Esimin derdi ne ??

Benim yuzume baktigina dua etmem ona kul kole olmam gerekirken ben ona bir de iftira atmisim.
Iste bu kadar haysiyet yoksunu.
Sadaka verin kurtulduğunuz için ben burda sinirden kaşınmaya başladım sizin haliniz çok normal ama unutmayın siz iyileşince eskisinden de güçlü ayağa kalkacaksınız
Omlarda gün ve gün çökecekler, sizden uzak olsunlar

Benim yuzume baktigina dua etmem ona kul kole olmam gerekirken ben ona bir de iftira atmisim.
Iste bu kadar haysiyet yoksunu.
Hiçbir şey senden değerli değil.. O Şimdi debelendikçe sana çamur atıp değersizleştirmeye çalışacak.. Kendini aklamak için herşeyi söyleyecek.. Takma sakın kafana.. Annen baban yanındaymış, önce Rabbim’e sonra ailene sığın... Herşey geçecek çok daha güzel günler göreceksin inşallah..

Icim yaniyo kizlar.

Cokerler mi sence
O kadina saatlerce baktim. Cok mutlu keyfi yerinde. Ask naralari ata ata o pislikle yatip kalkmislar gule oynaya. Allahim bu rezillerin bana yasattiklarini onlara da yasatsin
Psikolojimi alt ust ettiler.
Coktum. Ayaga kalkar miyim ((

yillarima aciyorum ama daha fazla oynayamadi benle. Ya bakmasaydim ya tamam deseydim devam etselerdi cocugum olsaydi. Ortaya o zaman ciksaydi. Ne kadar sukretsem az
Insallah. Cok tesekkur ederim.

Tabiki kalkacaksın
Hatta bir süre sonra umrunda olmayacak onların çöküp çekmemesi, öyle iyileşeceksin.
Şükür ki çocuğun yok ömür boyu yüzünü görmek zorunda değilsin o adi herifin
Karakteri bozuk, o kadın elinin altında olunca onu da aldatır doyumsuz rezil

Cok tesekkur ederim.
Sukurler olsun.
Ben nasil konduramadim nasil guvendim. Benim esim yapmaz dedim adam metresinin mesajlarini bana okutuyodu. Bu piskinlik burnundan gelsin. Hakkimi aricam.
Durup durup aglama krizleri geciriyorum. Hic iyi degilim. Ailem olmasa kafayi yerdim. Hele o gun benim uzerime yurudugu gun.. O gun ne kadar agladim bi ben biliyorum.
Soylediginde haksiz sayilmaz cok cirkinim ve tukendim. Bunu o ikisi basardi. Tek dilegim eski halime donebilmek bugunleri unutabilmek
Canim guzel mesajlar icin sana cok tesekkur ederim.
Vakit ayirip yazan herkese cok tesekkur ederim.

Sen çökecek hiçbir şey yapmadın.. Senin başın dik,alnın açık. Ne olacak zannediyorsun ki ,aşk naraları attılar diye senden sonra aynı aşkı doya doya yaşayacaklar mı zannediyorsun? İki ahlaksız da ,acaba beni de aldatır mı korkusuyla yaşayacak bundan sonra..
Sen artık onları geride bırak bir ahlaksızdan kurtuldun.Maşallah çok da akıllı ve ayakları üzerinde duran biriymişsin .. Bravo sana.

Çirkinim çirkinim diyip durma, o pisliğin sana empoze ettiği düşünceler bunlar.
Sen çok güzelsin, değerlisin, güçlüsün
Egzama vs bunlar geçici.
Onlarınsa kalpleri kararmış bunun tedavisi yok, iyileşme şansları yok ömür boyu bu kir bağlamış ruhlarıyla yaşayacaklar, yazık onlara

Bu arada ne demek çok da çirkinim o dediğinde haklı..Maddi imkanın varsa terapi almaya başla.. Çünkü karşı tarafa hak vermeye başlamak da sağlıksız bir ruh haline iyice büründüğünün işareti..
Ne olursa olsun sen değerlisin ve sen ahlaklısın.. Annenin babanın duaları seni kurtarmış bu ahlaksızdan.. Allah’ımın sevdiği kuluymuşsun o sevmese de olur bebeğim ...

Geçmiş olsun arkadaşım. Tez zamanda ciksin icindeki aci. Okurken icim acidi. Sakin icine atma, dibine kadar yaşa acini ki en ufak bir parca bile kalmasin. Gogsun cam kiriklariyla doludur, tek sokeceksin onlari zamanla. Yeniden parlayacaksin elbet. Rabbim yaninda olsun...

Kadini ve kocan olacak kişiyi isyerinde rezil et bence..kimse önemsemez deme ..yada ben rezil olurum diye düşünme.onlar utansın.. bende aldatılan bir kadınım ama zor zamanlar geçti. Dahada guclendim ikinci evliligimi yaptım ve mutluyum Allah'a şükür... Sende atlacaksin emin ol.Allah insanlara sevdiklerinin ölüm acısıni yaşatmasin en buyuk acı bu bence.. gerisi yalan dunya...

Evet biraz zor zamanlar bekliyor olabilir sizi ama siz üstesinden gelmeyi başaracak kadar güçlü bir kadınsınız hepimiz burda şahit olduk .. Ben içim sıkıldığında çok daraldığımda tesbih çekerim bu beni rahatlatır iyi gelir ruhuma dilerseniz siz de deneyebilirsiniz ..

“sabır ;ağrıları dindiren acı bir ot gibidir , hem can yakar hem de tedavi eder..”@starshine91

Geçicek , bunların hepsi geçicek inşallah ..

Denemez miyim. Hep dua ediyorum su gunler gecsin. Icim aciyor durup durup krizlere giriyorum.
Evliligimizin her iyi aninin ne kadar buyuk yalan oldugu o adamin ne kadar adi oldugunu ozumsuyorum her gun biraz daha.
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.

Edicem o kadinin ailesi de duysun. Ne mal olduguny herkes bilsin istiyorum bana yaptiklari yanlarina kalmasin.
Benim her gozyasimin bedelini odesinler
Cok sukur sen atlatmissin. Mesajin umut oldu bana, ben de unuturum insallah

Ahhh canmmm yaaa nezamndir okumamistim en son kocasina soyle.diyorduk neler yaşamissin kiyamamm allah belalarini versin onlarin.. hic uzulme allahim sevgili kuluymussun bence mutlu olmalisinnn

Versin ki nasil versin.
Su evliligim boyunca beni aldatmis otellere gitmis cicekler almis. O kadin bunu orda burda paylasmis. Benim o pislikle duggn resmimi begenmis o da darisi basina demis.
Bu kadar olur mu ya ? Boyle aldatmak olur mu? Insan su kadar vicdansiz olur mu?
Eski halimi ozluyorum eski resimlerime bakip agliyorum hayat doluydum yine o gunler gelir mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…