Esimin derdi ne ??

Merhaba konunuzu yakından takip ediyorum benimde buna benzer durumum oldu eşim biriyle görüşüyor telefon no var resim var ama isim yoktu bende telefonuma numarayı kaydedip tw....r isimli programı indirdim orda rehberinle eşleştir diye bir seçenek çıktı eşleştirince otomatik karşıma çıktı o şahıs

Merhaba. Numarayi her yere yazdim ama sosyal medya hesabi cikmadi

Bu kadarı benim bile aklıma gelmedi.
Kesin eşinin ortamlarından biri konuştuğu kadın.

Numarası hiçbi sosyal medyada çıkmadıysa aralarında görüşmek için alınmış bir hattır. Eşin karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden herhalde..

Bizzat takip ederek te bence yakalarsın.
Anlattığın şeylerden uzun soluklu bi ilişki gibi geldi bana

Bizzat takip de edecegim. Eve kamera da yerlestirecegim. Bunlarin pisligini ortaya cikarmam lazim.
Bence de uzun. Cok igrenc degil mi belki benim evliligimden daha uzundur.

Cok uzucu.. yipratici seyler yasamissiniz. Eger ortada gercekten boyle bir durum varsa esinize ayri o kadina ayri dava acabilirsiniz sanirim. Savciliktan vs tel kayitlarini istetebiliyormusunuz bilemem ama mutlaka vardir bir yolu. Allah gonul ferahligi versin.. sabir versin. Aldatan kendini aldatir.

Bu kadar asagilik iste.
Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Ayni sehirdeyiz ve simdiye kadar sk sk gorustuler bence.
Eğer maddi manevi çökertiyorsa bu konu, kendini yorma.
Allah'a havale et, boşan.
Hiçbir şey senden, sağlığından kıymetli değil.

Ne halt yerse yesinler.

Bizzat takip de edecegim. Eve kamera da yerlestirecegim. Bunlarin pisligini ortaya cikarmam lazim.

Var oyle erkekler...1 tane kadın oluyor sürekli hayatlarında, sığındıkları liman gibi, sex te yaşanıyor, dertleşiyorlar..ama evlenmek için mantıklı bulmuyorlar o kişiyi. Sonra gidip baskasıyla evleniyorlar ama o kadını da hayatından cıkarmıyor hep tutuyorlar...Belki böyle bişeydir...Sen boşansan da boşanmasan da o kadın hep hayatında olacak...Çok sık görüşmezler mesela ama senle kavga ettiğinde falan soluğu orda almıştır...Eğer dediğim tip adamsa...Edevlet şifresini ele geçir hatlarına bak derim. Edevletten hadi senin soyaycagını sorgulatalım merak ettm de oturt pc başına, şifre girerken bak mesela..

Ama ben olsam dedektif tutardım peşinden takip etmekle zor

Kadinin adini bile bilmiyorum. Dusunebiliyo musun beni aylarca uyutmuslar o kadini ne zamandan beti ekledi. Ve yuzsuzluge bakar misin arkadasim dedi liseden.
Insallah kanit bulabilirim de rezil ederim bunlari.

burada arkadaslar whatsapp web diye bir seyden bahsediyorlar onu yükleme sansiniz yok mu? Zamanla bulabilirsiniz kanit aslinda mesela bu ogrendiklerinizden esinizin haberi var mi eger yoksa konusma bahanesi ile cagirip kendi telinizden yine kadini aratabilirseniz birde konusmayi kaydederseniz en azindan elinizde birseyler olur

Pislik ya. Midemi bulandiriyor. O kadinla ne b.k yerse yesinler. Ben bunlardan kurtulayim da.
Cok sagol canim.

Adını kullandıgı gerçek kadın yani gerçek arkadaşı olan kişi varya. Bu iş ortaya çıkınca ona da ulaş senin adını kullanıyolar dolamdırıcı çete bunlar namusunla oynuyolar diye söyle haberi olsun kadının adını kullanıyo resmen kocanın sevgilisi

Yok canim hic birinden haberi yok. Inanmis gibi yaptim. Maalesef bunlar o telden mesajlasmiyor. Adamin baska hatti ve teli oldugunu dusunuyorum. Kadin ordan korkutmak icin mesaj atiyor.

Yaratiklar. Pislik ya soyadini baska verdi ve onlara oyle desem de ispatlayamiyorum.
Baska arkadasi kastettim der cikar isin icinden. Bu kamera isi iyice mantikli geliyor bana. Ordan sanki biseyler cikar.

Yaratiklar. Pislik ya soyadini baska verdi ve onlara oyle desem de ispatlayamiyorum.
Baska arkadasi kastettim der cikar isin icinden. Bu kamera isi iyice mantikli geliyor bana. Ordan sanki biseyler cikar.

Teli işyerinde bırakıyorsa sadece gündüz dısardayken konusurlar..
Edevlet e gir şifremi unuttum a basarak şifreyi ele geçirmeye çalış ama eşinin tc sini almalısın önce

Arastirdim 1 hafta takip 10 bin lira. Bu kadar beklemiyordum. Cok fazla. Nakit istiyorlar ve suan vermem mumkun degil. Bir de su aralar cok dikkatli.

Aslında hersey ortada zaten enguzeli arkana bile bakma davayı aç..delile gerek yok mahkemede anlat zaten hakimler kadınlardan yana, anlar aldatıldıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…