Eşimin dengesiz hareketleri..

bazı insanlar uykusu varken başka bi şeye dönüşürler içlerindeki canavar ortaya çıkar;kendimden biliyorum...bence üstüne gitmeyin büyütcek bişey yok adam yorulmuş ve dinlenmek istemiş empati azcık empatii

iyi de 11 den sonra çay mı içilir

o dizinin reklam arası yok mu

çayı o arada demledin adamı çağırdın da o gelmedi mi

sen dizi izlerken o da müzik nasıl dinlesin aynı yerde

uyuyan adam kaldırılıp daha çay içecektik denir mi

gece olmuş zaten yatın uyuyun işte

uyuyan adamı uyandırıp sonra da çayı iç ay döktün vs vs deyince o da uykulu hali ile terslemiş işte

ilgi beklentiniz ilginç

çay içecektik daha cümleniz de klasik daha karpuz kesecektik geyiği vardır ya ona benzemiş biraz

Ben asla dizi izlemem sevmem, diziler mantar gibi her kanalda 2 şer 3 er yetişmek anlamak takip etmek mümkün değil. Boşa zaman kaybı. Biz akşam yemeğinden sonra oğlumu anneannesine bırakıp dışarı çıkıp bir yerde bir çay kahve içip hava alıyoruz. YAda evde bir film koyup izliyoruz . Ben olsam dizimi internetten gündüz izler, gece eşim ile vakit geçirirdim

esıne karsı hıc saygın yok anladıgım kadarıyla
bence esın degıl dengesız olan sensın
11 de cay demlemekde neyın nesı adamla dalga gecer gıbı
ıyı yıne ıcmıs esın o cayı baska koca olsa alır kafandan asıgı boca ederdı

İyi geceler kızlar yada günaydın herneyse.. Bu saat te konu açmalarımdan mutsuz olduğumu anlamak çok da zor değil.. Dün annemle ilgiliydi ( bu arada annem kesin boşanıyor o adamdan ) Neyse .. zaten bu aralar hiç birşey yolunda gitmediği için kafam allak bullak .. Ama ben bütün bunlara rağmen üzüntümü kesinlikle eşime belli etmemeye çalışıyorum .... Gel-gelelim.konuya .. bugün akşam yemeğini yedikten sonra benim dizi başlamış onu izleyeyim dedim... eşimde hiç dizi sevmez yatak odasına gitti .. ( bu arada çok dizi izleyen bi insan değilim sadece perşembe gunleri) neyse eşim bu aralar telefonda bir uygulamaya takıldı karaoke gibi işte şarkı falan söylüyor .. Sen dizini izle ben yatak odasindayim dedi. TAMAM dedim. Saat 8 de gitti 11 kadar.. bu süre içerisinde tabiki yanına gittim ama o telefonla uğraşıyordu .. Üzüldüm bu durum â.. ikimiz farklı şeylerle ilgilensek bile aynı odada olmak taraftariyim evlilikte.. Sonuçta bende haber sevmiyorum mesela ama o bisey izlerken başka odaya gitmiyorum.. neyse .. Yine de ona üzüldüğümü belli etmedim. Saat 11 geldi gel bebeğim dedim sarıldım... Koltukta uzandık .. Sonra bi baktım bu uyumuş .. Aşkım hani çay içecektik dedim tamam sen demle dedi.. Gittim demledim çayını doldurdum uyandırdım aşkım kalk çayımızı içelim öyle yatalım dedim zar zor kalktı gözleri kapalı içiyor çayı ... Aşkım üzerine dökeceksin dedim SANANE BENİM CAYİMDAN demesin mi .. Aman Allahım .. nooluyo adam adedim.. Dengesiz hareket değilde ne bu şimdi .. Ne olduğunu anlamış değilim hala .. Bildiğim tek şey bu erkek milletini yok bebeğim aşkım sevgilim diye sevdikçe astarini istiyorlar.. Aynı çocuk gibiler .. neyse bu çayını içmeden kalktı uyumaya devam etti.. E benimde sabrım bi yere kadar defol yatağına dedim gitti oda .. Hala odaya girmedim .. Bu zaman â kadar hiç yataklarimizi ayirmadik.. Ama bu gece hiç yanında yatasım yok ...
saat 11 de çay mı içiyorsunuz .
eşim de cuma geceleri 8 den 11 e kadar dizi izler , ben de yatak odasına gecer telle oyalanırım :KK70:
O da arada sizin gbi yanıma gel falan der ama dizi beni baydıgı için tahammul edemem.

X