Evet psikolojide var bu gizli ensest durumu.
Ozellikte ortadogunun ataerkil ailelerinde goruluyor.
Kocasindan bekledigi ilgiyi alakayi sevgiyi alamayan kadin tum hayatini ve duygularini ogluna bagliyor.
Onu oglu , kardesi, babasi, kocasi herseyi yapiyor.
Yediriyor, iciriyor, giydiriyor, her isini onunla görüyor, onla geziyor. Gun gelip ona gore el kizi oglunu alinca her seyimi kaybettim diye dusunuyor.
Oglunun tum ihtiyaclarini o da karsilayabiliyor ona gore. Ama seks, ask bunlarin disinda. Bunu belki kendisine itiraf edemiyor ama kendisini aldatilmis hissediyor, icten icte o kizin verdiklerini veremedigi icin kiziyor kiskaniyor.
Burda bile cok okumadik mi kv bizde kalmak istiyor, korkuyorum deyip oglunu kendi odasina cagriyor, biz birlikte olmayalim diye kapilari carparak butun gece oturuyor gibi.
Herkes igrenc demis bunu yazana ama igrenc olan bu durumu yazanlar degil, igrenc olan bu psikoloji maalesef... biz kabul etmeyince bu durum degismiyor , ama farkedip ona gore mesafe koyunca, siz de mesafeli durunca mecburen alışılıyor..
Ayrica konu sahibi sakin gidip de yok ben el kiziyim sen bu hukumdarligin sahibisin falan deme.
Kocan sultan degil, annesi validesultan degil, sen de bugun var yarin yok olacak cariye degilsin.
Kendine deger ver, sen de degerli bir birey, bir annenin kiymetlisisin. Ne munasebet ben yarin olmam, sen hep olursun demek. Ölsem boyle bisey soylemem, soylenmez.
Siz yokkan annesi varsa, annesi olmayinca da siz olacaksiniz. Allah sıralı kayip versin, o kadin hayatta degilken de oglunun yasliliginda her zorlugu siz paylasicaksiniz.
Onu yuva sahibi, cocuk sahibi, baba, adam yapacaksiniz. Bunlar degersiz seyler mi de degerinizi yok sayiyorsunuz?
Siz kendinize kiymet vermezseniz, acindirarak ne eş ne de kv'den kiymet goremezsiniz. Kaldi ki bizim toplumumuz da alcakgonulluleri hic benimsemez.. Bakmayin tevazuyu bu kadar güzellediklerine, bu toplum asıl ozguvenli hatta yeri gelince biraz kibirli insanlari ciddiye alır sadece.