Eşimin dedesi

sen benim önceki konularımı okuda ondan sonra kim özgür ,kim kimi avutmuş sonra konuşalım ..

sen benim önceki konularımı okuda ondan sonra kim özgür ,kim kimi avutmuş sonra konuşalım ..
Hic ugrasmam,konu uzerinden gitmek tercihimdir,takintili bi sekilde fuat avnilige soyunup da tartismaya girmek mahalle kadinligidir. Ha buarada mustafa kemal o sozu esinizin dedesine corba yapin maksatli soylememistir emin.olun

Hic ugrasmam,konu uzerinden gitmek tercihimdir,takintili bi sekilde fuat avnilige soyunup da tartismaya girmek mahalle kadinligidir. Ha buarada mustafa kemal o sozu esinizin dedesine corba yapin maksatli soylememistir emin.olun

haddini aşıyorsun ,ne yaran var bilmiyorum ama hakaret etmekle ,tartışmak ayrı şeyler ..Farkındaysan hiç hakaretsiz konuştum seninle ,sen benim ne sazanlığımı ,ne itliğimi ,ne örümcekliğimi,ne acizliğimi bıraktın ...
Sana ne denir bilmem ama gerçekten acıdım ..Tartışamayacağız belli ki o yüzden size iyi forumlar ..

yaslaninca da üyeliğin devam etsin seni merak edicem

Dikkat ederseniz yorumuma,atlayan sizsiniz,yuz kizartan gaddar oldugumu soyleyen,sen hayirdir canim gibi senli benli cirkin usluba sahip olan da,sizsiniz..haddimi bildirecek en son tipsiniz,alinti yaparak cevap verirseniz cevabinizi alirsiniz,size de hayirli forumlar

onlara sinir olmasam gelip burda konu açmam zaten tatlım neden kastın :)

ben annemi bile idare edemıyorum sanırım benım sinirlerım yıpranmış.
yaşlanınca daha bı aksı,alıngan oluyorlar.trip atıyor annem sürekli
şuan annem bende de bi hışımla yazdım.
valla işimiz zor. napalım ama ben anneyı sen dedeyi idare edecez!
yapacak bir şey yok.
eşinde biraz yardımcı olsa sana daha kolay olacak da ......

Evlisiniz sonuçta akrabaları da ğelir aileside bence tartısmanıç yersiz sürekli kalmıyor sonuçta...

İyide, niye sanki dede sokakta kalmışta, bu kadıncağız ben evime almak istemiyorum diyormuş gb bir hava oluşturulmuş. İnsanlar bazen zor dönemlerden geçebilir, fiziken, ruhen karşıdakilerin beklentileri karşılayabilecek pozisyonda olmayabilir. İnsanız yani melek değiliz. Bu dedemiz pekala oğlunun evine gidebilir, torununu seviyorsa orada da görebilir. Tabi bu dediklerim o evde eziyet görmüyorsa geçerli. Hanımefendi ben sizi özellikle eşiniz yüzünden haklı gördüm.

Misafir canım ya... Yalnız adam. Haklısın yorucudur belki sinir bozucudur ama yazık yaşlı adam. Sen ev sahibi olarak ikramını yap, saygı göster sevaptır. Bak bzim de çocuklarımız var. Biz de gelicez nasipse o yaşlara. Ev sahibine ve evlada yakışır şekilde davran tatlım olur mu?

Vallahi ben de sinir oldum. Ya biraz insanlar anlayışlı olsun ya. Kayınvaliden kayınpederin aeasın bize gel desinler. Yada eşin alsın bizim ev müsait degil desin oraya götürsün. Bu ne ya. Kv kp bitti dedesi, dedesinin dedesi...... herkes gelsin siz de kalsın.

Kayınvalideniz anlayışlı biri midir? Onunla konuşsanız, ben idare edemiyorum hem çocuk hem yatılı misafiri, sizde kalsa daha iyi olur deseniz?

En fazla 1 hafta sürebilirmis. Idare edin yahu nolucak. Yasli insanlarin sizin gibi dusunmesini bekleyemezsiniz. Gereksiz sinir yapmayin. Adam torununda misafir olmak istemis. Demek ki daha rahat hissediyor uzamdigi surece gayet mantikli.

Bakmak zorunda değilsiniz tabii ki ama esinizin hattı için değer bence. Temelli gelmiyor ya en fazla 1 hafta. Tamam adamın huyları hoş değil sırf esinizin hatrina katlanin bence.
Bizde sürekli kalan versiyonu var dedenin :)
Emir vermesi falan hikâye kadın iftira atıp küfürler ediyor
Boşverin 1 haftacik yüzünden esinizle aranizi bozmayin

Şimdi gelmesine bir şey demeyeceğim de

Düğünde kuaföre giderken yemek istedi yok dedin yap dedi dede

Eşin nerede bu arada yani iki lahmacun ısmarlasın dedeye

hem değişiklik olur hem de hepi topu 5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…