Esimin derdi ne ??

Arayanin kimliğini gisteren prigramlar var onalrdan baktinizmi kadinin nunarasina

aslinda ekinizde cok saglam bi delil var.kadinin numarasi var daha ötesi varmi.öyle veya böyle araya birilerini sokarak kadinin kimligine cok rahat ulaşirsiniz.

Dediğim programlarda bumara sorgulatin.çikmazsa 11880 den numaradan isim sorgulatin.ordanfa cukmazsa eşinizin operatörü olan firma çalisanlaribaraciligiyla keson ve kesin öğrenebelilirsiniz kimin oldugunu ama belki araya birilerini kotmaniz gerekebilir.çok büyük ihtimal eşinizin operatöruyle aynidir kadininkide tani direk gidip oraya yoğunlaşin.siz kadina ulaşmadan katiyen esinizden yana bi sonu elde edemezsiniz.bide bence onlarin ilişkiso bitmiş şuan.siz kamerada koysaniz adam.uletisime gecmez artik.yaşanadi ve bitii diyo esiniz ama kadin bitirmiyo bence ve şantajlara vs başladi.azbucuk olatin başi görünecek gibi olunca da esinizde hepten iplerini kopardi.ancak bu kaos ortamnfa engelledi ve şuan hem ondan kurtuldugunu hem sizi kandirip olayi kapattigini düşunuyor

Kizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.

Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??

Bulusmuslar benim de gidecegim gun beni kandirip bulusmuslar. Allah kahretsin o adami.
Bana yalan soyledi. Bagirip cagirip defolup gitti evden. Kadini aradigimi duyunca cildirdi. Bagirdi cagirdi.
Bulustugunu soylicekmis ama ben kavga cikarcakmisim, benim kiskancligimdan bezmis ondan dememis. Kiskanclik dedigi de kadinin gecenin bi yarisinda mesaj atmasini anormal bulmam,siirler yazmasini garip bulmam. Cok kotuyum cok

Guncelleme ; kizlar yardim edin cok igrenc bir oyunun icindeyim. Nasil ortaya cikaririm lutfen fikirlerinizi yazin.
Her seyi anlatiyorum uzun olacak ama anlamaniz acisindan
*esim dun gece telini sanki ozellikle evde birakarak gitti. O kadindan hic mesaj gelmedi onun yoklugunda
*eve gecenin bi yarisinda geldi,yurumus. Agladi yeminler etti, yalvardi,kopek gibi pisman oldugunu soyledi
* aciklamasi su aynen yaziyorum: kadin bunu aramis cok asik oldugunu soylemis, esim sinirlenmis kapatmis. Kadin bulusmak istemis eger gelmezse beni arayacagini herkese asik oldugumuzu soylerim demis. Esim de korkmus. Olmayacagini soylemek icin gitmis.
* kadin onu engellerse,yine dayanamayacagini herkesi arayacagini soylemis. Kendi kendine birakacagini soylemis. Esim de engelleyememis.
*bu sabah ise gitmedi, kadini ara dedim. Benim burda oldugumu da soyleme dedim. Aradi kadin piskin piskin cevaplar. Esime sen bana mi kaldin,bana bi sans ver. Arkadas kalmaya devam ederiz,karinin haberi olmaz. Karsiliginda esimden cok buyuk kufurler,sinir krizi.
*esim telefon konusmasi sirasinda esine soylerim demesine ragmen kadinin soyle,ben de bana asildigini soylerim dedi. Bu rahatlik nerden geliyor?
* sanki bu konusma bir oyun cunku fazla mukemmel. Ruh hastasi asik bir kadin ve piskinligi onun karsisinda magdur,masum ve cok ofkeli bir koca
* fazla mukemmel,hayatin olagan akisina uymuyor. Kadina sanki her gun arayip kufrediliyomuscasina rahat. Adam da magdur ama esinden gizli her turlu b.ku yemis bulusmus
* ayrica sabah teli arayinca kadin sak diye acti. Garip
*dun kadini ben aramistim. Bugun waptan engellenmisim. Garip
*dun teli evde birakmasi. Garip
*yine dun bana bunlari anlatabilecekken disari kacarcasina cikmasi garip
Ve daha garip olan cok sey var. Ilk basta olayin sokundan ve adrenalinden ve maalesef kocamin adam oldugunu zannederek inandim. Ama her sey cok sacma.
Igrenc bir oyundayim. Ortaya cikarmam lazim.

Syf 40. Oyle bir kadin yok. Aldatiliyorum.
O kadinla anlasmistir. Oyun kurmuslardir. Seni artik gorusmeyeceklerine inandirmaya calisiyorlar.

Telefonunuzun ses kayıt kısmını açın,eşinizin göremeyeceği bir yere koyup bir akşam dışarı çıkın komşu vs.aklima bu geldi.Allah yardimciniz olsun

canım benim ya Allah kolaylik versin çok uzuldum kendi başıma gelmiş gibi oldum okurken. ki aldatilmanın ne olduğunu biliyorum ben de çok aksiyonlu günler gecrdim kan kusmak nedir biliyorum.

su an kesinlikle soğukkanli ol ne kadar zor olsa da, rol yap. ınanmis ve konuyu kapatmış gibi. gunden güne daha az saklayacak ve sonunda yakalanacak emin ol. dedektife falan gerek yok kendin halledersin bu durumun basindaki şüphelerin bile ne kadar zeki bir kadın olduğunu gösteriyor ve zaten zekanla cozmussun buraya kadarını.

ilişkilerinin evliliğinden uzun olmsi muhtemel, bu konuda cok yazacak şeyim var ama telefondan giriyorum simdi. su e devlet sifresini ogrenmeye bak, orada adına acian hatlar yaziuor, soy geçmişini falan bahane et merak ettim sizin sulalede ne isimler varmis falan ama suphelendirme bunu yaparken. ya da telini alma sansin varsa şifre unuttum dersin.

konuyu takipteyim, sakin olmaya çalış

Geçen yıl bir avukatla görüştüm bu konuyu kuzenim için oradan biliyorum bende, şiddetli geçimsizlik vardı şu kişiler de şahit diye 2 şahit gösterince sebepsiz evi terk etmeye girmiyor dedi. Siz bu süreci bizzat yaşamışsınız tabi daha iyi bilirsiniz benim görüşmem biraz daha yüzeysel oldu. Öyle diyorsanız doğrudur :)
Evet canım iki taraf içinde ikişer şahit olması gerektiğini ve benim evi asla terketmemem gerektiğini söylemişti benim avukatım zaten benim eski eşim eve gelmiyordu ve lojmanda oturuyorduk oranın kamera görüntülerini alırsak eve gelmediğini ispatlarsak hemen boşanırsın çünkü evi terkeden boşanma davası açamaz suçlu konumuna düşer demişti kadın. Zaten ona da gerek kalmadı. Çünkü ben boşanma davasını açınca eski eşim olacak kişi sabaha karşı alkollü şekilde eve gelip bana silah çekti boşanmamam için. Evde bağırış çağırış oldu çekti gitti peşinden bende savcılığa gidip şikayet ettim 1 ay görevden alındı ve 3 ay uzaklaştırma verildi bu rapor sayesinde tek celsede boşandım ben ;) hem böylece evide terketmemiş oldum .

Başka bir konuda daha benzer mesajınıza rastladım. Bir yıllık süre sadece anlaşmalı boşanma için getirilmiş, çekişmeli boşanma davası için değil. Ayrıca şiddetli geçimsizlik dediğiniz de bir boşanma nedenidir. Anlaşmalı boşanmada da, çekişmeli boşanmada da gerekçe olarak gösterilebilir. Başka bir dava türü değil yani.

Son olarak evi terkeden kişinin dava açamaması diye birşey söz konusu değil. Herkes boşanma davası açabilir, yargılama neticesinde hakim kusurlu bulur ya da bulmaz, o farklı bir konu. Ve bu konuda yeni çıkmış bir yasa da yok.

Bence hukuk ve sağlıkla ilgili konularda yorum yaparken daha dikkatli olalım.
Ben bana avukatımın söylediğini söylüyorum canım ben boşanırken öyle konuştu kendisi ;) çekişmeli ve şiddetli geçimsizlik aynı şey zAten ama şiddetli geçimsizlik olunca iki taraftan da ikişer şahit olması gerektiğini söyledi ben öyle boşandım tam bir sene dolar dolmaz.

Ne kadar samimisin Allah senden razi olsun.
Suan evde ve aldatildigima eminim. Hissediyorum. Sadece ispatlayamiyorum her sey dugumlendi bogazimda. Ortada onlarca yalan var hangi birini dusuneyim. Oyle bir kadin bile yokmus. Belki bu eski sevgilisiydi belki biz evlenirken de gorusuyolardi.
Hic konduramadim bu adama. Simdi dusunuyorum anneme gidicem arkadasa gidicem diye gitmelerinde belki hep o kadinlaydi. Eve gelip bana asik rolleri yapti. Allah onu ve o kadini pisliklerinde yasatsin. Kurtulmak istiyorum. Sacim tutam tutam elimde kaliyor, egzama kapladi her yerimi stresten. Dik durmaya calisiyorum belli etmemeye calisiyorum. Dualara cok ihtiyacim var. Cok ama cok tesekkur ederim iyi ki yazdin.
Off o dönemde benimde her yerimi egzama kaplamıştı zaten egzama kaşındırıyor bir de o moralle ben iyice kaşınmaya başlamıştım sinirden. Güçlü ol ve şakın karşısında güçsüz durma sonra da eziksin diyorlar :( Hepsinden önemlisi içine kapanma çok düşünüp kafanı yorma sağlığını düşün herşey kendiliğinden oluyor zAten ;)

Ben bana avukatımın söylediğini söylüyorum canım ben boşanırken öyle konuştu kendisi :KK66: çekişmeli ve şiddetli geçimsizlik aynı şey zAten ama şiddetli geçimsizlik olunca iki taraftan da ikişer şahit olması gerektiğini söyledi ben öyle boşandım tam bir sene dolar dolmaz.

Hukukta her vaka kendi özellikleri çerçevesinde ayrı ayrı değerlendirilir. Genellemeler yapmak doğru olmaz. Evet terkeden taraf kural olarak hatalıdır, ancak bu kuralı her duruma uygulamak adil olmaz. Aksi halde keyfi şekilde aile birliğini bozan ile şiddet gördüğü için evden kaçmak zorunda kalan kadını aynı kefeye koymuş oluruz.

Kusur konusunda avukatınızın sizin koşullarınız için verdiği bilgileri genel bilgiler gibi paylaşırsanız, yanlış yönlendirebilirsiniz. Sadece bunu belirtmek istemiştim.

Geçmiş olsun size de, yaşadıklarınız yıpratıcı imiş, mutlu bir hayat dilerim.

Hukukta her vaka kendi özellikleri çerçevesinde ayrı ayrı değerlendirilir. Genellemeler yapmak doğru olmaz. Evet terkeden taraf kural olarak hatalıdır, ancak bu kuralı her duruma uygulamak adil olmaz. Aksi halde keyfi şekilde aile birliğini bozan ile şiddet gördüğü için evden kaçmak zorunda kalan kadını aynı kefeye koymuş oluruz.

Kusur konusunda avukatınızın sizin koşullarınız için verdiği bilgileri genel bilgiler gibi paylaşırsanız, yanlış yönlendirebilirsiniz. Sadece bunu belirtmek istemiştim.

Geçmiş olsun size de, yaşadıklarınız yıpratıcı imiş, mutlu bir hayat dilerim.
Kimbilir belki de öyledir canım haklısındır ;) evet çok zor günler yaşadım teşekkür ediyorum Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ;)

E devlete internet bankacılığı ile de girilebiliyor :) onun şifresini biliyorsan da girebilirsin. İnşallah her şey hayırlısıyla çözülür. Bu süreçte sağlığına dikkat et hiç kimse ve hiçbir olay senden kıymetli değil

Hepinize tesekkur ederim. Numarasindan ismini buldum kadinin. Isim alakasiz bisey cikti. Internette profilini de buldum bekar. Ikisi de ayni kurumda calisiyor. Ayni uniden mezunlar kiz bundan kucuk.
Butun bunlari suratina carpmamak icin cok zor tutuyorum kendimi.
Butun gun agladim. Hasta oluyorum dayanamiyorum. Birakip gitmek istiyorum her seyi.

Back