Esimin derdi ne ??

Ayni şeyi whatsup icinde yap.cogunluk ordan haberlestiler bence.ayrica kadinin kim oldugunu da eski ortak lise arkadaşlarindan ögrenebilirsin biraz irdelersen.buda şu işine yarar.eğer neticede esin suclu çikarsa sende kadinin hayatini altüst edersin bakarsin bellimi olur..herkes payini almiş olur

Kesinlikle oyle yapmayi dusunuyorum. Esimin liseden arkadasi var ondan ogrenicem. Herkes yasadigi pisligin hesabini versin. Rabbim cikarsin ortaya tum pisliklerini.

Madem begece yapacaksin son bikac sey söyliyeyim sana.tahmin etmediğin şeylerde görebilirsin belki.herşeye hazirlikli ol sogukkanli olmaya gayret et olabildigince.ne bulursan bul donakalma.şu hayatta olmaz dediğin herşey olur.herşey bizim icin yaşanacaksa yaşaniŕ... ne bulursan bul asla renk verme gece gece.hele bi günduz olsun kafan yerine gelsin.ne yapacagina adamakilli karar ver.gurur yapip gece gece bi fevrilik yapma.herşeyin zamani ve usuluyle yaparsan kazanan sen olursun.ne bulursan bul o evden cikip gitmeden asla renk verme.önünde koskoca 1 günün olcaak nasilsa

118 den ustune kayitli baska hat varmi ogrenebilirsin belki baska telefon kullaniyor
Yada sosyal medya uzerinden yazisiyor
Madem teli ortada sifresiz casus program yukle
Konusuyorsa siliyordur kayitlari
o e-devletten de öğrenilebilir ama bunu yapmaya niyeti olup izini belli etmek istemiyor ise başkasının üstüne olan bir hat alabilir

Bence bu kadınla eşiniz ikisi planlı hareket ediyorlar ve ikiside birbirinden razı ortada zorlamayla olan bir ilişki yok sizi kandırmalarına izin vermeyin ve esinize tavrinizi net koyun ya hattini degistirirsin cikartirsin hayatimizdan o kadini yada ben seni cikartacagim hayatimdan diyip kararli olmaniz lazim..

Esim olacak pisligin bahsettigi arkadasi 5 ay evvel doktorasi icin Fransa'ya gitmis.
Bana verdigi soyadi da yanlis sadece isimler tutuyor. Kadini hic bir hesaptan bulamama sebebim soyisminin yanlis olmasiymis. Lisedeki arkadasini aratinca her yerde cikiyor. Evli ve cocugu var.
Bu kadini silip digerini buymus gibi ekledi. Belki adi da yalandir. Bu sehirde oldugnu dusunuyorum o kadinin.
Ben bu adamdan korkuyorum artik.

Canım ortada çocugunuz yokken ayrılmanız daha kolay ama ilerde çocuk olursa ayrilmaniz zor olur ve boyle tip insanlar degismez birkere aldatan bircok kere daha aldatiyor ve esinizin yaptigi seylerin sucunu size mal etmesine izin vermeyin kiskancsin diye sizi suçlaması tamamen kendini hakli cikarma çabasi kendinizide suclamayin bence psikolojik olarak bir uzmana gidin anlatin durumu kendinizi uzmeyin ve dogru mantikli dusunup karar verin ve hayatiniza bakin bu insanin sizin hayatinizi mahfetmesine izin vermeyin.

Canim hic hayirli seyler yok. Her sey birbirine girdi. Evlendigim adami taniyamiyorum.
Bak canım senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bire bir ben bu adama güvenme derim ama hiçbirşey yokmuş gibi de davranma çokta üzerine gitme biliyorum bunu yapmak çok zor ama.. bu arada esin uyurken telefonundan watssap uygulamasını silip geri yükle yüklenince orada eski mesajları ger yükle diye bir şey gelecek hepsini yükle yap ben öyle yaptım ve buldum ama yapmadan önce kadın watssaptan engelliyse engelini aç ondan sonra watssapı telefondan kaldır yeniden uygulamayı yükle

Canim Allah razi olsun. Bosanacagim asla duramam ama asiri yalanci ve pislik. Arkadasi bile degil. Ne zamandir aldatiliyorum kim bilir. Hic bir kanitim yok.

Guvenir miyim arkadasim dedigi kadin liseden arkadasindan ogrendigim kadariyla suan yurt disinda. Resmen sevgilisine arkadasim diyerek beni kandirdi. Ne zamandir onunla mesajlasiyolar ne zamandir gorusuyolar. Allah belasini versin. Whatsappinda hic bisey yok baska hatti var kesin. O kadinin numarasini baska telden arayip savciliga verecegimi soyleyecegim.

Çok üzgünüm senin adına konunu en başından sonuna kadar okudum ...bu ikinci yorum yapmışımdı sana maalesef bende 5 sene sevgililik döneminden sonra evlendim 8 ay sonra aldatılmaya başladım. Allah bildiği gibi yapsın bunları. Seni çok iyi anlıyorum elinde bir kanıt olmayınca da ruh hastası paranoyak muamelesi görüyorsun ve azarlanıyorsun ben çok sevdiğim halde boşandım çünkü hayatımın en güzel günlerini öyle yalan dolan ve ihanet ile geçirmek istemedim. Çok acı çekmiştim ben. Bir de boşandıktan sonra da kurtulamadım sürekli pişmanlığını dile getirdi yeniden evlenmek istedi ama benim psikolojimi mahvetmişti şimdi zar zor anca kurtuldum boşandıktan sonra 1,5 senede ama bir sürü sağlık soru ile uğraşıyorum. Sen sen ol kendinden başka kimseyi düşünme benim gibi karaları bağlama ne olursa olsun herşey bizim için en hayırlı olanı Allahtan.. ve hayırlısı de önüne bak kuZum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…