Kiz arkadasim eski askini unutamiyor ben nasil yardım edebilirim?

ya yazık değilmi bu insana çok üzüldüm keşke elimizden bişey gelseydi
bol bol dua etsin...:KK50:

bugün arkadasim annesiyle bu konu yüzünden öyle bir kavga ettiki, iki gözü iki cesme merdivenlere yakaladim onu...annesinin evinden kendi evine kadar agliya galiya geldi...
birseyler yapmam lazim:KK43: ufffffffffff

bugün arkadasim annesiyle bu konu yüzünden öyle bir kavga ettiki, iki gözü iki cesme merdivenlere yakaladim onu...annesinin evinden kendi evine kadar agliya galiya geldi...
birseyler yapmam lazim:KK43: ufffffffffff

arkadaşın aşırı duygusal hayal dünyasında yaşıyor bence
sadece istediğine kavuşamadığı için o insanı gözünde o kadar büyütmüş ki hayatı kendine zindan ediyor çok yazık
belki o insanla evlense şimdiki kadar mutlu olamayacaktı :KK50:
arkadaşın bence bir an önce bu duygusallığı bırakıp azıcık mantıklı düşünmeye çalışmalı belki de bu evlilik hakkımda daha hayırlıdır demeyi bilmeli:KK31:
akıllı insan elindekilerle mutlu olmayı bilendir elde edemediklerine hayıflanmakla insanın eline birşey geçmez
arkadaşın umarım bir an önce kendini toplar:KK31:

insallah toparlar yoksa bunun sonu kötü gözüküyor...
allah yardimcimiz olsun...

arkadaslar dün neler oldu neler, anlatsam size ufffffff....
kiz arkadasim dün facebookda eski sevgilisini askini buldu ve evlendigini ögrendi, kahroldu aglamakdan gözleri sisdi, kipkirmizi oldu...
okadar üzüldümki haline aglayip duruyor, teselli etmek ne kadar zor, hele hele onu bu kadar mutsuz görünce....
git gide pisikolojisi bozuluyor, durup dururken esinin yaninda aglyior, afedersiniz iliskiye girerken bile agliyor...:KK43:
allah hic kimsenin basina böyle seyler yasatmasin, gecirmesin, cok kötü birsey...
kiz ailesinden git gide dahada nefrte ediyor, ve annesi icin "hakkimi helal etmiyorum ona, benim hayatimi karartti" diyor....

arkadaşını psikiyatra gitmeye ikna et bence yoksa bu şekilde hem kendini hem de evliliğini mahvedecek
yazık etmesin kendine :KK50:bir uzman desteği alsın mutlaka

X