- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi Starshine91
-
En azından huzursuz olurlar. Söylesin, büyük oyunları ortaya çıkar en azından.Benzer bir olay akrabamizin başına geldiği için yazıyorum. Kadının amirine de gitseniz Eşinizi amirleri de şikayet etseniz o amirler size diyecek ki bacim ne yapalım elimizden birsey gelmez dava aç. O kadına ve esine derler ki sizde madem bir halt yiyorsunuz sessizce yapın ve evdekileri de ihmal etmeyin. Inanin aynen böyle söylüyorlar. Ha bir arkadaşın dediği gibi kadin iftira davası açar uğraş dur.
Daha öncede söylemiştim bırakın çıksın gitsin hayatınızdan şu adam. Bu saatten sonra zaten delil birakmazlar.
Kadının eşinize yazdığı mektup sizde mi? Eger dediginiz gibi aşk sözcükleri içeriyor ise avukata danışın ordan birseyler çıkar. Hiç değilse kadına dava açabilirsiniz belki
Bende böyle düşünüyorumHem pastam dursun hem karnim doysun misali..
Lise arkadaşı gibi yapmıştır. Anlaşmalılar.Benim anlayamadığım bir nokta var, kaçırdıysam affola. Siz konunuzu açarken bir yerde “kadın 5 sayfa mesaj yazdı, şiirler, lise anıları vs.” demiştiniz. Lise arkadaşı değilse ne anıları anlatmıştı ki, anlattıklarından lise arkadaşı olduğu anlaşılmıyor muydu?
Diğer taraftan son duruma gelince vakit kaybetmeden bir avukatla görüşün, haklarınız ve süreç hakkında size ayrıntılı ve sağlıklı bilgi verir.
Kadinin adini bile bilmiyorum. Dusunebiliyo musun beni aylarca uyutmuslar o kadini ne zamandan beti ekledi. Ve yuzsuzluge bakar misin arkadasim dedi liseden.
Insallah kanit bulabilirim de rezil ederim bunlari.
Gün gelir şahane bir adamın başının tacı olursunuz. O zamanlar için şimdi güçlü olun. Hayatta her şey geçer, tek bir şey hariç. Mazlumun ahı.Cok tesekkur ederim.
Sacimi taramaya korkar oldum. Dokununca tutam tutam elimde kaliyor.
Egzamalarim her yerde kaniyor.
Midem cok rahatsiz.
Basim catliyor her gun agir agri kesiciler aliyorum.
Bittim ya . haklisin artik yeter
Bulmuş ve eşiyle aynı iş yerinde çalışan, eşinden yaşca küçük bekar bir kadınmış..Bulabildiniz mi kadını bilmiyorum ama numarasını CIA gibi programlar ya da 11880 e falan sorarak aratmayı denediniz mi? Belki bu şekilde isim kaydı çıkabilir.
Bulmuş ve eşiyle aynı iş yerinde çalışan, eşinden yaşca küçük bekar bir kadınmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?