- Konu Sahibi Starshine91
Şimdi ne yapacaksın
S
Starshine91
?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ne yapacaksın S Starshine91 ?
Bir avukat bul kendine
Bir an önce ayrıl
Sağlığın için...
çok üzgünüm senin için
Böyle bir pisliği haketmiyorsun
Allah korusun...Inanin diyecek soz bulamiyorum. Bir insan evladi bu kadar mi serefs.z olur
Neden benimle evlendi neden bana oynadi.
Bu kadar mi seref yoksunu olur.
Avukat bulacagim. Yuzune her seyi soyleyip bu pisligi burda birakacagim. Yoksa ben yakinda stresten mide kanamasi gecirip ölürüm(((
Cok tesekkur ederim.
Sacimi taramaya korkar oldum. Dokununca tutam tutam elimde kaliyor.
Egzamalarim her yerde kaniyor.
Midem cok rahatsiz.
Basim catliyor her gun agir agri kesiciler aliyorum.
Bittim ya . haklisin artik yeter
Canım biranönce kurtul o adamdan senden başka hiçkimse değerli değil biranönce ayrıl ve hayatın tadını çıkarmaya bakInanin diyecek soz bulamiyorum. Bir insan evladi bu kadar mi serefs.z olur
Avukat bulacagim. Yuzune her seyi soyleyip bu pisligi burda birakacagim. Yoksa ben yakinda stresten mide kanamasi gecirip ölürüm(((
Spizella kanit manit bakamiyorum. Mal gibiyim. Neyin kaniti adam beni yillardir -nisanliligimizda dahil ettim- uyutmus.
Bu kadar yalani soyleyenden ben her sey beklerim. Bu adamin profesyonel yalanlarindan ve kendi lise arkadasini adini kullanacak kadar adilesmesinden ben korktum.
Evden gitmeyi dusunuyorum. Avukat bulup bu pislikten kurtulmayi dusunuyorum. Ama ya kurtulamazsam diye cok korkuyorum. Ruyalarimda bu rolu yillarca surdurdugumu goruyorum((
Çookkk iyi fikirKonuyu elimden geldiğince okumaya çalıştım. Eğer aynı kurumdalarsa kurum müdürüne şikayet edin. Elinizdeki mesajları gösterin. Onlar uğraşsın, siz niye uğraşacaksınız.
Şerefsizliklerinde boğulsunlar ...
Ya Allah korusun canını düşün bırak herşeyi geride ... Eğer imkanın varsa terapi almaya başla canım..Inanin diyecek soz bulamiyorum. Bir insan evladi bu kadar mi serefs.z olur