Esimin derdi ne ??

Bence sen sakinleş , akşam eşini karşına oturtup güzel güzel konuş.. Sana inanmak istiyorum , beni kendine inandır lütfen sana inanmaya ihtiyacım var de... en başından her şeyi saklamadan bana anlatmanı istiyorum de... Lise de beraber miydiniz ? Bu kadın sana ne zaman aşık oldu ? Aranızda ne geçti de seni tehdit edebildi ? vs vs sorular sor... Sonra da inanmış gibi davran bakalım... Mutlaka devamı gelecektir bu işin.

Canim inanmis gibi yapayim rezilliklerini doksun ortaya. Hakkini vermem lazim sabahki oyunlari cok iyiydi.
Evet simdi bugun bu konuyu hic acmasam da inandiriciligim kalmaz. Dedigin gibi sakin sakin sorup inancam.

Bir de evde laptop ya da pc var ise sistem açıldığı andan itibaren herşeyi kaydeden casus yazılımlar var , şifreler , ekran görüntüleri sanki pc yi sen kullanıyormuşsun gibi oluyor , fark edilmesi de neredeyse imkansız onlara casus yükle

Canim bana ozelden yazar misin programin adini

Canim inanmis gibi yapayim rezilliklerini doksun ortaya. Hakkini vermem lazim sabahki oyunlari cok iyiydi.
Evet simdi bugun bu konuyu hic acmasam da inandiriciligim kalmaz. Dedigin gibi sakin sakin sorup inancam.
Aynen öyle birden normale dönersen inandırıcılığın kalmaz... Bağırma sor , sonra konuyu kapat ama kırgın davran zaten kırgınsın zor olmaz senin için :) Tek zor olan öfkeni bastırmak olacak.

daha büyük bir oyunun içinde küçük akıllarıyla küçük oyun kurmuşlar akıllarınca..kadının evli olduğunu sanmıyorum..evli bi kadın bukadar geniş olmaz.ancak daha evvelden vukuatı vs varsa ve eşi affetmişse olabilir oda milyonda bir ihtimal belkide..

yazsam mı yazmasammı bilemedim ama bu ikisinin mevzusu hem bukadar değil hemde çok yeni değil bence.en azından ortak bir nane yiyecek kadar belli bişey yaşamış olmaları çok çok muhtemel bunların.yeni evliymişsiniz birde,yahu bu adam daha size nezaman doyduda etraftan medet ummaya başladı hiç aklım almadı benim.evililiğiniz nasıl gidiyor cinsellik olarak şu açıdan sordum karşıdaki kadın profili direkt yatak arkadaşı olabilecek ucuzlukta geldi bana..sizinde eğer cinsel sorunlarınız vs varsa böyle bişeyler umma-bulma amacıyla günün birinde elimin altında dursun belliki istesem cinsellik yaşayabileceğim bu kadınla demiş olabilir kocanız.

Yeni evliyim demiştiniz evet ne kadar oldu evleneli ? Evlenmeden önce bu kadınla bir kaçamak yaşamış olabilir mi eşiniz acaba ?

Aynen öyle birden normale dönersen inandırıcılığın kalmaz... Bağırma sor , sonra konuyu kapat ama kırgın davran zaten kırgınsın zor olmaz senin için :) Tek zor olan öfkeni bastırmak olacak.
Suratina bakmak istemiyorum. Kirgin ve inanmis gibi yapacagim. Yoksa bu adam magduru oynayacak ve ortalarda adam diye gezecek

Eşiniz bana da inandırıcı gelmedi. Kendisi suçluyken mevzu sizin kıskançlığınızmış gibi gösterip sizi manipüle etmeye çalışan birinin güvenilir olduğu düşünmüyorum. Olayın tamamında ziyade bu bile başlı başına rol kesmede yetenekli olduğunu gösterir

Asla rol yapamaz zannederdim alasini yapiyormus.

daha büyük bir oyunun içinde küçük akıllarıyla küçük oyun kurmuşlar akıllarınca..kadının evli olduğunu sanmıyorum..evli bi kadın bukadar geniş olmaz.ancak daha evvelden vukuatı vs varsa ve eşi affetmişse olabilir oda milyonda bir ihtimal belkide..
yazsam mı yazmasammı bilemedim ama bu ikisinin mevzusu hem bukadar değil hemde çok yeni değil bence.en azından ortak bir nane yiyecek kadar belli bişey yaşamış olmaları çok çok muhtemel bunların.yeni evliymişsiniz birde,yahu bu adam daha size nezaman doyduda etraftan medet ummaya başladı hiç aklım almadı benim.evililiğiniz nasıl gidiyor cinsellik olarak şu açıdan sordum karşıdaki kadın profili direkt yatak arkadaşı olabilecek ucuzlukta geldi bana..sizinde eğer cinsel sorunlarınız vs varsa böyle bişeyler umma-bulma amacıyla günün birinde elimin altında dursun belliki istesem cinsellik yaşayabileceğim bu kadınla demiş olabilir kocanız.

Ben de sanmiyorum acikcasi evli oldugnu.sonucta ben esimin bana dedigini diyorum ama yalandir bu kadari olamazdi.
Allah kahretsin ki onu ne ara buldu ne ara gorustu. Hic bir sorunumuz yoktu. Her sey gayet guzel ve normaldi.

Konuyu baştan sona okudum. Canım sakinliğini koru en önemlisi bu.
Bence eşinle bu kadının bi kaçamağı var ayrıca eşinin başka bir telefonu olduğunu düşünüyorum. Kadının başka bir şehirde olduğuna eminsen instagram, facebook, twitter hepsini incele. İnternet üzerinden birbirlerini görmüşlerdir sanıyorum. Hatta ordakileri silmemiş bile olabilirler.
Eşinin kadın tehdit ediyo demesi doğru olabilir. Önceden herşey güzelken eşin kendini geri çekmek istemiştir, bu da kadını delirtmiş tehdit etmesine yol açmıştır. Eşinde senin öğrenmenden korkmuştur haliyle. Kadının diğer telefonuna arkadaş ayağına yazdıkları da küçük tehditler bence. Devam etmezsen karına söylücem için birer gözdağı.
Sen aradığında çıldırması da sanırım herşeyi öğrendiğini düşündü ve kafayı yedi. Geri kalanın planlı olduğunu düşünüyorum. Hatta beni bu durumdan kurtar tamam devam edicez bile demiş olabilir kadına.
Senin yerinde olsam akşam sakin bir şekilde ona inanmış gibi kadına da bilenmiş gibi yaparım. Ama ona ben araştırdım savcılığa suç duyurusunda bulunabiliyormuş. Birlikte gidip başvuralım derdim. Arama dökümanlarına ulaşmaları çok kolaymış, hem celp gidince eşi de suçsuz olduğunu anlar derim. Yan çizerse de neyse uğraşmıcaksan benim tek başıma başvurumda oluyormuş. Evliliğimi kötü etkilediği için tazminat davası açıcam yarın de.
Sana engel olmaya çalışırsa kesin emin ol ki bi haltlar karıştırmıştır kadınla. Aldatıldığını öğrenince de boşanma davasında ispat edip kullanabilirsin bunu. Arama kaydını o zaman da alabiliyo olman lazım.

Güncelleyemeye nazaran söylüyorum. Şüphelenmekte haklısınız ama kadın adamın evliliği bozulmadan onunla ilişki yürütmeyi isteyecek kadar aşağılık ve aşık mı ? Kocan ona ne vaat etmiş olabilir. Kadına seninle olayım karımdan da boşanmayayım mı demiştir yani?

Çok üzücü , maalesef ki eşiniz itiraf edecek kadar bile gururlu değil . Yalan söylüyorlar . Ama siz güçlü durun asla sinirlerinizi bozmayın . Yakalandıkları için sevinin , gerçek yüzünü görmüş olduğunuz için sevinin ve itiraf ettirin.Sonrası sizin bileceğiniz iş.
Sadece bu dönemde sizden ricam kendinizi yıpratmamanız.
Herkes geliyor geçiyor , ne ayrılıklar görüyoruz , okuyoruz buralarda ama önemli olan sizin mental sağlığınızı korumanız.İnanın insanın kendinden giden geri gelmiyor...

Back