- Konu Sahibi Haymanaupk
Ne olacak gelip geçici durummuş siz ne yerseniz o da yer küçük çocukla bazi şeyler zor haklısın ama eşine dersin senin hatrina diye belki memnun olur. Sahip çıkalım dedeye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ben de sinir oldum. Ya biraz insanlar anlayışlı olsun ya. Kayınvaliden kayınpederin aeasın bize gel desinler. Yada eşin alsın bizim ev müsait degil desin oraya götürsün. Bu ne ya. Kv kp bitti dedesi, dedesinin dedesi...... herkes gelsin siz de kalsın.
eşin alsın oglunun yada kızının evıne bıraksın eşim hasta ilgilenemez senle desınHerkese iyi geceler..
Şimdi eşimin dedesi köyde yalnız yaşıyo babaanneyi 4 ay önce kaybettik. Neyse. Yarın bi aile dostunun düğünü var ve dede şehire gelecekmiş eşimi arıyo beni garajdan al diye. Yani bu durumda bize gelecek demek. Benim kızdığım noktaysa Kayınpederim dururken eşimi arayıp emretmesi. Böyle bakınca bişey yok gibi. Ama benim huysuz bi bebeğim var yeri geliyo kendimize kahvaltı yemek vs hazırlayamıyorum. Karnı acıkınca gelin önüme sofra koy diye emrediyo. Kendi oğlu,kızı varken bize gelmesine acayip kıl oldum ya. Kendime çocuğuma zor bakıyorum zaten üstelik eşimle de kavga ettik bu yüzden.
2 ay önce kardeşimin düğününe geldi tam kuaföre gidicem gelin karnım acıktı demez mi. Hazır yemek yok dedim yap dedi bide yemek yaptım kuaföre gitmeden. Of çok moralim bozuk kızlar. Ya bide bi hafta falan kalırsa naparım ben
Şunu da belirteyim eşim ev işi, yemek için asla yardım etmez ve evim her yer her yerde. Toplamıcam bilerek napiim. Kalırsa napcam
Hahahaaaa yazan evladı değil kuzum. Sen kendin sandın herkesi. Hahahaaa kız annesini değil eşinin dedesi ićin demiş. Herkes dedesi için dese, malum bazıları annesi ölsün diye neredeyse beddua edecek.Aaaa inanmıyorum nasıl dersiniz siz bunu ya onlar da anne baba. İnşallah sizin de sizin gibi evladınız olur.
sahip çıkalım dedeye hahahaNe olacak gelip geçici durummuş siz ne yerseniz o da yer küçük çocukla bazi şeyler zor haklısın ama eşine dersin senin hatrina diye belki memnun olur. Sahip çıkalım dedeye :)
Eşinin 'dedesi' mi diyor sana 'gelin sofra kur' diye. Gelin diye hitap etmek ne seviyesizliktir ya, ''Benim adım gelin değil, kendi adım var'' diye bir tersleyiverin kendine gelsin. Ayrıca kendi çocukları varken gerçekten yersiz olmuş.
Herkes dede dede yazinca aklıma geldi :)sahip çıkalım dedeye hahaha
kaynanasında da akıl yok o zaman bu adamın ben olsam kaynatama arar baba istersen sizde klasın bebek var bizde gece gündüz belli degil derdimaynen çocugu varken size gelmesi abes olmuş. olan da olmuş ama eşin gelme dede diyemezdi sen olsan sende diyemezsin. boşver misafir umduğunu degil bulduğunu yer. Bi kaç günlük yemek yap bebek uyurken. deden geldigindede eşin ilgilensin sen çocuğa bak. adam da yaşlı bence en iyi şekilde ağırlamaya bak.
yok ben onu diyemezdim. artık mecbur bu seferlik çekecek. Bi dahakine eşinin gözünü. korkutsun kabul ettirmesin.kaynanasında da akıl yok o zaman bu adamın ben olsam kaynatama arar baba istersen sizde klasın bebek var bizde gece gündüz belli degil derdim
Hahahaaaa yazan evladı değil kuzum. Sen kendin sandın herkesi. Hahahaaa kız annesini değil eşinin dedesi ićin demiş. Herkes dedesi için dese, malum bazıları annesi ölsün diye neredeyse beddua edecek.
Sen nerde hangi dünyadasın. Bütün ailenle düşmansın, annenle anlaşamıyorsun. Sürekli burda ailenle ilgili şikayetleri yazıyorsun. Psikolojim bozuk diyorsun. Olabilir bu normal ama kuzum psikatristler boşuna çalışmıyor. Yeri gelirse gideceksin. Psikolojisi bozuk olmak deli olmak değil. Rahat ol. Ama anladığım kadarıyla sen benim yazdıklarıma ön yargılı bakıyorsun. Nickimi nerde görsen düşmansın. Olsun dost çok varsın sen ve senin gibiler düşman olsun. Hahahaaa umrumda mısın kııızzz.Çevir gazı yanmasın, sen de haklısın ne diyelim. Tabi dede olunca bütün anne babalık haklarından feragat etmiş oluyor Allah katında değil mi. Ah sizi gidi işine geldiği gibi davranan tatlı kadınlar sizi..
Ağzınıza sağlık,duygularıma tercüman olarak beni uzun uzun yazma zahmetinden kurtardınHimmm yeni dikkat ettim ya,koca avutan bi kadinin yorumundan soz ediyoruz ,avutmak ????biz iliski yasariz esimizle de sevgilimizle de,sagliklidir yani dialogumuz,hayatim boyunca kimseyi avutmadim,kimseye de saygisizlik hakki vermedim..simdi duygu somurunuzun anlamini kavradim,ben surekli avutan idare eden bi kadinken diger kadin hayir kelimesini kullanamasin ,ev duzenini ben esimin sulalesine gore dizayn ediyorken diger kadin rest cekip kendi duzenini kurmasin ..kisaca benim yapamadigim.hicbir ozgurlugu bireysel karari baska kadin uygulamasin piskolojisi bu
Ay ne kadar pısırıksiniz ne olmus yani gelse kalsa cocuk durmuyormus bu bebek hic mi uyumaz alin o sirada bi yemek yapin olmezsiniz ya cok yapin yaninda hazir corba vs bi sey koyun Rabbim sizin gibilerin eline dùsûrmesin eger oraya gitmiyorsa demek ki adam orda rahataiz oluyo üzüldüm ya yalniz basina köyde kaliyor oda cocuklari oldugu halde bosuna demiyorlar bi ana yada baba 9 evladi bi odaya sigdirirda 9 evlat bi oda sigdaramaz ne anasini nede babasini yapmayin boyle kendi annenizi dusunun babanizi kolaymi ...Herkese iyi geceler..
Şimdi eşimin dedesi köyde yalnız yaşıyo babaanneyi 4 ay önce kaybettik. Neyse. Yarın bi aile dostunun düğünü var ve dede şehire gelecekmiş eşimi arıyo beni garajdan al diye. Yani bu durumda bize gelecek demek. Benim kızdığım noktaysa Kayınpederim dururken eşimi arayıp emretmesi. Böyle bakınca bişey yok gibi. Ama benim huysuz bi bebeğim var yeri geliyo kendimize kahvaltı yemek vs hazırlayamıyorum. Karnı acıkınca gelin önüme sofra koy diye emrediyo. Kendi oğlu,kızı varken bize gelmesine acayip kıl oldum ya. Kendime çocuğuma zor bakıyorum zaten üstelik eşimle de kavga ettik bu yüzden.
2 ay önce kardeşimin düğününe geldi tam kuaföre gidicem gelin karnım acıktı demez mi. Hazır yemek yok dedim yap dedi bide yemek yaptım kuaföre gitmeden. Of çok moralim bozuk kızlar. Ya bide bi hafta falan kalırsa naparım ben
Şunu da belirteyim eşim ev işi, yemek için asla yardım etmez ve evim her yer her yerde. Toplamıcam bilerek napiim. Kalırsa napcam
Konu sahibinden önce eşinin dedesinin hizmetini yapması gerekmez mi? Sonuçta kadınu dikkate almayıp davet eden adam. Eee adamın dedesi. Sizin deyiminizle yapıversin bi hazır çorba. Ama onu da yapmıyor. Burada suçlu kadın mıdır?Ay ne kadar pısırıksiniz ne olmus yani gelse kalsa cocuk durmuyormus bu bebek hic mi uyumaz alin o sirada bi yemek yapin olmezsiniz ya cok yapin yaninda hazir corba vs bi sey koyun Rabbim sizin gibilerin eline dùsûrmesin eger oraya gitmiyorsa demek ki adam orda rahataiz oluyo üzüldüm ya yalniz basina köyde kaliyor oda cocuklari oldugu halde bosuna demiyorlar bi ana yada baba 9 evladi bi odaya sigdirirda 9 evlat bi oda sigdaramaz ne anasini nede babasini yapmayin boyle kendi annenizi dusunun babanizi kolaymi ...
Ay kocasi yapmiyor ne olmus yani Allah Allah bi yapsin kendide Yazik ya adam bunlari duysa bi daha asla gelmez hem gercekten hanimefendi adamin yuzune gidib bunlari deyin bi daha yùzùnùze bakmaz òldùğù zamanda pismanlik duyarsiniz tabi insanlik duygusu varsaKonu sahibinden önce eşinin dedesinin hizmetini yapması gerekmez mi? Sonuçta kadınu dikkate almayıp davet eden adam. Eee adamın dedesi. Sizin deyiminizle yapıversin bi hazır çorba. Ama onu da yapmıyor. Burada suçlu kadın mıdır?