yani yarın öbür gün siz yanında yokken konuşmayacağı ne malum
Bana yazma evli barklı kadınsın deyip engeller yani insan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil bence.Oyle demek yerine cevap yazmadi. Normal mi ya ??
kadının kocasına gösteririm mesajları olur biter.
Değil bence.
Yani yarın öbür gün siz yanında yokken konuşmayacağı ne malum
Bana yazma evli barklı kadınsın deyip engeller yani insan
Terbiyesiz insan çok canım bunlarin kadını erkeği bir. Ne kendisine saygısı var ne karşısındaki adamın eşine. Be edepsiz sen de kadınsın karşıdakinin yerine koy kendini bi dimi.
Ama suçun büyüğü eşinde canım, buna izin verirse kadın affedersin üstüne de atlar adamın yani nasılsa yüz buluyor ve bunu karşılık olarak görüyor . Bence güzel bi korkut gözünü, bunun bi tık ilerisi aldatma.
Ya siz whats appına girip engelleyin (normal aramayı da unutmayın onu da engelleyin) yada kadının kocasına haber verin "karına sahip çık evli barklı adamlara mesaj yazıp rahatsız ediyor" diye. O mesajların da fotoğrafını çekin dursun sizde. En iğrenç kadın tipi yaa. Gerçi şu kendine geldi mi çoğu şeyi normal gören adamlar da az değil.
Hatta soyle bisey oluyodu. Kadin esime mesaj atinca esim kocasini soruyodu, nasil napiyor diye. Kadin bana olu muamelesi yapiyodu bildiginiz.
benden sana tercubeli arkadaş tavsiyesi. o mesajları kendine mail at. dursun köşede...
Ben hatayı eşinizde görüyorum. 3. Şahıslar adı üzerinde her şeyi yapabilir. Önemli olan benim hayatımdaki insan ne tepki veriyor olay budur. Ayrıca böyle bir olaydan sonra engellerse değil engellemezse karşı taraf yüz ve cesaret bulur dozajı arttırır. Sizin aranızın bozuk olduğu bir gün yani zayıf olduğu bir an eşiniz cevap verebilir. Zaten bütün rezillikler de böyle başlıyor. Kusura bakmasın tepkisi normal değil.Kizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.
Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??
Ben hatayı eşinizde görüyorum. 3. Şahıslar adı üzerinde her şeyi yapabilir. Önemli olan benim hayatımdaki insan ne tepki veriyor olay budur. Ayrıca böyle bir olaydan sonra engellerse değil engellemezse karşı taraf yüz ve cesaret bulur dozajı arttırır. Sizin aranızın bozuk olduğu bir gün yani zayıf olduğu bir an eşiniz cevap verebilir. Zaten bütün rezillikler de böyle başlıyor. Kusura bakmasın tepkisi normal değil.
Canim cok sagol. Sinirlerimi bozdu adam. Ne demek hala engellememek. Ilani ask mi etmesini bekliyo nedir ben cozemedim.Siz arayin kadini derdi neymis valla ben kocasi dahil herkese yollardim o mesajlarini.. oh ne guzel herkes keyifte olan sana oluyor esinde de suc var ne demek hala numarasini tutmak.. allah sabir versin canm buda imtahandir
Engellememe lüksü mü var yani onu anlamadım ben. 2. bir seçenek yokki. Engelleyene kadar benden duyacağı tek konuşma tarzı dırdır olurdu. İster bunalsın ister bıksın ister evliliğini sorgulasın. Uzatmanın bi alemi yok, cinnet geçirin olsun bitsin.