Eşimin dengesiz hareketleri..

Sen ona bağırırken tepki vermiyor da o sana bağırınca niye tepki veriyorsun adam uyuyormuş zaten saatte geç olmuş çay içsin diye zorlamissin bide içerken sürekli müdahale etmişsin bırak döksün onun canı acıyacak. Sen dizi izliyorsun diye adam da bağıra bağıra şarkı söylediği için hem seni rahatsız etmek istememiş hemde kendi daha rahat şarkı söylemiş bu uygulama bende var arka fonda başka ses olmuyor. Beraber vakit geçirmek istiyorsanız bırak zaten bir gün dizin varmış diğer günler sende eşine katıl birlikte düet yapın :)

Kedi ve yara misali

Saat 11 çay demlemek için çok geç bir saat ki sen uyuyakalmış bir adamı hadi kalk çay içelim diye uyandırıyorsun. Adam da uyku sersemi ters davranmış, çok doğal. Dengesizlik eşinde değil bence. Çayı daha erken demlemeyi dene. Böylelikle dizi de izlesen aynı odada oturma fırsatı yakalarsın, yanına da birkaç parça sevdiği şeyden koydun mu tamamdır.

Senin yaptığını eşime ben yapsam bi tarafıyla güler bana deli diye. :) bazen salonda uyurum eşim geç yatıyor diye, uykusu gelince beni de alır yatak odasına geçeriz. Ama bazen öyle zamanlar oluyor ki büyük bir kızgınlık duyuyorum beni uyandırdı diye. Ama bu dengesizlik değil, sadece uyku...

Valla eşimde uyurken çay içicez diye dürtüklese beni bende öyle tepki veririm çok takılcak bişey yok ama akşam konuş kırıldığını söyle uzatmaya gerek yok bence

Saka gibi geldi.

Farkli seylerle ilgilenmek istiyorsa baska odada kalabilir. Evliyiz diye her halti birlikte yapacak degiliz. Insan biraz yalniz kalmak ister kendi basina sevdigi bir seyi yapnak ister normal bu. Haber sevmiyorsaniz gidin baska odaya sevdiniz bir seyle vakit gecirin. Bu iletisimi koparmaz guclendirir. Ben cok sıkılirdım sizin soylediniz gibi.

Adam uyumus daha ne cayi yani birakin uyusun zorla uyandirip cay icirmek ne. Gozleri kapaniyormus uykudan siz de benimle cay ic diye baski yapmissiniz. Dogal olarak tepki vermis sonunda. Dengesiz davranislari esinizde goremedim.

Walla benimde kocam haber delisidir... (hatta şöyleki tvden haber açıp telefondanda haber sitesini takip eder) bende artık sinir olurum. Ama alıştım artık... İzlediğimiz tek dizi ertuğrul.. Ne film izleyebiliriz ne başka birşey yapabiliriz... Bende izlicegim bisey varsa gun icinde internetten izlerim... O varken izlemem... Hem bi erkeğin uykusu geliyosa naparsan yap uyandramazsin ugrasma bosuna... Yattiysa gitmistir.. Takilma bu kadar her evlilikte var boyle seyler... Bu kadarcik sey icin yaninda yatmicam falan... Dolduruyon kendini bosa

İşte bende öyle diyorum. Aynı odada olmak daha mantıklı degilmi ..
Bence her akşam aynı odada kalmaya falan gerek yok. Ki eşime çok çok düşkün biriyimdir. İkiniz de sesli şeyler yapıyorsunuz, farklı odalarda olmanız normal. İlla aynı odada olalım istiyorduysanız dizinizi bırakıp yanına gidip oyun oynasaydınız birlikte.

saat 11de çay olsa hayatta içmem.birde uykudan kaldırıp hani çay içecektik biraz emrivaki değil mi? daha erken bir saatte çayı yapıp eşinize de bir bardak götürseydiniz keşke.onudamı birlikte içmek zorundasınız.

haftada bir ayrı takılın ne olacakki. ömür boyu dipdibe olmaz ki.

büyük ihtimal yeni evlisiniz.eşinizde bir sorun yok.normal insan halleri

Adamin uykusu var , uykulu uykulu cay içmeye çalışıyor... ben saat 11 de çay demleyim icelim demem siz demişsiniz eşinizde siz istiyorsunuz diye sizi kirmamis tamam demiş ama uyku bu kolay mi?

ben ortada bi problem görmedim. zaten ayn evdenisiniz. her gün aynı odada oturmak zorunda değilsiniz. sesli bi oyun oynuyomuş başka odaya geçmiş. siz onun yanına geçseydiniz ya da illa onun mu gelmesi lazım.

ayrıca saat 11 olmuş adam uyumuş. çay içmek elzem bişey mi? çok saçma geldi illa çay içelim demeniz. adam uyumuş yani.

Kesinlikle çiftlerin kendi özel alanları olması gerektiği kanatindeyim. Yani arada bir odasına çekilip sizin o an yapmak istediğiniz şeyi yapmayabilir. Bu çok normal. O sizi kırmamış dizinizi izleyin diye gitmiş kendine uğraş bulmuş. Ayrıca yaptığı uğraşta çok güzel,pozitif birşey bence. Saçma sapan sitelerde takılsaydı sizin yanınızda otururken daha mı çok hoşunuza giderdi. Bana da biri uykumdan uyandırıp çay içirmeye çalışsa kıyamet koparırım, bugunde içme çay ya da yalnız iç adam da istiyorsa içer zaten sizin dürtmenize gerek yok ki.

Uyuyan adami niye zorla kaldiriyorsun cay icmek icin anlamadim gereksiz bir hareket olmus. Biraksaydin adam uyusaydi aranizda kotu bir sey olmucakti.

Yani bumu sorun kocanizinda mutlaka ilgisinj celtigi filmler vardir sinrma filmleri gibi acin birlikte izleyiz biz oyle yapioruz bnim actiklarimi esim esimin actiklarini ben izlerim elimize tlf almada yasak arama gelmedigi surece dizide bnim sectiklerimde var esiminde...sorun sizde

çay konusu problem değil bence. problem aynı evde farklı odalarda takılıyor olmanız. sen nasıl haber sevmediğin halde onunla izliyorsan, o da senin yanında kalabilrdi. çay demlerdin bi yandan muhabbet bi yandan çay içerdiniz. ikinizin de gönlü olurdu. bence öncelikle bunu düzeltmelisiniz

Bu dengesizlik değil ki, adam uyku semesi. Uykudan uyanınca böyle anormal davranması çok normal aslında. Ayrıca ayrı odalarda takılmanız gayet güzel birşey. Ben televizyon izlemeyi sevmiyorum. Bu yüzden eşim izlerken, o odaya girmemeyi tercih ediyorum. Çünkü oturmaya başladığım ilk dakikadan itibaren sinirlenmeye başlayıp, 5. dakikada eşime kızıyorum bos beleş işlerle uğraşıyorsun diye. O da film buluyor, film izliyoruz. Mac izlemeyi seviyor. Ben de sevmiyorum. Bu yüzden; yanında oturmadigim için şikayetçi olmaya hakkı yok. Sevmedigim seyin sesine dahi tahammul edemem. Sizin durumunuz da aynı. Eşiniz dizi sevmiyor. Gelip: Kapat şunu, izleme dese daha mı iyi?

Bu sıradan günlük bir olay ya bunun neresi dert şimdi

Dizi olmasa bile bu uygulamayı kesfettiginden beri sürekli başka odada .. bağıra bağıra şarkı söylüyor..

Çok zevkli bir uygulama. Birlikte düet yapın.

Ve lütfen , evlilikte çiftler , devamlı beraber olma zorunluluğu olduğunu dusunmesinler.
Herkesin bazen kendi alanları olur. Yoksa gemi erken batabiliyor.

Eşim beni çay içelim diye uyandırsa inanın bende gergin olurum.
Eşim uyuduğunda , yerinden bile kaldırmak istemiyorum , uykusu bolunmesini diye.
Aynı şekilde uyandırılmak istemem.

Uykulu bir insanla da çay içmek istemem. :)

Sizi fazla ısrarcı , kontrolcu gördüm. Biraz rahat olun lütfen.

Kucuk seyleri dert etmeyin lutfen caninizi skmayin pozitif olun uyku sersemi o yuzden oyle yapmistir zaten bosuna kendinizi dertlendirmeyin:)

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…