Esimin derdi ne ??

geçerli sebepleri ve şüpheleri varsa bir sorun çıkmıyor diye biliyorum ben. çevresinden birkaç şahit istiyorlar sadece evde sorun yaşadığına dair eğer karşı taraf bu konuda harekete geçerse. yine de iyice araştırın tabi sonradan bir aksilik olmasın
Ama elinde bir darp raporu yada delil yok şuan.. bende benzer şeyler hatta daha fazlasını yaşadım 2016’da boşandım oradan biliyorum canım

Ama elinde bir darp raporu yada delil yok şuan.. bende benzer şeyler hatta daha fazlasını yaşadım 2016’da boşandım oradan biliyorum canım
Geçen yıl bir avukatla görüştüm bu konuyu kuzenim için oradan biliyorum bende, şiddetli geçimsizlik vardı şu kişiler de şahit diye 2 şahit gösterince sebepsiz evi terk etmeye girmiyor dedi. Siz bu süreci bizzat yaşamışsınız tabi daha iyi bilirsiniz benim görüşmem biraz daha yüzeysel oldu. Öyle diyorsanız doğrudur :)

Merhaba konunuzu başindan beri takip ediyorum.Allah yardimciniz olsun. Benim aklima bir fikir geldi ama nasil olur bilemem.eşinize dışarda işiniz oldugunuzu soyleyip evinizin bir odasinda saklansaniz belki kadınla telefonda konuşur

Canim cok tesekkur ederim. Senin fikrin benim aklima sunu getirdi. Eve ses kayit cihazi ve kamera mi yerlestirsem bir iki gunlugune de anneme giderim. Evde kesin arar. Kizlar ne dersiniz olur mu

Evet sebebi de bu derim. O zaman delil sayilir degil mi. Asla aklina benim boyle bir sey yapacagim aklina gelmez. Inanmis gibi yapiyorum soylediklerine.
Nasıl oyuncuymuş adam her şeyi planlamış kadına arkadaşım demeler falan rezil et onu da kadını da insanlığın yüz karaları

Hayatım zaten şuan 9 aylık evlisin boşanamazsın 1 sene dolmadan ne çekişmeli ne de anlaşmalı boşanma olmuyor. Bende 1 sene dolmasını bekleyecektim ama sonra öğrendim ki eğer karşı tarafta kabul ederse boşanmayı şahitlerin huzurunda şiddetli geçimsizlik olarak boşanma davası açılabiliyor. Ama benim eski eş hiçbirine yanaşmadı. Ben zorla boşandım :KK66:

Başka bir konuda daha benzer mesajınıza rastladım. Bir yıllık süre sadece anlaşmalı boşanma için getirilmiş, çekişmeli boşanma davası için değil. Ayrıca şiddetli geçimsizlik dediğiniz de bir boşanma nedenidir. Anlaşmalı boşanmada da, çekişmeli boşanmada da gerekçe olarak gösterilebilir. Başka bir dava türü değil yani.

Son olarak evi terkeden kişinin dava açamaması diye birşey söz konusu değil. Herkes boşanma davası açabilir, yargılama neticesinde hakim kusurlu bulur ya da bulmaz, o farklı bir konu. Ve bu konuda yeni çıkmış bir yasa da yok.

Bence hukuk ve sağlıkla ilgili konularda yorum yaparken daha dikkatli olalım.

Allah seni tez zamanda bu çıkmazdan kurtarsın, sana çok dua ediyor olacağım.
Umuyorum biz tamamen kuruntu ve paranoya yapıyoruzdur ha eğer öyle değilse de tez zamanda kurtul inşallah.
Ne olur üzülme, yıpratma kendini, kesinlikle değmez.. bekar ve yanlız olman böyle pisliklerin içinde olmandan çok daha iyidir. Önüne bakacaksın ve yeni bir hayatın olacak.

Allah seni tez zamanda bu çıkmazdan kurtarsın, sana çok dua ediyor olacağım.
Umuyorum biz tamamen kuruntu ve paranoya yapıyoruzdur ha eğer öyle değilse de tez zamanda kurtul inşallah.
Ne olur üzülme, yıpratma kendini, kesinlikle değmez.. bekar ve yanlız olman böyle pisliklerin içinde olmandan çok daha iyidir. Önüne bakacaksın ve yeni bir hayatın olacak.

Ne kadar samimisin Allah senden razi olsun.
Suan evde ve aldatildigima eminim. Hissediyorum. Sadece ispatlayamiyorum her sey dugumlendi bogazimda. Ortada onlarca yalan var hangi birini dusuneyim. Oyle bir kadin bile yokmus. Belki bu eski sevgilisiydi belki biz evlenirken de gorusuyolardi.
Hic konduramadim bu adama. Simdi dusunuyorum anneme gidicem arkadasa gidicem diye gitmelerinde belki hep o kadinlaydi. Eve gelip bana asik rolleri yapti. Allah onu ve o kadini pisliklerinde yasatsin. Kurtulmak istiyorum. Sacim tutam tutam elimde kaliyor, egzama kapladi her yerimi stresten. Dik durmaya calisiyorum belli etmemeye calisiyorum. Dualara cok ihtiyacim var. Cok ama cok tesekkur ederim iyi ki yazdin.

Ne kadar samimisin Allah senden razi olsun.
Suan evde ve aldatildigima eminim. Hissediyorum. Sadece ispatlayamiyorum her sey dugumlendi bogazimda. Ortada onlarca yalan var hangi birini dusuneyim. Oyle bir kadin bile yokmus. Belki bu eski sevgilisiydi belki biz evlenirken de gorusuyolardi.
Hic konduramadim bu adama. Simdi dusunuyorum anneme gidicem arkadasa gidicem diye gitmelerinde belki hep o kadinlaydi. Eve gelip bana asik rolleri yapti. Allah onu ve o kadini pisliklerinde yasatsin. Kurtulmak istiyorum. Sacim tutam tutam elimde kaliyor, egzama kapladi her yerimi stresten. Dik durmaya calisiyorum belli etmemeye calisiyorum. Dualara cok ihtiyacim var. Cok ama cok tesekkur ederim iyi ki yazdin.
İspatlayacağım diyede çok katlanma bu eziyete, ben diğer arkadaşlara çokta katılmıyorum, belli etme şöyle böyle. Anlasın huzursuz olduğunu seni kandıramadığını anlasın. Sen er yada geç zaten boşanacaksın böyle bir durum varsa. Karşısına geçip zamanı geldiğinde;sor nasıl miden alıyor neden böyle bi hayat istiyorduysan benim günahıma girdin diye. Kafana bişey takıldığında kendini kötü hissettiğinde konuşmak istersen özeldende yazabilirsin.. lütfen kendine dikkat et, bak ondan kurtulmak istiyorsan kendine iyi bakmak zorundasın, biliyorum zor ama kendine mukayyet ol ki istediğin gibi atlatasın bu süreci.
Umarım yanılıyoruzdur.İnşallah çok mutlu olursun.

İspatlayacağım diyede çok katlanma bu eziyete, ben diğer arkadaşlara çokta katılmıyorum, belli etme şöyle böyle. Anlasın huzursuz olduğunu seni kandıramadığını anlasın. Sen er yada geç zaten boşanacaksın böyle bir durum varsa. Karşısına geçip zamanı geldiğinde;sor nasıl miden alıyor neden böyle bi hayat istiyorduysan benim günahıma girdin diye. Kafana bişey takıldığında kendini kötü hissettiğinde konuşmak istersen özeldende yazabilirsin.. lütfen kendine dikkat et, bak ondan kurtulmak istiyorsan kendine iyi bakmak zorundasın, biliyorum zor ama kendine mukayyet ol ki istediğin gibi atlatasın bu süreci.
Umarım yanılıyoruzdur.İnşallah çok mutlu olursun.

Canim beni anliyorsun cunku benim buna katlanmaya gucum de cok yok.
Insallah sen de. Rabbim gonlune gore versin. Insallah ben de bir rahat nefes alirm. Belki hic acik vermeyecek belki artik iliskileri bitti ve her seyi sildi. Ben ne kadar katlanacagim bu duruma. Cok gucum yok su kameradan da bisey cikmazsa alip karsima konusacagim. Yine bagirir cagirir her seyi bana yikip kacarsa birakacagim bu evliligi.

Back