- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
Sen ona bağırırken tepki vermiyor da o sana bağırınca niye tepki veriyorsun adam uyuyormuş zaten saatte geç olmuş çay içsin diye zorlamissin bide içerken sürekli müdahale etmişsin bırak döksün onun canı acıyacak. Sen dizi izliyorsun diye adam da bağıra bağıra şarkı söylediği için hem seni rahatsız etmek istememiş hemde kendi daha rahat şarkı söylemiş bu uygulama bende var arka fonda başka ses olmuyor. Beraber vakit geçirmek istiyorsanız bırak zaten bir gün dizin varmış diğer günler sende eşine katıl birlikte düet yapın :)Valla anlamadım ben bu adamı.. Bazen hiç suç û yokken bağırırım sinirime denk gelirse ağzını açıp hiçbirşey demez bazen de bugün ku gibi yersiz yersiz bağırır .. Allah aşkına ne var çay î üzerine dökeceksin dememde.. yansa daha mi iyi
Saka gibi geldi.İyi geceler kızlar yada günaydın herneyse.. Bu saat te konu açmalarımdan mutsuz olduğumu anlamak çok da zor değil.. Dün annemle ilgiliydi ( bu arada annem kesin boşanıyor o adamdan ) Neyse .. zaten bu aralar hiç birşey yolunda gitmediği için kafam allak bullak .. Ama ben bütün bunlara rağmen üzüntümü kesinlikle eşime belli etmemeye çalışıyorum .... Gel-gelelim.konuya .. bugün akşam yemeğini yedikten sonra benim dizi başlamış onu izleyeyim dedim... eşimde hiç dizi sevmez yatak odasına gitti .. ( bu arada çok dizi izleyen bi insan değilim sadece perşembe gunleri) neyse eşim bu aralar telefonda bir uygulamaya takıldı karaoke gibi işte şarkı falan söylüyor .. Sen dizini izle ben yatak odasindayim dedi. TAMAM dedim. Saat 8 de gitti 11 kadar.. bu süre içerisinde tabiki yanına gittim ama o telefonla uğraşıyordu .. Üzüldüm bu durum â.. ikimiz farklı şeylerle ilgilensek bile aynı odada olmak taraftariyim evlilikte.. Sonuçta bende haber sevmiyorum mesela ama o bisey izlerken başka odaya gitmiyorum.. neyse .. Yine de ona üzüldüğümü belli etmedim. Saat 11 geldi gel bebeğim dedim sarıldım... Koltukta uzandık .. Sonra bi baktım bu uyumuş .. Aşkım hani çay içecektik dedim tamam sen demle dedi.. Gittim demledim çayını doldurdum uyandırdım aşkım kalk çayımızı içelim öyle yatalım dedim zar zor kalktı gözleri kapalı içiyor çayı ... Aşkım üzerine dökeceksin dedim SANANE BENİM CAYİMDAN demesin mi .. Aman Allahım .. nooluyo adam adedim.. Dengesiz hareket değilde ne bu şimdi .. Ne olduğunu anlamış değilim hala .. Bildiğim tek şey bu erkek milletini yok bebeğim aşkım sevgilim diye sevdikçe astarini istiyorlar.. Aynı çocuk gibiler .. neyse bu çayını içmeden kalktı uyumaya devam etti.. E benimde sabrım bi yere kadar defol yatağına dedim gitti oda .. Hala odaya girmedim .. Bu zaman â kadar hiç yataklarimizi ayirmadik.. Ama bu gece hiç yanında yatasım yok ...
Walla benimde kocam haber delisidir... (hatta şöyleki tvden haber açıp telefondanda haber sitesini takip eder) bende artık sinir olurum. Ama alıştım artık... İzlediğimiz tek dizi ertuğrul.. Ne film izleyebiliriz ne başka birşey yapabiliriz... Bende izlicegim bisey varsa gun icinde internetten izlerim... O varken izlemem... Hem bi erkeğin uykusu geliyosa naparsan yap uyandramazsin ugrasma bosuna... Yattiysa gitmistir.. Takilma bu kadar her evlilikte var boyle seyler... Bu kadarcik sey icin yaninda yatmicam falan... Dolduruyon kendini bosaİyi geceler kızlar yada günaydın herneyse.. Bu saat te konu açmalarımdan mutsuz olduğumu anlamak çok da zor değil.. Dün annemle ilgiliydi ( bu arada annem kesin boşanıyor o adamdan ) Neyse .. zaten bu aralar hiç birşey yolunda gitmediği için kafam allak bullak .. Ama ben bütün bunlara rağmen üzüntümü kesinlikle eşime belli etmemeye çalışıyorum .... Gel-gelelim.konuya .. bugün akşam yemeğini yedikten sonra benim dizi başlamış onu izleyeyim dedim... eşimde hiç dizi sevmez yatak odasına gitti .. ( bu arada çok dizi izleyen bi insan değilim sadece perşembe gunleri) neyse eşim bu aralar telefonda bir uygulamaya takıldı karaoke gibi işte şarkı falan söylüyor .. Sen dizini izle ben yatak odasindayim dedi. TAMAM dedim. Saat 8 de gitti 11 kadar.. bu süre içerisinde tabiki yanına gittim ama o telefonla uğraşıyordu .. Üzüldüm bu durum â.. ikimiz farklı şeylerle ilgilensek bile aynı odada olmak taraftariyim evlilikte.. Sonuçta bende haber sevmiyorum mesela ama o bisey izlerken başka odaya gitmiyorum.. neyse .. Yine de ona üzüldüğümü belli etmedim. Saat 11 geldi gel bebeğim dedim sarıldım... Koltukta uzandık .. Sonra bi baktım bu uyumuş .. Aşkım hani çay içecektik dedim tamam sen demle dedi.. Gittim demledim çayını doldurdum uyandırdım aşkım kalk çayımızı içelim öyle yatalım dedim zar zor kalktı gözleri kapalı içiyor çayı ... Aşkım üzerine dökeceksin dedim SANANE BENİM CAYİMDAN demesin mi .. Aman Allahım .. nooluyo adam adedim.. Dengesiz hareket değilde ne bu şimdi .. Ne olduğunu anlamış değilim hala .. Bildiğim tek şey bu erkek milletini yok bebeğim aşkım sevgilim diye sevdikçe astarini istiyorlar.. Aynı çocuk gibiler .. neyse bu çayını içmeden kalktı uyumaya devam etti.. E benimde sabrım bi yere kadar defol yatağına dedim gitti oda .. Hala odaya girmedim .. Bu zaman â kadar hiç yataklarimizi ayirmadik.. Ama bu gece hiç yanında yatasım yok ...
Bence her akşam aynı odada kalmaya falan gerek yok. Ki eşime çok çok düşkün biriyimdir. İkiniz de sesli şeyler yapıyorsunuz, farklı odalarda olmanız normal. İlla aynı odada olalım istiyorduysanız dizinizi bırakıp yanına gidip oyun oynasaydınız birlikte.İşte bende öyle diyorum. Aynı odada olmak daha mantıklı degilmi ..
Valla anlamadım ben bu adamı.. Bazen hiç suç û yokken bağırırım sinirime denk gelirse ağzını açıp hiçbirşey demez bazen de bugün ku gibi yersiz yersiz bağırır .. Allah aşkına ne var çay î üzerine dökeceksin dememde.. yansa daha mi iyi
Yani bumu sorun kocanizinda mutlaka ilgisinj celtigi filmler vardir sinrma filmleri gibi acin birlikte izleyiz biz oyle yapioruz bnim actiklarimi esim esimin actiklarini ben izlerim elimize tlf almada yasak arama gelmedigi surece dizide bnim sectiklerimde var esiminde...sorun sizdeİyi geceler kızlar yada günaydın herneyse.. Bu saat te konu açmalarımdan mutsuz olduğumu anlamak çok da zor değil.. Dün annemle ilgiliydi ( bu arada annem kesin boşanıyor o adamdan ) Neyse .. zaten bu aralar hiç birşey yolunda gitmediği için kafam allak bullak .. Ama ben bütün bunlara rağmen üzüntümü kesinlikle eşime belli etmemeye çalışıyorum .... Gel-gelelim.konuya .. bugün akşam yemeğini yedikten sonra benim dizi başlamış onu izleyeyim dedim... eşimde hiç dizi sevmez yatak odasına gitti .. ( bu arada çok dizi izleyen bi insan değilim sadece perşembe gunleri) neyse eşim bu aralar telefonda bir uygulamaya takıldı karaoke gibi işte şarkı falan söylüyor .. Sen dizini izle ben yatak odasindayim dedi. TAMAM dedim. Saat 8 de gitti 11 kadar.. bu süre içerisinde tabiki yanına gittim ama o telefonla uğraşıyordu .. Üzüldüm bu durum â.. ikimiz farklı şeylerle ilgilensek bile aynı odada olmak taraftariyim evlilikte.. Sonuçta bende haber sevmiyorum mesela ama o bisey izlerken başka odaya gitmiyorum.. neyse .. Yine de ona üzüldüğümü belli etmedim. Saat 11 geldi gel bebeğim dedim sarıldım... Koltukta uzandık .. Sonra bi baktım bu uyumuş .. Aşkım hani çay içecektik dedim tamam sen demle dedi.. Gittim demledim çayını doldurdum uyandırdım aşkım kalk çayımızı içelim öyle yatalım dedim zar zor kalktı gözleri kapalı içiyor çayı ... Aşkım üzerine dökeceksin dedim SANANE BENİM CAYİMDAN demesin mi .. Aman Allahım .. nooluyo adam adedim.. Dengesiz hareket değilde ne bu şimdi .. Ne olduğunu anlamış değilim hala .. Bildiğim tek şey bu erkek milletini yok bebeğim aşkım sevgilim diye sevdikçe astarini istiyorlar.. Aynı çocuk gibiler .. neyse bu çayını içmeden kalktı uyumaya devam etti.. E benimde sabrım bi yere kadar defol yatağına dedim gitti oda .. Hala odaya girmedim .. Bu zaman â kadar hiç yataklarimizi ayirmadik.. Ama bu gece hiç yanında yatasım yok ...
Bu dengesizlik değil ki, adam uyku semesi. Uykudan uyanınca böyle anormal davranması çok normal aslında. Ayrıca ayrı odalarda takılmanız gayet güzel birşey. Ben televizyon izlemeyi sevmiyorum. Bu yüzden eşim izlerken, o odaya girmemeyi tercih ediyorum. Çünkü oturmaya başladığım ilk dakikadan itibaren sinirlenmeye başlayıp, 5. dakikada eşime kızıyorum bos beleş işlerle uğraşıyorsun diye. O da film buluyor, film izliyoruz. Mac izlemeyi seviyor. Ben de sevmiyorum. Bu yüzden; yanında oturmadigim için şikayetçi olmaya hakkı yok. Sevmedigim seyin sesine dahi tahammul edemem. Sizin durumunuz da aynı. Eşiniz dizi sevmiyor. Gelip: Kapat şunu, izleme dese daha mı iyi?İyi geceler kızlar yada günaydın herneyse.. Bu saat te konu açmalarımdan mutsuz olduğumu anlamak çok da zor değil.. Dün annemle ilgiliydi ( bu arada annem kesin boşanıyor o adamdan ) Neyse .. zaten bu aralar hiç birşey yolunda gitmediği için kafam allak bullak .. Ama ben bütün bunlara rağmen üzüntümü kesinlikle eşime belli etmemeye çalışıyorum .... Gel-gelelim.konuya .. bugün akşam yemeğini yedikten sonra benim dizi başlamış onu izleyeyim dedim... eşimde hiç dizi sevmez yatak odasına gitti .. ( bu arada çok dizi izleyen bi insan değilim sadece perşembe gunleri) neyse eşim bu aralar telefonda bir uygulamaya takıldı karaoke gibi işte şarkı falan söylüyor .. Sen dizini izle ben yatak odasindayim dedi. TAMAM dedim. Saat 8 de gitti 11 kadar.. bu süre içerisinde tabiki yanına gittim ama o telefonla uğraşıyordu .. Üzüldüm bu durum â.. ikimiz farklı şeylerle ilgilensek bile aynı odada olmak taraftariyim evlilikte.. Sonuçta bende haber sevmiyorum mesela ama o bisey izlerken başka odaya gitmiyorum.. neyse .. Yine de ona üzüldüğümü belli etmedim. Saat 11 geldi gel bebeğim dedim sarıldım... Koltukta uzandık .. Sonra bi baktım bu uyumuş .. Aşkım hani çay içecektik dedim tamam sen demle dedi.. Gittim demledim çayını doldurdum uyandırdım aşkım kalk çayımızı içelim öyle yatalım dedim zar zor kalktı gözleri kapalı içiyor çayı ... Aşkım üzerine dökeceksin dedim SANANE BENİM CAYİMDAN demesin mi .. Aman Allahım .. nooluyo adam adedim.. Dengesiz hareket değilde ne bu şimdi .. Ne olduğunu anlamış değilim hala .. Bildiğim tek şey bu erkek milletini yok bebeğim aşkım sevgilim diye sevdikçe astarini istiyorlar.. Aynı çocuk gibiler .. neyse bu çayını içmeden kalktı uyumaya devam etti.. E benimde sabrım bi yere kadar defol yatağına dedim gitti oda .. Hala odaya girmedim .. Bu zaman â kadar hiç yataklarimizi ayirmadik.. Ama bu gece hiç yanında yatasım yok ...
Dizi olmasa bile bu uygulamayı kesfettiginden beri sürekli başka odada .. bağıra bağıra şarkı söylüyor..[/QU
Odaya kapanıp bağıra bağıra şarkı söylemesine çok güldüm :)) Bence önemli bir sorun değil, çok uykusu gelmiş ve anlık olarak aksi davranmış. Bir şey yokmuş gibi konuşursunuz bugün bence.
Dizi olmasa bile bu uygulamayı kesfettiginden beri sürekli başka odada .. bağıra bağıra şarkı söylüyor..
Çok zevkli bir uygulama. Birlikte düet yapın.
Ve lütfen , evlilikte çiftler , devamlı beraber olma zorunluluğu olduğunu dusunmesinler.
Herkesin bazen kendi alanları olur. Yoksa gemi erken batabiliyor.
Eşim beni çay içelim diye uyandırsa inanın bende gergin olurum.
Eşim uyuduğunda , yerinden bile kaldırmak istemiyorum , uykusu bolunmesini diye.
Aynı şekilde uyandırılmak istemem.
Uykulu bir insanla da çay içmek istemem. :)
Sizi fazla ısrarcı , kontrolcu gördüm. Biraz rahat olun lütfen.