Esimin derdi ne ??

Baştan sona senaryo herşey.palnini bilemem ama sakin sakin inanma onlara.uyanik ol ama brlli etme..bizim biralarda bi laf var işgilli g..t tingilder derler.adam bi haltlar yemese ta en baştan kartlarini açik oynardi böyleyken böyle hayatim kirtulamiyorum vs.derdi..belki de alacagini alan ve sıkılan kadından kurtulmak isteyen senin kocan.bak arkadaşım çok ama çok kuvvetli bi dua almişsin sen zamaninda mutlaka birinden, ki evliliğin ilerlemeden ömrünün en güzel yillari heba olmadan ve çoluk çocuğa karişmadan gerçek yüzünü gördün onun.hürsün hür her anlamda!! Bu öyle bi nimetki bilemezsin..çikip gider hayatindan ve birdaha asla suratini görmek zorunda kalmazsın hiçbir bahaneyle hiçbir mecburiyetle...öyle önemli ki bunlar öyle nimetki

Canım evden çıkınca konuşup var karımı seviyorum senle ayrılmamız laxım demiş olabilir. O da ne olur ayrılmayalım ben gizli de devam etmeye es uyum hiç çaktırmam mesaj atmam yeter ki beni bırakma demiş olabilir. Eşiniz de ben gece konuşacağım gerekirse seni arayacağız sen hazırlıklı ol.
Ben beni tehdit ettiğini o yüzden geldiğim üzerine kuracağım cümlelerimi. Güya buluşmaya da o yüzden gelmiş olacağım. Sen beni bırakmıyor olacaksın. Kocana söylerim dersem birşey bul, iftira ayarım o bana asılıyor derim de.
Anlaşmışlar. İnsan o kadar aşıksa birine karşısında bu kadar küçülmek istemez.
Sadece ilişkimizin devamı inanmasına bağlı derse bu kadar küçülür kadın, söylenenler gerçek değildir çünkü. Ahiliği şerefsizliği sadece karşıdakini kandırana kadardır. Danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum ben de.
Bence inanmış gibi görünme çünkü seni inandırmak zorunda. Ne yapsın ne etsin inandırsın

Son düzenleme:
Ben danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Kocan evden ayrılınca ona ulaşıp böyle böyle oldu devam edemeyiz veya ara verelim dediyse kadın da yalvarmış ben herşeyi kabul ederim, mesaj atmam seni aramam yeter ki devam edelim demiş olabilir. Eşinle kafa kafaya verip kadını suçlayacağını kadının kendisine iftira atmaktan korktuğu için buluştuğunu hatta ararsa senle bu yüzden buluştuk bile diyeceğini, küfredeceğini vb söylemiştir. Kocana söylerim dersem bana asıldı dersin yüne güle senden korkmuş olurum. Sen hazırlıklı bekle ben arayacağım yanında demiştir. Kadın da herşey planlı olduğu için küfürler karşısında kendini hiç asagılanmış hissetmemiştir. Çünkü asık bir kadın asla bu kadar küçülmeyi kabul etmez. Kendini ortalık malı gibi lanse etmiş telefonda. Yani kadın hiç mi savunmaz kendini.
Bence esin seninle ipi koparacak birseybyaptı. Şimdi engellese kadın şirret, engellemese sen diyorsun ne alaka? Buluşmaya da ya korkusundan ya seni sallamadıgı için hitti. Her ikisi de kötü.

Savcılık işini ciddi ciddi yap. Gidelim deme hafi gidiyoruz de. Bakalım işi yokuşa dürecek mi? Yarın gidelim işim var boşver vb derse pis kokular var bu işte.
Gelişmeleri yaz.

Ya resmen artik derdim kadin degil. Esim.
Esimin gereksiz rahatligi ve piskinligi.
Istiyorum ki o engellesin gerekirse ben de ararim.
Cok sagolun tavsiyeniz icin.
Aynı şeyleri bende yaşadım eski eşimden hayatım kadın İngilizdi ve evliydi defalarca kadını uyardım eşimi de uyardım ne kadın aramaktan vazgeçti ne de eşim engelledi bu böyle ara ara devam etti ve kadın inadına eski eşim evde iken yazıyordu kasıtlı.. ama şu var benim eski eşim çok kıpır kıpır bir adamdı benden önce kadınla beraber olmuş meğerse ufacık bir sorunda kadınla konuşuyor benim ile arası düzelince engelliyordu :) erkekler biz kadınları anlamıyor ya asıl erkekleri anlamak zor biz kadın olarak sevilmek değer verilmek istiyoruz ama onlar daha değişik :) neyse ki ben boşandım zor da olsa 2 sene oluyor ve daha anca kurtuldum diyebilirim ama bana yaşattıkları benden sağlık sorunları olarak çıkıyor durmadan bir yerimde birşeyler çıkıyor ameliyat oluyorum.. ve anladım ki ben bundan sonra aşık olacağım biri değil beni seven bana değer veren biri ile evleneceğim hoş zAten aşık da olamıyorum sana tavsiyem kalbinin sesini dinle eğer seni aldattığını düşünüyorsan yanılma payın hiç yok denecek kadar azdır kimse için kendini üzdüğüne değmez bunu sana yaklaşık 9 senedir bu gibi sorunlarla uğraşan bir kadın olarak söylüyorum sonuç elimde kalan bir sürü ızdırap ve sağlık sorunları

Nasıl çirkin bir durum bu böyle.. evet bence de çok garip olaylar dönüyor. Bence boşan diye uğraşıyor bu adam. Kadın da buna alet olmuş gibi görünüyor. Ben olsan adam doğruyu bile söylese çeker giderdim. Çünkü ne olursa olsun böyle bir duruma sokması bile bir hata. Var bişey bence.

KONu sahibi gelişmeleri yazar Mısın?
Bir de telefon dökümlerini incele eşinin? Elbet konuşmuşlardır. Dikkat çeken uzun konuşmalar, konusma sıklığı , saatleri sana bir fikir verir .

Yeni girebildim nete.
Dun geldi konustuk. Artik aldatildigima eminim Allah bu adamin belasini versin o kadar diyorum. Kanit toplayip bosanma ve tazminat davasi acacagim.

Nasıl emin oldunuz peki?

Dun geldi konustuk. Tabi konuyu kapatmadim sorular sordum. Bu kadin kim,ne zamandan beri tanisiyosunuz, ne zaman aradi, gecmiste ne yasadiniz, yillar sonra ne aski vs vs
Calistigi yerlerden sordum. Liseden arkadasiymis,platonik asikmis. Yillarca gormemis arada mesajla hal hatir soruyolarmis karsilikli. Aklina gelmemis boyle bi ihtimal o da cok saskinmis.
Soruyorum size, bilmem kac yil once platonik askiniz olacak ama o nasil bir asksa ve kadin nasil bir manyaksa yillar sonra evlenmis olmaniza ragmen bu aski haykiracak oyle mi ??
Anlamadigim madem bu kadar deli manyak asik, yillarca bekarken citi cikmadan beklemis hay Allah herkes evlenince aski depresmis

Kadinin buna askini ilan ettigi gun telefon dokumunden baktim. 3 dakka konusmuslar.
3 dakka da ilani ask etmis esim de reddetmis. Millet ne kadar hizli ya.
Esim cok calismis dersine.
Banyoya girdi teli de bana verdi gecmise bakacagimi bal gibi biliyor. Gecmise baktim takintili asik , ruh hastasi kadin, platonik ask hastalik vs
Yaa o kadar calismis dersine iste.

Savciligi da soyledim.
Ne gerek var Allahindan bulsun, pislige ne kadar bulasirsak o kadar kokusu yayilir bilmem ne
manyagin biri cikacak, bize iftira atip tehdit edecek bizi korkutup koseye sindirecek biz de hakkimizi aramayacagiz oyle mi dedim
Sonra cevirdi askim ben senin icin diyorum da sen uzulup hasta olursun da. Yoksa tabii ki gidelim de.
Resmen gecistirdi.

Kac kez dugun videomu izledim bilmiyorum kadini bi orda gormustum.
Yavas yavas kare kare durdurdum yok. Kalabalik bi grupla gelip tebrik edip gitmislerdi diger gruptakileri goruyorum kadin yok.

İyide bana aşık diye tehdit etse ne olur çıkar yani mesajda aramada eşiniz pis bir yalancı bence kendine güvenen kendinden emin insan bu tehdide boyun eğer mi yazık yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…