Merhabalar
O kadar doluyum ki yakinlarimla paylasamayacagim seyler yasiyorum ve sizlerden yardim umuyorum. 2 yıllık evliyizevliyiz. 8 aylik bebegimiz var. Esim cok dengesiz biri. Nisanliyken beni oyle cok seviyor uzerime dusuyordu ki ben bu hallerine aşık oldum onun. Evlendikten sonra cok kavga etmeye basladik. Kafa yapimiz asla ayni değil. Ben kavga etme yanlısı degilim konusarak problemi halletmek isteyen bir insanim ama esim o kadar sacma laflar sacma takintilar yapiyor cevaplar veriyor ki cildiriyorum. En kotusu de kalbimi kirip lafini edip beni dinlememesi bi sure susmak istemesi küs kalmasi. Ya inanin anlatamiyorum küsme huyu var ve bu beni sinir ediyor kocaman insanlariz konussak ortada olay ypk ama beyfendi dinlemeyip köşesine çekilmeyi seçiyor bu da beni o kadar sinirlendiriyordu ki surekli konusmaya calisiyordum ve kavga büyüyordu. Bu sefer bana saygisiz demeye başladı ve beni evlendigimiz gunden bero sevgisizlikle sucluyor. Saygi duymadigim icin sevmiyormusum her kavgamizda konu ne olursa olsun senin beni sevdigine inanmiyorum deyip olayi baska yerlere getiriyor. Ben cocuk istemiyorken o cok istiyor diye ikna oldum hem calisan hem evinde esine çocuğuna ilgi gostren disarida baska hayati olmayan biriyim ve beni sevgisizlikle suclamasina tahammul edemiyorum artik. Bir de kiskancliklari var ki gurur denen bir sey kalmadi Bende. Evliligimiz boyunca surekli benden suphelendi surekli acigimi aradi o kadar inciindim ki. En son yaptigi seyde sinir krizi gecirdim. Evdeki prezervatifleri sayip bunlar niye eksik deyip beni sucladi. Pandemiden dolayi ben calismiyorum evdeyim esim calisiyor. O evde yokken benim ne yaptigimi dusunuyorsa artik bana suclamada bulundu. Ne demek istiyorsun dedigimde de ben hesapliyorum bunlar eksik sen iyi bilirsin ne demek istedigimi dedi ve beni asla dinlemeyip odaya kapatti kendini. Beni dinlemeyip boyle bir seyle sucladigi icin delirdim resmen. Dinlese, bana sorsa en azindan yanlis hesapladigini ona hatirlatip rahatca hakliligimi gosterecektim ama yapmadi kriz gecirdim beni o zaman dinledi. Hakli oldugumu anladi ozur bile dilemedi kendi dertlerini siralamaya basladi yine sevdigime inanmazmis benden sikayetciymism inanin iki olgun insan gibi konusmamiz mumkun degil anlamiyor kafasi cok farkli calisiyor. Bir kadin olarak o kadar incinmis haldeyim ki ne yapacagimi bilmiyorum.