Esimin derdi ne ??

E devlete internet bankacılığı ile de girilebiliyor :) onun şifresini biliyorsan da girebilirsin. İnşallah her şey hayırlısıyla çözülür. Bu süreçte sağlığına dikkat et hiç kimse ve hiçbir olay senden kıymetli değil

Tesekkur ederim. Sifresini biliyorum baktim ama yok baska hatti. Sanirim kadinin uzerine aldi

Hepinize tesekkur ederim. Numarasindan ismini buldum kadinin. Isim alakasiz bisey cikti. Internette profilini de buldum bekar. Ikisi de ayni kurumda calisiyor. Ayni uniden mezunlar kiz bundan kucuk.
Butun bunlari suratina carpmamak icin cok zor tutuyorum kendimi.
Butun gun agladim. Hasta oluyorum dayanamiyorum. Birakip gitmek istiyorum her seyi.
Bu arada bu kadarını ben bile beklemiyordum.
Allah yardımcınız olsun bence direk yüzüne vurun gidin, sağlığınızdan olacaksınız.
İş yerinden birisi şahitlik yapar mı acaba? Aynı kurum dediniz

Hepinize tesekkur ederim. Numarasindan ismini buldum kadinin. Isim alakasiz bisey cikti. Internette profilini de buldum bekar. Ikisi de ayni kurumda calisiyor. Ayni uniden mezunlar kiz bundan kucuk.
Butun gun agladim. Hasta oluyorum dayanamiyorum. Birakip gitmek istiyorum her seyi.
Bence kendini hasta etmene gerek yok boşan gitsin hergün işe buluşmaya gidiyo resmen o gece de ona gitmiş kendini yıpratma kurtul gitsin delili falan boşver çocugun da yok ne güzel kurtuldun pislikten

Şanslısın ki erken yakaladın.. Ya hamile olsaydın .. Bırak delili konuşmayı bence nafaka mı talep edeceksin o pislikten... O adamın parası bile yenmez.. Hastalanmadan kurtul o adamdan.. Allah muhafaza verem olursun giden sağlık geri gelmiyor .. Değmez bir (adam diyeceğim diyemiyorum) ş.....z için.... Kaç kurtul.. Bir de bunu bilen biri olsun hayatında , bu kadar ağır bir yük tek başına taşınmaz..
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda seni feraha çıkarsın,onun da hakettiği ne varsa hepsi gelsin başına...

Hic bisey bulamazsam kadinla konusmayi dusunuyorum yuz yuze
Konuşsan ne olacak?
Telefonda konuştun, utanmazın teki işte.
Eminim inkar edecektir.
Kadınla konuşman hiçbir şeyi değiştirmez, eşin ve o üste çıkar, yine seni suçlar.

Sağlığını kaybedeceğine, onları hayatından def et.

S Starshine91 yasaklı olduğum için giremedim siteye , girer girmez konunun tamamını okudum.
Şu an o kadar üzgünüm ki anlatamam. Sen gerçekten çok düzgün , zeki , karakter sahibi bir kadınsın ve bunların hiçbirini hak etmiyorsun. Ne olur bu pislik herif için üzülme , bırak herkes kendi pisliğinde boğulsun. Dediğin gibi kadının nasılsın mesajları ufak tehditlermiş , eşin herkese anlatmasından korktu çünkü aynı kurumda çalışıyorlar. İkisi de atılırdı işten... Allah böyle insanların bin türlü belasını versin ne diyeyim.

Benim anlayamadığım bir nokta var, kaçırdıysam affola. Siz konunuzu açarken bir yerde “kadın 5 sayfa mesaj yazdı, şiirler, lise anıları vs.” demiştiniz. Lise arkadaşı değilse ne anıları anlatmıştı ki, anlattıklarından lise arkadaşı olduğu anlaşılmıyor muydu?

Diğer taraftan son duruma gelince vakit kaybetmeden bir avukatla görüşün, haklarınız ve süreç hakkında size ayrıntılı ve sağlıklı bilgi verir.

Benim anlayamadığım bir nokta var, kaçırdıysam affola. Siz konunuzu açarken bir yerde “kadın 5 sayfa mesaj yazdı, şiirler, lise anıları vs.” demiştiniz. Lise arkadaşı değilse ne anıları anlatmıştı ki, anlattıklarından lise arkadaşı olduğu anlaşılmıyor muydu?

Diğer taraftan son duruma gelince vakit kaybetmeden bir avukatla görüşün, haklarınız ve süreç hakkında size ayrıntılı ve sağlıklı bilgi verir.

Merhabalar.
Aslinda soyle belli bir ani anlatmamis. Eskiden nasil guzeldik, nasil iyiydik tarzi seyler yazmis. Ben o eskiyi liseye yordum hani lise arkadasiydilar ya. Lise diye algiladim maalesef.
Tesekkur ederim oyle yapacagim.

S Starshine91 yasaklı olduğum için giremedim siteye , girer girmez konunun tamamını okudum.
Şu an o kadar üzgünüm ki anlatamam. Sen gerçekten çok düzgün , zeki , karakter sahibi bir kadınsın ve bunların hiçbirini hak etmiyorsun. Ne olur bu pislik herif için üzülme , bırak herkes kendi pisliğinde boğulsun. Dediğin gibi kadının nasılsın mesajları ufak tehditlermiş , eşin herkese anlatmasından korktu çünkü aynı kurumda çalışıyorlar. İkisi de atılırdı işten... Allah böyle insanların bin türlü belasını versin ne diyeyim.

Merhaba canim.
Allah belasini versin bu adamin. Ben baska bisey demiyorum.
Cok tesekkur ederim. Artik kanit bulmak istemiyorum. Bundan sonrasi bana eziyet bunun ne parasini ne baska biseyini istiyorum. Benim gozumde rezil. Baskasinin gozunde adam olsun umrumda degil.
Ayni kurumdalar. Kim bilir ne zamandie uyutuluyorum.
Her yerimi egzama kapladi. Midem asiri yaniyor mide kanamasi gecirmekten korkuyorum. Kadinla konuscam demistim gidip esimle beni aldatiyomussunuz mu diyecegim yine inkar edecekler. Iliskilerini kanitlayamadim ama bu kadar yalani ortaya cikardim. Bana yetti. O kadar adi bir adam ki dun bana tatile mi ciksan dedi. Kadinla daha rahat gorusmek icin heralde.

Merhaba canim.
Allah belasini versin bu adamin. Ben baska bisey demiyorum.
Cok tesekkur ederim. Artik kanit bulmak istemiyorum. Bundan sonrasi bana eziyet bunun ne parasini ne baska biseyini istiyorum. Benim gozumde rezil. Baskasinin gozunde adam olsun umrumda degil.
Ayni kurumdalar. Kim bilir ne zamandie uyutuluyorum.
Her yerimi egzama kapladi. Midem asiri yaniyor mide kanamasi gecirmekten korkuyorum. Kadinla konuscam demistim gidip esimle beni aldatiyomussunuz mu diyecegim yine inkar edecekler. Iliskilerini kanitlayamadim ama bu kadar yalani ortaya cikardim. Bana yetti. O kadar adi bir adam ki dun bana tatile mi ciksan dedi. Kadinla daha rahat gorusmek icin heralde.
Hakkında hayırlısı olsun. Dua at erkenden ortaya çıktı pislikleri... Dünyada ki en değerli ve en önemli şey sensin unutma... Öyle bir sil ki hayatından o pisliği eşşekten düşmüşe dönsün... Lütfen toparla kendini , kimseye bir şey olmaz sen üzüldüğünle kalırsın.Konuşmaya dertleşmeye ihtiyacın olursa her zaman özelden de yazabilirsin.

Hakkında hayırlısı olsun. Dua at erkenden ortaya çıktı pislikleri... Dünyada ki en değerli ve en önemli şey sensin unutma... Öyle bir sil ki hayatından o pisliği eşşekten düşmüşe dönsün... Lütfen toparla kendini , kimseye bir şey olmaz sen üzüldüğünle kalırsın.Konuşmaya dertleşmeye ihtiyacın olursa her zaman özelden de yazabilirsin.

Canim benim. Cok ama cok tesekkur ederim.
Deger mi artik bu pislik icin ben de onu dusunuyorum. Bitirdi beni ya. Ilk bastan beri bu mevzu daha ilk oldugundaki rahatligini hatirliyorum. Piskin piskin sen kiskancsin diyisini. Her sey gozumun onune geliyor. Insan bu kadar yalan soyleyebilir mi ? Olur mu bu kadari?
Sukurler olsun ki cikti. Kim bilir belki biz nisanliyken de aldatiliyodum.

Ben nasil bekleyeyim bu evde ? Bu adamin yuzune bakmak beni hasta etti. Inanim egzamalarim o kadar kotu halde ki. Dun acilde kortizon ignesi vuruldum.
Her yerim sis kan akiyor artik kasimaktan.
Ne hale geldim ben.
Allahim sen bu adami pisliginde bog. Benim hakkima boyle girdi ya zehir zikkim olsun her sey.
Lütfen terk et o evi ya da adamı koy kapının önüne... Kendine bunu yapma , değmez. Kısa süre çalıştığım çok büyük bir firma vardı. Çalıştığımız ofiste evli 4 ayık bir kızı olan 30 lu yaşlarının sonunda bir adam ve 20 li yaşlarının başında bir kız vardı. İlk ofise girdiğim gün kızın bana tuhaf düşman bakışlarını yakalamıştım , sonra nedenini anladım geri zekalı beni ofiste kendine rakip görmüştü... O ikisinin arasında bir şeyler olduğunu ilk gün anladım hatta fotoğraflarını çekip yönetime vermek istedim ama sonra bana ne ya zaten ortamdan haz etmediğim için de işi bıraktım. Geçenlerde o ofisten biri facebokk eklemiş kabul ettim kendi halinde bir kızdı ekleyen. Bir baktım o iki pislik evlenmişler , bir tane oğulları olmuş , Paris te el eleler... Çok mutlular... Acaba diğer zavallı kadın neler yaşadı... Pislik bunlar...Onlara hiç bir şey olmaz , ne yazık ki dünya kötülerin dünyası... O yüzden sağlığından olma yoluna bak artık...

Inanin diyecek soz bulamiyorum. Bir insan evladi bu kadar mi serefs.z olur
Neden benimle evlendi neden bana oynadi.
Bu kadar mi seref yoksunu olur.
Avukat bulacagim. Yuzune her seyi soyleyip bu pisligi burda birakacagim. Yoksa ben yakinda stresten mide kanamasi gecirip ölürüm :((((

Back