- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Himmm yeni dikkat ettim ya,koca avutan bi kadinin yorumundan soz ediyoruz ,avutmak ????biz iliski yasariz esimizle de sevgilimizle de,sagliklidir yani dialogumuz,hayatim boyunca kimseyi avutmadim,kimseye de saygisizlik hakki vermedim..simdi duygu somurunuzun anlamini kavradim,ben surekli avutan idare eden bi kadinken diger kadin hayir kelimesini kullanamasin ,ev duzenini ben esimin sulalesine gore dizayn ediyorken diger kadin rest cekip kendi duzenini kurmasin ..kisaca benim yapamadigim.hicbir ozgurlugu bireysel karari baska kadin uygulamasin piskolojisi bu
Hic ugrasmam,konu uzerinden gitmek tercihimdir,takintili bi sekilde fuat avnilige soyunup da tartismaya girmek mahalle kadinligidir. Ha buarada mustafa kemal o sozu esinizin dedesine corba yapin maksatli soylememistir emin.olunsen benim önceki konularımı okuda ondan sonra kim özgür ,kim kimi avutmuş sonra konuşalım ..
Hic ugrasmam,konu uzerinden gitmek tercihimdir,takintili bi sekilde fuat avnilige soyunup da tartismaya girmek mahalle kadinligidir. Ha buarada mustafa kemal o sozu esinizin dedesine corba yapin maksatli soylememistir emin.olun
Hic ugrasmam,konu uzerinden gitmek tercihimdir,takintili bi sekilde fuat avnilige soyunup da tartismaya girmek mahalle kadinligidir. Ha buarada mustafa kemal o sozu esinizin dedesine corba yapin maksatli soylememistir emin.olun
Dikkat ederseniz yorumuma,atlayan sizsiniz,yuz kizartan gaddar oldugumu soyleyen,sen hayirdir canim gibi senli benli cirkin usluba sahip olan da,sizsiniz..haddimi bildirecek en son tipsiniz,alinti yaparak cevap verirseniz cevabinizi alirsiniz,size de hayirli forumlarhaddini aşıyorsun ,ne yaran var bilmiyorum ama hakaret etmekle ,tartışmak ayrı şeyler ..Farkındaysan hiç hakaretsiz konuştum seninle ,sen benim ne sazanlığımı ,ne itliğimi ,ne örümcekliğimi,ne acizliğimi bıraktın ...
Sana ne denir bilmem ama gerçekten acıdım ..Tartışamayacağız belli ki o yüzden size iyi forumlar ..
Emredersiniz,uygun gordugunuz belirli bi yaslanma tarihi de var mi ?zira her konuda empatiyle sazanligi karistiran bi uslubunuz,varyaslaninca da üyeliğin devam etsin seni merak edicem
onlara sinir olmasam gelip burda konu açmam zaten tatlım neden kastın :)Ablama sinir olacağınıza, gideceği yerleri son anda söyleyen sevgilinize, nerde oturacağınıza karışan kayınvalide adayınıza sinir olun zira bekarken sinir olduğunuz şeyler bile eften püften yani bekara karı boşamak kolay
Vallahi ben de sinir oldum. Ya biraz insanlar anlayışlı olsun ya. Kayınvaliden kayınpederin aeasın bize gel desinler. Yada eşin alsın bizim ev müsait degil desin oraya götürsün. Bu ne ya. Kv kp bitti dedesi, dedesinin dedesi...... herkes gelsin siz de kalsın.Herkese iyi geceler..
Şimdi eşimin dedesi köyde yalnız yaşıyo babaanneyi 4 ay önce kaybettik. Neyse. Yarın bi aile dostunun düğünü var ve dede şehire gelecekmiş eşimi arıyo beni garajdan al diye. Yani bu durumda bize gelecek demek. Benim kızdığım noktaysa Kayınpederim dururken eşimi arayıp emretmesi. Böyle bakınca bişey yok gibi. Ama benim huysuz bi bebeğim var yeri geliyo kendimize kahvaltı yemek vs hazırlayamıyorum. Karnı acıkınca gelin önüme sofra koy diye emrediyo. Kendi oğlu,kızı varken bize gelmesine acayip kıl oldum ya. Kendime çocuğuma zor bakıyorum zatenüstelik eşimle de kavga ettik bu yüzden.
2 ay önce kardeşimin düğününe geldi tam kuaföre gidicem gelin karnım acıktı demez mi. Hazır yemek yok dedim yap dedi bide yemek yaptım kuaföre gitmeden. Of çok moralim bozuk kızlar. Ya bide bi hafta falan kalırsa naparım ben
Şunu da belirteyim eşim ev işi, yemek için asla yardım etmez ve evim her yer her yerde. Toplamıcam bilerek napiim. Kalırsa napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?