- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Starshine91
-
Çok üzgünüm senin adına konunu en başından sonuna kadar okudum ...bu ikinci yorum yapmışımdı sana maalesef bende 5 sene sevgililik döneminden sonra evlendim 8 ay sonra aldatılmaya başladım. Allah bildiği gibi yapsın bunları. Seni çok iyi anlıyorum elinde bir kanıt olmayınca da ruh hastası paranoyak muamelesi görüyorsun ve azarlanıyorsun ben çok sevdiğim halde boşandım çünkü hayatımın en güzel günlerini öyle yalan dolan ve ihanet ile geçirmek istemedim. Çok acı çekmiştim ben. Bir de boşandıktan sonra da kurtulamadım sürekli pişmanlığını dile getirdi yeniden evlenmek istedi ama benim psikolojimi mahvetmişti şimdi zar zor anca kurtuldum boşandıktan sonra 1,5 senede ama bir sürü sağlık soru ile uğraşıyorum. Sen sen ol kendinden başka kimseyi düşünme benim gibi karaları bağlama ne olursa olsun herşey bizim için en hayırlı olanı Allahtan.. ve hayırlısı de önüne bak kuZum
En büyük şansınız çocuğunuzun olmaması. Mantıklı bir karar vereceğinize eminim. Paranoya ve kıskançlık değil çünkü artık bu. Hayır ortada bişey olmasa niye o kadar yalan söyledi ? Kendini haklı çıkarmak için bir sürü senaryo da yazar şimdi. Allah yardımcınız olsun..
Hayatım zaten şuan 9 aylık evlisin boşanamazsın 1 sene dolmadan ne çekişmeli ne de anlaşmalı boşanma olmuyor. Bende 1 sene dolmasını bekleyecektim ama sonra öğrendim ki eğer karşı tarafta kabul ederse boşanmayı şahitlerin huzurunda şiddetli geçimsizlik olarak boşanma davası açılabiliyor. Ama benim eski eş hiçbirine yanaşmadı. Ben zorla boşandımCanim Allah senden razi olsun. 9 aylik evliyim ve Allah bilir ne zamandir aldatiliyorum. Hala gozumun icine baka baka yalan soyluyor. Ya ben bi sekilde o kadina ulassaydim. O kadini nasil alet eder ? Ya bisey deseydim yazjk gunah degil mi ya esiyle arasini bozsaydim. Adam da zerre seref kalmamis. O kadar iyi yalan soyluyor ki igreniyorum. Gunlerdir tutam tutam sacim dokuluyor. Dun gece agzima kan kokusu geldi. Kan kusuyorum resmen.
Delilim yok bi sekilde sen uyduruyosun diyecek. Delile gerek var mi artik onu da umursamiyorum. Bir an once cekip gitmek istiyorum cehennem oldu bu ev bana
Sabret mutlaka acik verecek
Takip ettirme imkanin varmi
Yada kendin takip etme
Hayatım zaten şuan 9 aylık evlisin boşanamazsın 1 sene dolmadan ne çekişmeli ne de anlaşmalı boşanma olmuyor. Bende 1 sene dolmasını bekleyecektim ama sonra öğrendim ki eğer karşı tarafta kabul ederse boşanmayı şahitlerin huzurunda şiddetli geçimsizlik olarak boşanma davası açılabiliyor. Ama benim eski eş hiçbirine yanaşmadı. Ben zorla boşandım
Basta kocana inandim amaVar onu da arastiriyorum.
Kadin kesinlikle burda yasiyor ve bence kadinin napiyosun nasilsin mesajlari tehditti. Ama o pislik adam beni en basindan beri kandirmis ve aldatmis.
Basta kocana inandim ama
Gercekten parcalar birbirine uymuyor
Sadece ispatlanmali
Blof bile atsan yer aslinda
Herseyi ogrendim birde senden dinlemek istiyorum gibi
Aaa bak onu söylemeyi unuttum yeni yasalara göre evi terkeden kişi suçlu durumuna düşüp boşanma davası açamıyormuş yani şimdilik o evde durman gerekiyorBari sununla ayni evde yasamiyim. Acik verecek mi sence bu pislik
Ben senin yerinde olsam takip ederimAsiri yalanci. Yalani o kadar rahat soyluyor ki isine gelmeyince de bagris cagris. Sen hastasin demeler.
Simdi dersem bu baska bi arkadas diyecek kadin hakkinda hic bisey bilmiyorum.
Çok üzüldüm durumunuza açıkçası inşallah sizin için en iyi şekilde çözümlenir. Aklıma şöyle bir şey geldi. Kadının aradığı numarayı kime ait diye sorgulatabilirsiniz. Eğer çıkarsa en azından adı soyadı netleşir.
geçerli sebepleri ve şüpheleri varsa bir sorun çıkmıyor diye biliyorum ben. çevresinden birkaç şahit istiyorlar sadece evde sorun yaşadığına dair eğer karşı taraf bu konuda harekete geçerse. yine de iyice araştırın tabi sonradan bir aksilik olmasınAaa bak onu söylemeyi unuttum yeni yasalara göre evi terkeden kişi suçlu durumuna düşüp boşanma davası açamıyormuş yani şimdilik o evde durman gerekiyor
Casus program indiremedinmi yada whatsapp i silip yuklemeyi denedinmi
geçerli sebepleri ve şüpheleri varsa bir sorun çıkmıyor diye biliyorum ben. çevresinden birkaç şahit istiyorlar sadece evde sorun yaşadığına dair eğer karşı taraf bu konuda harekete geçerse. yine de iyice araştırın tabi sonradan bir aksilik olmasın
Nabız yoklamış olabilir annenize bişey anlattınız mı diyeYa size bisey daha diyim.bugun annem aradi o pislik serefs.z onu aramis starshine iyi degil anne diye. Annem iyi misin kizim falan dedi. Biraz yorgunum dedim kestirip attim. Ne simdi bu ? Napmaya calisiyor pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?