Esimin derdi ne ??

İyide bana aşık diye tehdit etse ne olur çıkar yani mesajda aramada eşiniz pis bir yalancı bence kendine güvenen kendinden emin insan bu tehdide boyun eğer mi yazık yaaa...

Pis bir yalanci sifati az kalir. Ya bu yapilan cok adice. Haysiyetsizce. Eger bir sey yaptiysan yapiyorsan cik yaptim de.
Dun bir ilgi bir alaka. Midemi bulandiriyor.
Aptala yattim ama bana yalan soyledigin icin guvenimi kirdin sana cok kirginim dedim de suratina bakmadim. Igreniyorum

Pis bir yalanci sifati az kalir. Ya bu yapilan cok adice. Haysiyetsizce. Eger bir sey yaptiysan yapiyorsan cik yaptim de.
Dun bir ilgi bir alaka. Midemi bulandiriyor.
Aptala yattim ama bana yalan soyledigin icin guvenimi kirdin sana cok kirginim dedim de suratina bakmadim. Igreniyorum
Bence o kadının eşini herşeyden haberdar edin sizin canınız yandı sizde yakın.

Savciligi da soyledim.
Ne gerek var Allahindan bulsun, pislige ne kadar bulasirsak o kadar kokusu yayilir bilmem ne
manyagin biri cikacak, bize iftira atip tehdit edecek bizi korkutup koseye sindirecek biz de hakkimizi aramayacagiz oyle mi dedim
Sonra cevirdi askim ben senin icin diyorum da sen uzulup hasta olursun da. Yoksa tabii ki gidelim de.
Resmen gecistirdi.
Madem hayatında o kadın varmış, niye seninle evlendi?
Onunla evlenseymiş adi adam.

Madem hayatında o kadın varmış, niye seninle evlendi?
Onunla evlenseymiş adi adam.

Allah belasini versin. Gozumun icine baka baka yalan soyledi dun. Midem bulaniyor ama inanmis gibi yaptim. Kadindan nefretle bahsettim ama ona da yalan soyledigi icin kirgin oldugumu soyledim. Inandigima inandi rahatladi.

Allah belasini versin. Gozumun icine baka baka yalan soyledi dun. Midem bulaniyor ama inanmis gibi yaptim. Kadindan nefretle bahsettim ama ona da yalan soyledigi icin kirgin oldugumu soyledim. Inandigima inandi rahatladi.
Mesajlar bir anda kesildi değil mi?

Engellemis dun bana onu gosterdi.
Mesaj atacak kisiyi engellesen nolur, baska telden atar. O kadar manyaksa sadece engelledin diye mesaj kesilecek oyle mi
Ama engellemis ya hic bi yerden mesaj yok.
Yani.
Platonik ve manyaksa seni de arar, rahatsız ederdi. Kocanla ilgili iftiralar atardı.
Hani kocan iftirasından korkup engellememiş ya. Kadın sende engelli değilse seni aramalıydı şimdiye kadar.

Yani.
Platonik ve manyaksa seni de arar, rahatsız ederdi. Kocanla ilgili iftiralar atardı.
Hani kocan iftirasından korkup engellememiş ya. Kadın sende engelli değilse seni aramalıydı şimdiye kadar.
Birak aramayi beni engellemis.
Kendi pisliklerinde bogulurlar insallah

Baska delil toplayabildiniz mi iliskilerinin olduguna dair? Cok eminsiniz ondan soruyorum

Delil yok iste delircem. Delilim olsa bi dakka yuzune bakmam acarm davami.
Ama ben bana dediklerini unutamiyorum.
Lise platonik askin yillar sonra durup dururken ortaya cikmasi akla mantiga sigiyor mu
Kadinin beni engellemesi
Esimin bi anda kadini aradigimi duyunca cildirmasi ve evden cikmasi
Eve gelince her seyi yalanlamasi
Sabah kadini aramasi ve orda yasanan tutarsizliklar
Dun savcilik diyince paniklemesi
Kadindan korkup engelleyememesi
Hepsi cok sacma degil mi

Delil yok iste delircem. Delilim olsa bi dakka yuzune bakmam acarm davami.
Ama ben bana dediklerini unutamiyorum.
Lise platonik askin yillar sonra durup dururken ortaya cikmasi akla mantiga sigiyor mu
Kadinin beni engellemesi
Esimin bi anda kadini aradigimi duyunca cildirmasi ve evden cikmasi
Eve gelince her seyi yalanlamasi
Sabah kadini aramasi ve orda yasanan tutarsizliklar
Dun savcilik diyince paniklemesi
Kadindan korkup engelleyememesi
Hepsi cok sacma degil mi
Acaba yine de emin olduktan sonra mi kendinizi cekseniz . Ne bileyim dusundugunuz gibi degilse diye de korkuyorum acikcasi su an

Acaba yine de emin olduktan sonra mi kendinizi cekseniz . Ne bileyim dusundugunuz gibi degilse diye de korkuyorum acikcasi su an

Yok yok zaten hic bisey yapmiyorum. Inanmis gibi yaptim.
Beni en cok rahatsiz eden savcilik diyince paniklemesi ben israr edince de tamam gideriz sen hastalanma dedim diye cevirmesi. Neden ?
Kadini engelledi bitti hadi hayatimiza devam edelim diyor.e neden daha once engellemedin?
Kadin yillar sonra mi cikti diyorum evet durup dururken aramis. Neden ?

Inanmis gibi yapiyorum. Rabbimden tek dilegim ne varsa bana gostersin. Ne yapmissa ciksin ortaya.

Yok yok zaten hic bisey yapmiyorum. Inanmis gibi yaptim.
Beni en cok rahatsiz eden savcilik diyince paniklemesi ben israr edince de tamam gideriz sen hastalanma dedim diye cevirmesi. Neden ?
Kadini engelledi bitti hadi hayatimiza devam edelim diyor.e neden daha once engellemedin?
Kadin yillar sonra mi cikti diyorum evet durup dururken aramis. Neden ?

Inanmis gibi yapiyorum. Rabbimden tek dilegim ne varsa bana gostersin. Ne yapmissa ciksin ortaya.
Siz temkinli bir sekilde ilerleyin ve dua edin insallah Rabbim bir sekilde isin ic yuzunu gosterir size.. Su an ne yapmayi dusunuyorsunuz

Siz temkinli bir sekilde ilerleyin ve dua edin insallah Rabbim bir sekilde isin ic yuzunu gosterir size.. Su an ne yapmayi dusunuyorsunuz

Cok sagolun. Surekli dua ediyorum. Rabbim bana gercegi gostersin diye.
Benimle oyun oynuyorlar. Neden anlamiyorum. Gercekleri soylesinler bitsin bu is. Bana bu eziyet neden.
Esimin cok yakin liseden arkadasi var. Onun esiyle aramiz iyi. Bi sekilde bu kadinin evli olup olmadigini ogrenmem lazim.
Eger arkadasiyla konusursam esime yetistirir direkt. Karisina bi sekilde anlatip sorcam belki onlar biliyodur.
Onun disinda bekliyorum. Mesela dun savciligi soyledigimde gidelim diyemedi.
Bana gore bu bir acik ama delil degil .bi yerden bir acik verecek diye bekliyorum

Resmen ya. Saygisizliga bakar misin? Ben onu hayatimdan engellicem o olcak. Deli etti beni artik.bi de kadindaki bu rahatlik nedir ya??? Benim okudugumu bile bile.

Kadını şikayet et, mesajları vs de delil olarak göster. Eğer eşin de işin içindeyse kadın mutlaka söyler.

Isiniz mesleginiz var mı? Kaç yıllık evlisiniz? Cocuk var mi? Delil felan arastirmadan bosanmayi düşündünüz mü?

Kadını şikayet et, mesajları vs de delil olarak göster. Eğer eşin de işin içindeyse kadın mutlaka söyler.

Canim adam kendi uzerine olan hattinda mesajlasmamis. Kadinin da sadece selam naber napiyosun bulusalim mi
Sonrasinda uzun bi mesaji var. Bunlardan neyi ispatlayabilirim.

Back