- 2 Ağustos 2013
- 4.103
- 3.874
- 448
- Konu Sahibi neyapcambenn
Kızlar aradan günler geçti ben kayınvalidemle bu konuyla alakalı hiç konuşmadım. Geçen gün arkadaşlarıyla wp grubunda konuşuyorlarmış. Bir arkadaşı benim için çok iyi bi kıza benziyor vs demiş. Benim kv de evet çok iyi biri balayına bile sizle gelcem desem kabul eder dedim diye anlatıyor bana. Ben de lafın iyisi şakayla söylenir mantığıyla yok artık gel bide aramızda yat anne o kadar da iyi değilim kusura bakma dedim güldüm. O konuşma resmen beynime kan sıçrattı. Saygısızlık yapmak istemiyorum ama sabrım da tükenmek üzere. Yüzüne kötü bişey demeyeyim diye nişanlımla konuştum. Muhabbeti aynen olduğu gibi anlattım. Sonra da aşkımmmm bebeğimmmmm demelerinden rahatsız olduğumu söyledim. Nişanlım önce annesinin durumuna duygusal yaklaştı. Babamdan çok çekmiş sevgisinin karşılığını belki de bi tek benden aldığını düşünüyor vs dedi. Ben yine de yapmacık bulduğumu ve artık rahatsız olduğumu söyledim açık açık.
Nişanlım da bu konuşma beni çok zor duruma düşürdü ikiniz de canımsınız senin üzülmeni istemem anneme de nişanlımın yanında bana böyle böyle deme diyemem ama bu konuyu çözmek için bişeyler düşüneceğim dedi. Nişanlımı da sıkıştırmak istemiyorum. Açıkçası annesinin biraz duygu sömürüsü yaptığını da düşünüyorum.
Son olarak kararımı verdim. Kendisiyle arama gerçekten mesafe koyacağım. Bu konu hakkında da yüzüne tek kelime etmeyi düşünmüyorum anca konuyu o açarsa konuşacağım. O konuşmada da lafın iyisi şakayla söylenir tarzında ilerleyeceğim. Gelişme olursa tekrar yazarım.
Yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim.
resmen zarf atmış, sizi deniyor.
duymazdan gelin ve bence eline koz vermeyin.
Oğluna karşı kullanabileceği konuma düşmeyin.
daha sert yazmak istemedim anlaşıldı umarım.
Nişanlınız da annesine bişey diyemez, aşkım demesi uyarı gerektirecek bir konu değil. Hoşuna bile gidiyor olabilir.
onu seçim yapma noktasına getiriyor olabilirsiniz farkında olmadan.