Esimin derdi ne ??

Is yeri mudurune gidip mesajlari gosterirseniz, kadini isten cikarsalar da cikarmasalar da kadina tazminat davasi hakki dogar bunu da unutmayin. Ozel hayata mudahale, kucuk dusurme vs vs.den dolayi. Bu gibi davalarda vay sen onun kocasini bastan cikarmissin falan bakmiyorlar buna. Hakliyken haksiz olmayin. Bir avukatla konusmadan hicbir sey yapmayin. Sizi merak ediyorum...

Benzer bir olay akrabamizin başına geldiği için yazıyorum. Kadının amirine de gitseniz Eşinizi amirleri de şikayet etseniz o amirler size diyecek ki bacim ne yapalım elimizden birsey gelmez dava aç. O kadına ve esine derler ki sizde madem bir halt yiyorsunuz sessizce yapın ve evdekileri de ihmal etmeyin. Inanin aynen böyle söylüyorlar. Ha bir arkadaşın dediği gibi kadin iftira davası açar uğraş dur.

Daha öncede söylemiştim bırakın çıksın gitsin hayatınızdan şu adam. Bu saatten sonra zaten delil birakmazlar.

Kadının eşinize yazdığı mektup sizde mi? Eger dediginiz gibi aşk sözcükleri içeriyor ise avukata danışın ordan birseyler çıkar. Hiç değilse kadına dava açabilirsiniz belki

Son düzenleme:
Benzer bir olay akrabamizin başına geldiği için yazıyorum. Kadının amirine de gitseniz Eşinizi amirleri de şikayet etseniz o amirler size diyecek ki bacim ne yapalım elimizden birsey gelmez dava aç. O kadına ve esine derler ki sizde madem bir halt yiyorsunuz sessizce yapın ve evdekileri de ihmal etmeyin. Inanin aynen böyle söylüyorlar. Ha bir arkadaşın dediği gibi kadin iftira davası açar uğraş dur.

Daha öncede söylemiştim bırakın çıksın gitsin hayatınızdan şu adam. Bu saatten sonra zaten delil birakmazlar.

Kadının eşinize yazdığı mektup sizde mi? Eger dediginiz gibi aşk sözcükleri içeriyor ise avukata danışın ordan birseyler çıkar. Hiç değilse kadına dava açabilirsiniz belki
En azından huzursuz olurlar. Söylesin, büyük oyunları ortaya çıkar en azından.

Bana tanıttığın arkadaşının yurt dışında olduğunu öğrendim, başka şeyler de öğrendim. İstersen artık itiraf et, durum değerlendirmesi yapalım, eğer hala saçmalamaya devam edersen önce seni öğrendiğim şeylerle, o pis telefon konuşmalarıyla rezil eder, sonra boşarım de. Yüzünün alacağı ifadeye bak sonra. Direkt bahsettiğim telefon konuşmalarını düşünecek. Ve terlemeye başlayacak. İtiraf gelene kadar da konuşma. İtiraf ettiğinde de ses kaydı yap

Benim anlayamadığım bir nokta var, kaçırdıysam affola. Siz konunuzu açarken bir yerde “kadın 5 sayfa mesaj yazdı, şiirler, lise anıları vs.” demiştiniz. Lise arkadaşı değilse ne anıları anlatmıştı ki, anlattıklarından lise arkadaşı olduğu anlaşılmıyor muydu?

Diğer taraftan son duruma gelince vakit kaybetmeden bir avukatla görüşün, haklarınız ve süreç hakkında size ayrıntılı ve sağlıklı bilgi verir.
Lise arkadaşı gibi yapmıştır. Anlaşmalılar.

Kadinin adini bile bilmiyorum. Dusunebiliyo musun beni aylarca uyutmuslar o kadini ne zamandan beti ekledi. Ve yuzsuzluge bakar misin arkadasim dedi liseden.
Insallah kanit bulabilirim de rezil ederim bunlari.

Bulabildiniz mi kadını bilmiyorum ama numarasını CIA gibi programlar ya da 11880 e falan sorarak aratmayı denediniz mi? Belki bu şekilde isim kaydı çıkabilir.

Cok tesekkur ederim.
Sacimi taramaya korkar oldum. Dokununca tutam tutam elimde kaliyor.
Egzamalarim her yerde kaniyor.
Midem cok rahatsiz.
Basim catliyor her gun agir agri kesiciler aliyorum.
Bittim ya . haklisin artik yeter
Gün gelir şahane bir adamın başının tacı olursunuz. O zamanlar için şimdi güçlü olun. Hayatta her şey geçer, tek bir şey hariç. Mazlumun ahı.

konu sahibi çok üzüldüm adına ama bir yandan da sevindim. en azından bir şeyleri fark etmişsiniz.
bence daha fazla kurcalamadan bu psikopattan kurtulun. sizi daha fazla üzmesine izin vermeyin.
yalnızzzzz öyle sessizce çekip gitmeyin. afedersiniz biraz çirkefleşin. şu an çalıştığım kurum 3. kurumum. buna istinaden söylüyorum ki gidip onları bir güzel rezil edin. öncelikle kurumun amirine durumu anlatın. sonra çay ocağına gidip bir oturun ve dökülün.
sonracıma wc ye uğrayın gelen gidene aa ben de x in eşiyim. deyip azıcık çıtlatın. onlar bir güzel rezil olurlar zaten. yayılır gider durum.
yani ben olsam yapardım kesin.

Back