- Konu Sahibi Starshine91
-
Sadaka verin kurtulduğunuz için ben burda sinirden kaşınmaya başladım sizin haliniz çok normal ama unutmayın siz iyileşince eskisinden de güçlü ayağa kalkacaksınızBenim yuzume baktigina dua etmem ona kul kole olmam gerekirken ben ona bir de iftira atmisim.
Iste bu kadar haysiyet yoksunu.
Hiçbir şey senden değerli değil.. O Şimdi debelendikçe sana çamur atıp değersizleştirmeye çalışacak.. Kendini aklamak için herşeyi söyleyecek.. Takma sakın kafana.. Annen baban yanındaymış, önce Rabbim’e sonra ailene sığın... Herşey geçecek çok daha güzel günler göreceksin inşallah..Benim yuzume baktigina dua etmem ona kul kole olmam gerekirken ben ona bir de iftira atmisim.
Iste bu kadar haysiyet yoksunu.
Sadaka verin kurtulduğunuz için ben burda sinirden kaşınmaya başladım sizin haliniz çok normal ama unutmayın siz iyileşince eskisinden de güçlü ayağa kalkacaksınız
Omlarda gün ve gün çökecekler, sizden uzak olsunlar
Herkesin acısı kendine göre en büyük acı.. Ama geçecek. Tabi ki geçecek..Allah’tan seni ona hayatın boyunca bağlayacak bir çocuğun olmamış..Sagligim elden gitti. Gecer mi bugunler(((
Hayatim son bir aydir cehennem. Kurtulacak miyim((
Hiçbir şey senden değerli değil.. O Şimdi debelendikçe sana çamur atıp değersizleştirmeye çalışacak.. Kendini aklamak için herşeyi söyleyecek.. Takma sakın kafana.. Annen baban yanındaymış, önce Rabbim’e sonra ailene sığın... Herşey geçecek çok daha güzel günler göreceksin inşallah..
Tabiki kalkacaksınIcim yaniyo kizlar.
Cokerler mi sence
O kadina saatlerce baktim. Cok mutlu keyfi yerinde. Ask naralari ata ata o pislikle yatip kalkmislar gule oynaya. Allahim bana ne yasattiysa bu iki rezil onlara da yasatsin.
Psikolojimi alt ust ettiler.
Coktum. Ayaga kalkar miyim((
Cok tesekkur ederim.Tabiki kalkacaksın
Hatta bir süre sonra umrunda olmayacak onların çöküp çekmemesi, öyle iyileşeceksin.
Şükür ki çocuğun yok ömür boyu yüzünü görmek zorunda değilsin o adi herifin
Karakteri bozuk, o kadın elinin altında olunca onu da aldatır doyumsuz rezil
Sen çökecek hiçbir şey yapmadın.. Senin başın dik,alnın açık. Ne olacak zannediyorsun ki ,aşk naraları attılar diye senden sonra aynı aşkı doya doya yaşayacaklar mı zannediyorsun? İki ahlaksız da ,acaba beni de aldatır mı korkusuyla yaşayacak bundan sonra..Icim yaniyo kizlar.
Cokerler mi sence
O kadina saatlerce baktim. Cok mutlu keyfi yerinde. Ask naralari ata ata o pislikle yatip kalkmislar gule oynaya. Allahim bu rezillerin bana yasattiklarini onlara da yasatsin
Psikolojimi alt ust ettiler.
Coktum. Ayaga kalkar miyim((
Evet biraz zor zamanlar bekliyor olabilir sizi ama siz üstesinden gelmeyi başaracak kadar güçlü bir kadınsınız hepimiz burda şahit olduk .. Ben içim sıkıldığında çok daraldığımda tesbih çekerim bu beni rahatlatır iyi gelir ruhuma dilerseniz siz de deneyebilirsiniz ..
“sabır ;ağrıları dindiren acı bir ot gibidir , hem can yakar hem de tedavi eder..”@starshine91
Geçicek , bunların hepsi geçicek inşallah ..
Kadini ve kocan olacak kişiyi isyerinde rezil et bence..kimse önemsemez deme ..yada ben rezil olurum diye düşünme.onlar utansın.. bende aldatılan bir kadınım ama zor zamanlar geçti. Dahada guclendim ikinci evliligimi yaptım ve mutluyum Allah'a şükür... Sende atlacaksin emin ol.Allah insanlara sevdiklerinin ölüm acısıni yaşatmasin en buyuk acı bu bence.. gerisi yalan dunya...
Ahhh canmmm yaaa nezamndir okumamistim en son kocasina soyle.diyorduk neler yaşamissin kiyamamm allah belalarini versin onlarin.. hic uzulme allahim sevgili kuluymussun bence mutlu olmalisinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?