Haklisiniz ama ben bu noktalara gelebilecegimizi hic dusunmedim. Iyiyken cok iyiydi ama kavga anlarinda kırıcı ve asla yapici degil. Sacma olaylara sacma tepkiler veren biri. Ikimiz de egitimli 30 yasinda insanlariz. Ama olgunca mantiklica konusamiyorum zorla kavgayla gurultuyle karsima alip konusabiliyorum. Yiprandim yoruldum sonumuz yok gibi. Ama cevre baskisi beni hep tedirgin ediyor. Bir karar almam şart bunun farkindayim.e peki sevgili arkadaşım koştur koştur o bebek şart mıydı?
2 saat boyunca bunu anlattim ona aglayarak ama hala kendini ve nedenlerini savundu bana. Bilmiyorum cok kotu durumdayizYok artik! böyle saçma bişey duymadım.evdeki perezervatifleri saymakta ne demek.bu ne çocukça hareket.sizi neyle sucladiginin farkındami ? Böyle bişeyle suçlanmak bittiği anlamına gelir. Başka bi adamı eve aldiginizi düşünmesi korkunç ve iğrenç.
Bence kendinizi anlatmaniz bile gereksiz.direk evi terk edip göz dağı vermeniz gerekiyordu2 saat boyunca bunu anlattim ona aglayarak ama hala kendini ve nedenlerini savundu bana. Bilmiyorum cok kotu durumdayiz
olan olmuş artık neyse o çocuğun karakter gelişimi , psikolojik sağlığı şu an her şeyden daha önemli olmalı senin için.adam zaten manyak ondan bi beklentin olmasın.daha gençsin de , çevre b*k yesin, Allah korusun yarın öbür gün sana bir şey yapsa o çevre iki vah vah keşke boşansaymış deyip hayatına devam edecek hepsi.sen dik dur çevrenin ağzı kapanır.sen hayatını yakma 1 defa geliyoruz dünyaya.çevredeki insanlar kendi hayatlarına baksınlar önce .Haklisiniz ama ben bu noktalara gelebilecegimizi hic dusunmedim. Iyiyken cok iyiydi ama kavga anlarinda kırıcı ve asla yapici degil. Sacma olaylara sacma tepkiler veren biri. Ikimiz de egitimli 30 yasinda insanlariz. Ama olgunca mantiklica konusamiyorum zorla kavgayla gurultuyle karsima alip konusabiliyorum. Yiprandim yoruldum sonumuz yok gibi. Ama cevre baskisi beni hep tedirgin ediyor. Bir karar almam şart bunun farkindayim.
Memleketteyken bunu da yaptim. Bi sekilde konusup hatalarimizi anlayip baristik. Ama su an baska bir sehirdeyiz cocukla beraber gidebilmem cok zor. Kardesimi cagirmam lazim bizi almasi icin bu sefer olay cok buyuyecek ailem duyarsa bititmem gerek ve ben esimin pisman olup olmadigindan emin olmadan boyle bir sey yapamiyorum su anBence kendinizi anlatmaniz bile gereksiz.direk evi terk edip göz dağı vermeniz gerekiyordu
Cok haklisiniz cesaretimi toplamaya çalışıyorum ve üzgünüm...olan olmuş artık neyse o çocuğun karakter gelişimi , psikolojik sağlığı şu an her şeyden daha önemli olmalı senin için.adam zaten manyak ondan bi beklentin olmasın.daha gençsin de , çevre b*k yesin, Allah korusun yarın öbür gün sana bir şey yapsa o çevre iki vah vah keşke boşansaymış deyip hayatına devam edecek hepsi.sen dik dur çevrenin ağzı kapanır.sen hayatını yakma 1 defa geliyoruz dünyaya.çevredeki insanlar kendi hayatlarına baksınlar önce .
Adam bir kuru özür bile dilememiş hala kendini savunuyor diyorsunuz pişman olup olmadığı belli değil mi sizce? Ki özür de sizin sorunuzu çözmez bence. Size güvenmiyor resmen. İletişim bile kuramiyorsunuz. Objektif düşünün.Memleketteyken bunu da yaptim. Bi sekilde konusup hatalarimizi anlayip baristik. Ama su an baska bir sehirdeyiz cocukla beraber gidebilmem cok zor. Kardesimi cagirmam lazim bizi almasi icin bu sefer olay cok buyuyecek ailem duyarsa bititmem gerek ve ben esimin pisman olup olmadigindan emin olmadan boyle bir sey yapamiyorum su an
Biz şu virus salgini biraz dindiginde iliski uzmanina gitmeye karar vermistik. Benim umudum esime hatalarini soyleyebilecek bir uzmandan sonra biraz duzelecegimizdi. Ama dun gece yaşanan bu olaydan sonra bir anda her seyi birakip gitmek istiyor bir yanim bir yanim da korkuyor bu ani degisimden. Ama esimle de eskisi gibi olmamiz icin onun deliler gibi pisman olup bana hak vermesi lazim ki bu za mumkun gibi degil. Karar almam icin aksami bekliyorum bunu o anda yapacagim ona da soyleyecegimAdam bir kuru özür bile dilememiş hala kendini savunuyor diyorsunuz pişman olup olmadığı belli değil mi sizce? Ki özür de sizin sorunuzu çözmez bence. Size güvenmiyor resmen. İletişim bile kuramiyorsunuz. Objektif düşünün.
Anlıyorum zor bir durumdasınız her şey gönlünüzce olsun inşallahBiz şu virus salgini biraz dindiginde iliski uzmanina gitmeye karar vermistik. Benim umudum esime hatalarini soyleyebilecek bir uzmandan sonra biraz duzelecegimizdi. Ama dun gece yaşanan bu olaydan sonra bir anda her seyi birakip gitmek istiyor bir yanim bir yanim da korkuyor bu ani degisimden. Ama esimle de eskisi gibi olmamiz icin onun deliler gibi pisman olup bana hak vermesi lazim ki bu za mumkun gibi degil. Karar almam icin aksami bekliyorum bunu o anda yapacagim ona da soyleyecegim
Teşekkür ederim ❤Anlıyorum zor bir durumdasınız her şey gönlünüzce olsun inşallah
Köyde büyümüş bir insan. Ailesi sevgi dolu aslinda. 4 kardesler ve iclerinde en tuhafi benim kocam. Yani ortasi yok. Iyiyken cok iyi ama kavga etmeye basladiysak buyun bu iyi haller bitiyor surekli geçmişe takik eski kavgalari konuşur surekli ayni seyleri soyler yeni olayi konusamayiz bile. Ama bana olan guvensizligini hak edecek bir sey yapmis olsam bu kadar agrima gitmez, bunu kabul edemiyorum. Bu bi sorun aslinda tedavi edilmesi gereken o yuzden iliski uzmanini cok istemiştim.Nasıl bi ailesi var? Genelde ezik ve sevgisiz büyümüş insanlar böyle sürekli şüphe duyar.
Burç olayini bu son olayla bagdaslastirip anlatmadim genel ozellikleri ile ilgili söyledim. Aksam geldi konuştuk ozur diledi hak verdi, kendi gerekcelerini anlatti ve ben de ona uzun uzun yaptigi hatali davranislari belirttim. Kendisi benden cok istiyor iliski uzmanina gitmeyi. Hemen bulalim birini dedi yine ama cocugu birakacak kimsemiz yok burada. En kisa zamanda yardim alacagiz ne yapmamiz gerekiyorsa. Yaptigi şey igrenc evet ben de bunu affedemiyorum ama ozur dileyip duruyor kendini affettirmeye çalışıyor hep boyle oluyoruz iste sorun cozuldu sanip tekrar ayni seyleri yasamaktan yoruldum. Umarim bir uzman yardimi bize iyi gelir.iğrenç çok iğrenç.
boşanıcağınızı düşünmüyorum. terapi almak zorundasınız. eşiniz sorunlu ama tedavi olmak istemez tek çare terapi.
bunun burçlarla ne alakası var? sizi ahlaksızlıkla suçluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?