- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi Nananonana
Çok sağ ol o kadar aydınlandım ki inan. Kesin eşim bunu görse buna da duygulanıp ağlardı.
Sen de esim buna agladi diye baska konu acardin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağ ol o kadar aydınlandım ki inan. Kesin eşim bunu görse buna da duygulanıp ağlardı.
Ay yok bakmaz sana merak etme. Bu kadar açıktaysan bulalım birini?
Bana bakmayacak tatlım arkadaşıma bakacakAy yok bakmaz sana merak etme. Bu kadar açıktaysan bulalım birini?
Sen git kendini besle ! Saygısızlık yapma. Duracağın yeri bil! Bu ne biçim bir yorum. Bu kadar düşme. Her kim sanıyorsan, şizofreni beyninde kendine sakla. Trol değilim, fake de değilim. Mazlum edebiyatını sevmeyen biriyim Mune bu arkadaşın yorumlarına bir bakar mısın? Bu kadar saygıyı aşmak serbest mi bu platformda?Ne tatlı şeysin sen ya? Küçüğünden bulsam beslerdim emin ol..
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler. Anlarsın ya?Bana bakmayacak tatlım arkadaşıma bakacak
Okuduğunu da anlamiyor bu ayol :)
Çok tıp okumaktan devreler yanmış idare et :))Bana bakmayacak tatlım arkadaşıma bakacak
Okuduğunu da anlamiyor bu ayol :)
Adminler gerekli bildirimleri yaptım. Yok anlamıyorum ne bu sinir bu stres. Neyin sıkıntısı bu? Ciddiyim olanlarda. Ama insanlar nedense bir saygısız. Herkes gereken cevabı alır.Yaaa kendi hayatinda mutsuz olupta burdaki insanlari yerden yere vurmayi hak gorenler size sesleniyorum.Mutsuzluklarinizi burda derdini acan bir bayana cikisarak kapatmazsiniz.Kiza haksiz diyin gecin .Hakliysada hakli kimse size veriyor bu hakaret hakkini.El vicdan yavv
Allah'im kel alakaya maydanoz dedikleri bu olsa gerekBana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler. Anlarsın ya?
Yooo ben çok mutluyum ama..ama ti ye alınmayı sevmem.Yaaa kendi hayatinda mutsuz olupta burdaki insanlari yerden yere vurmayi hak gorenler size sesleniyorum.Mutsuzluklarinizi burda derdini acan bir bayana cikisarak kapatmazsiniz.Kiza haksiz diyin gecin .Hakliysada hakli kimse size veriyor bu hakaret hakkini.El vicdan yavv
Ev benim, benim eşyalarım. O beni kaçırmak istemesin..Evlenmeye merakli degildiniz niye evleniyorsunuz
Evlenmeye merakli degilsiniz niye daha evlenmeden adamin evinde kaliyorsunuz
Evlenmeye merakli degilsiniz niye daha evlenmeden adama esim diyorsunuz
Bnce siz evlenmeye cok merakliymissiniz saf bir adama denk gelincede kacirmak istememissiniz
Yaaa kendi hayatinda mutsuz olupta burdaki insanlari yerden yere vurmayi hak gorenler size sesleniyorum.Mutsuzluklarinizi burda derdini acan bir bayana cikisarak kapatmazsiniz.Kiza haksiz diyin gecin .Hakliysada hakli kimse size veriyor bu hakaret hakkini.El vicdan yavv
evet amacıma ulaştım sonunda..neden sinirlendinki bukadar cicimSen git kendini besle ! Saygısızlık yapma. Duracağın yeri bil! Bu ne biçim bir yorum. Bu kadar düşme. Her kim sanıyorsan, şizofreni beyninde kendine sakla. Trol değilim, fake de değilim. Mazlum edebiyatını sevmeyen biriyim Mune bu arkadaşın yorumlarına bir bakar mısın? Bu kadar saygıyı aşmak serbest mi bu platformda?
Canim tii ye niye alainasin kiz sizin yorumlarizle derdini cozucekYooo ben çok mutluyum ama..ama ti ye alınmayı sevmem.