Esimin derdi ne ??

Spizella kanit manit bakamiyorum. Mal gibiyim. Neyin kaniti adam beni yillardir -nisanliligimizda dahil ettim- uyutmus.
Bu kadar yalani soyleyenden ben her sey beklerim. Bu adamin profesyonel yalanlarindan ve kendi lise arkadasini adini kullanacak kadar adilesmesinden ben korktum.
Evden gitmeyi dusunuyorum. Avukat bulup bu pislikten kurtulmayi dusunuyorum. Ama ya kurtulamazsam diye cok korkuyorum. Ruyalarimda bu rolu yillarca surdurdugumu goruyorum ((

Bir avukat bul kendine
Bir an önce ayrıl
Sağlığın için...
çok üzgünüm senin için
Böyle bir pisliği haketmiyorsun

Cok tesekkur ederim.
Sacimi taramaya korkar oldum. Dokununca tutam tutam elimde kaliyor.
Egzamalarim her yerde kaniyor.
Midem cok rahatsiz.
Basim catliyor her gun agir agri kesiciler aliyorum.
Bittim ya . haklisin artik yeter

Allah korusun...

Cok tesekkur ederim.
Sacimi taramaya korkar oldum. Dokununca tutam tutam elimde kaliyor.
Egzamalarim her yerde kaniyor.
Midem cok rahatsiz.
Basim catliyor her gun agir agri kesiciler aliyorum.
Bittim ya . haklisin artik yeter

Sana yazık yahu
Böyle bi şahsiyetsiz için sağlığından olma.
Yalnız inanılmaz plan yapmış herif ya. Şok oldum...
Neden boşanamayasın, sen şöyle iyi bi avukat bak kendine. O seni yönlendirir, destek de olur

Canım biranönce kurtul o adamdan senden başka hiçkimse değerli değil biranönce ayrıl ve hayatın tadını çıkarmaya bak

ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum kaç gündür. Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir sürec kadına guzel telefon aç başka numaradan tehditlernden dolayı savcılığa verdigini işyerine heran baskın olabilir haberin olsun deyin.Ha kocam olacak serefsizede haber verde yaninda olsun zor olmaz yanina gelmesi nede olsa ayni yerde calisiyorsunuz deyip tutusturun bence ama adi adam eve gelmeden evden ayrilin veya eşyalarını kapinin onune koyup anahtarı degistirin

Bir avukatla konuşup, nasıl ispat edebilirsiniz bir araştırın. Alacağınız tazminatı bozulan sağlığınız için harcayacaksınız zaten.

Evi terkedip, telefonlarına çıkmayıp, sadece mesajlaşıp, “Sana çok kırgınım lise arkadaşın olacak Ayşe Fatma (atıyorum) sana sayfalarca mesaj atıp böyle böyle dedi, sen onu engellemedin. Sonra aradın, o pişkin pişkin bunu bunu dedi. Şu tarihte benden gizleyerek buluştun” vs diyebilirsiniz. O da cevap verecek lise arkadaşının ona sarkıntılık ettiğini, onunla buluştuğunu vs teyit eden şeyler söyleyecek. Mesaj yoluyla konuşturabildiğiniz kadar konuşturun. Telefonunu açmayın, size sadece mesajla ulaşabilsin. Ailenizi de tembihleyin ne kapıyı ne telefonu açmasınlar.

Sonra da lise arkadaşıyla irtibat kurar, mahkemede şahit gösterirsiniz. Kocanıza kızıp size yardımcı olur sanırım. Mahkemeye gelemezse yazılı ifade verir. Böylece o konuştuğu kadının başka bir kadın olduğunu ispatlarsınız. O şahit olmasa bile, mahkeme emriyle telefon ve mesaj dökümü çıkarılır, o mesajları işyerindeki kadınla yaptığı ortaya çıkar.

Kocanızla mesajlaşmanızdan 1-2 gün sonra gidip hastalığınızla (egzama, mide, saç dökülmesi) ilgili belge alırsınız.

Mahkemeye adamın pislik bir yalancı olduğunu, sizi hasta ettiğini ispatlarsınız.

Acilen cevval, tuttuğunu koparan bir avukat bulun. Her şey düzelecek. Son bir çaba sarfetmeniz gerekiyor. Ondan sonra her şey yavaş yavaş düzelecek ve iyi olacak.

Konuyu birkac gundur takip ediyorum. Dizi ceksen ekilir oyle bir entrika.
Konu sahibi neden bu kadar icindesin olayin. Dogru yada yalan icine sinmiyorsa postala adami gitsin. Bu kadar ezdirme kendini.

Canım bu hayatta kimse senden değerli değil, sağlığından oluyosun bak.

Terketmeye karar vermişsin hiç durma, bırak boşver kanıtı falan. İlahi adalet var korkma sen.

Zaten sen Evi terkeder terketmez kocanın sana köpek olup yalvaracağına o kadar Eminim ki. Seni bırakmak istemeyeceğine.

Çık o evden, acını yaşa, seni mutlu edecek şeylerle ilgilen.

Buradaki tüm kadınlar olarak yanındayız, acını hissettik, sevgilerimizi gönderiyoruz yaralarını sarman için.

Konu sahibi lutfen evi terk etme yoksa sonunu ogrenemedigin icin bu seni yer bitirir ve asla tazminat almadan bosanma asla bunca cektigini milyonlar verse odeyemez o s.siz kocan olacak karaktersiz benim anladigim şu esin pişman olmus ayrilmak istemis belli ki kadin tehdit etmek icin o mesajlari atmis yine de esinin tepkisi cok tuhaf bagris cagris evi terk etmeler en azindan diyebilirdi bana takik diye ama sonuna kadar haklisiniz siz çünkü haksiz erkek karisini bagirarak susturur insan gibi konusamazsin cunku bagirarak kendini hakli cikartir hicbir sey sonsuza kadar sakli kalmaz eninde sonunda acik verirler Allah islah etsin

Konuyu elimden geldiğince okumaya çalıştım. Eğer aynı kurumdalarsa kurum müdürüne şikayet edin. Elinizdeki mesajları gösterin. Onlar uğraşsın, siz niye uğraşacaksınız.
Şerefsizliklerinde boğulsunlar ...

Birkaç gündür konunu okumamıştım. Bugün okurken ilk olarak aklıma eşinle kadın aynı yerde çalışıyor olabilir mi geldi?
Maalesef öyleymiş.
Canım kanıt ortada değil mi?
Kadın iş arkadaşı.
Kadından mesaj geliyor.
Sayfalarca şöyle böyle.
Açık değil mi?
Hangi iş arkadaşı böyle mesaj atar?
Kocama bana asılıyor diye söylerim demesi de düzmece. Kocası Yok çünkü. Danışıklı dövüş olduğunu en başta söylemiştik.
Git kuruma çık karşısına kadının.
Otur masasına. Sen beni aptal mı sandınız? İki kuş beyinli kafa kafaya verip beni kandırabileceğinizi mi sandınız? Şimdi mesajlarını müdürüne götürüyorum de. Ve götür.
Bu ikisine de en büyük ceza.
Delilin de bu zaten. Mesajlar var. Mesajın kimden geldiği de belli. İi arkadaşı oldukları da belli.
Gör bak bakalım nasıl birbirlerine girecekler?

Durumunuza gerçekten üzülüyorum ancak yanlarına kalmasına izin vermeyin gidin müdürlerine söyleyin eşiniz de anlasın ne kadar ciddi olduğunuzu hatta bir avukat tan destek alın yasal yollardan nasıl davranılmalı

şimdi apar topar hiçbir şey almadan ayrılırsan ileride pişman olursun. aldattığı için tazminat alman gerek. bunun için de ispat gerek. eve kamera kur sen. şu internette satılan ucuz bebek kameraları var o olur sanırım. kanıt elde et ve boşa. gidip şimdi bişey söyleme inkar ederler. kanıttan sonra da şirket müdürüne herşeyi anlat. oradaki insanlara da

Kurumlar da, müdürler de, orada çalışanlar da zaten bu tip yakınlaşmaları bilir ve en son eşler duyar. Kimse de kimsenin evliliği için ağzını açmaz, sadece dedikodu malzemesi yaparlar. Eğer tazminat davası ve boşanma davası açmayı düşünüyorsan aldığın ekran resimleri veya avukatının önereceği deliller ile hazırlık yap. Ama mahkeme için kullanmayacaksan hiç kendini ispat için zorlama ve yıpratma bence. Gördüğün gerçekler bazen daha büyük travmalara sebep olabiliyor ve atlatmak daha zorlaşıyor. Eşini ve o k....ltağı düşünmeyi bırakıp kendi güzel gelecek günlerini düşün S Starshine91

Ya Allah korusun canını düşün bırak herşeyi geride ... Eğer imkanın varsa terapi almaya başla canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…